watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

allahım yardım et, nasıl bir çıkmazdayım, ailemden uzak başka bir ildeyim, arabası olan arkadaşım yok, bizim bu şerefsizin sabit bir işi yok şuan yeni bir mekan kuruyor, kurtlu nerelere gidiyor allah bilir
iftar daveti var demişsin ya akşam kadınla buluşmak için onu bahane etmiş. Akşam çocuklarını bırakabileceğin birisi varsa birini ayarla 2-3 saat çocuklara baksın. Sende iftardan 1-2 saat önce falan çocuk hastalandı sürekli kusuyor falan diye ara eve gelsin. Geldiğinde şuan daha iyi sen iftarına git dersin. evden çıkınca da bin bi taksiye takip et. Çıktıktan bir süre sonra zaten kadınla buluşur takip süren kısalmış olur. Bu süreçte de beraber resimlerini çek.

Ama delil toplama yöntemi hukuken uygun mu onu bilmem lazım bikaç örnek paylaştım emsal niteliğinde, böyle araştırma yapanlara dava açıldığı durumlar varmış
ben de yazdım aynılarını. Birçok davada artık karşı tazminat davası açılıyor. O yüzden başka yöntemler düşünüyorum kafamda yardımcı olabilmek adına.

kesinlikle bu fikirdeyim takip et muhakkak gizli ol ve resim bol video daha da bişeye gerek kalmaz sonra çık tokadı vur

canım allah bin kere razı olsun senden de, iyiki varsınız iyiki yemin ederim şuan ağlıyorum ama o piçe değil sizlerin var oluşuna, beni yalnız bırakmayışınıza çok tş ederim çokk

samsung s5 teli , bunu denicem ama nasıl yapıcam bilmiyorum telini nasıl elime o kadar uzun süre geçiricem
Uyuduğu zaman.
Keşke maddi anlamda güç olsaydı. Bi dedektif tutup adamı takip ettirirdin.
Sadece filmlerde yok boyle seyler gerçek hayatta da var.
WhatsApp mesajları hakkında bişey diyemiyorum çünkü suçlu duruma düşebilirsin adamın özel alanını takip ettiğinumarası için.
Ki telefona program kurmak diye bişey var oda sadece Android işletim sistemine yapılıyor sadece. Yani iPhone hariç tüm telefonlara.
Çektiği fotoğrafa yazdığı kişiye aradığı kişinin konuşma saniyesine kadar herşeyi görebiliyorsun. Normalde bunu yapmak suç ama eşler arasında ne derece yanlış bunu bilemiyorum.
Ben şöyle düşünüyorum ki mahkeme zaten telefon operatör dökümünü isteyecek he türlü haklı olursun. Ama genede bunlarda önce her türlü hazırlığını yap.
Hem duygusal anlamda hem maddi anlamda

kesinlikle bu fikirdeyim takip et muhakkak gizli ol ve resim bol video daha da bişeye gerek kalmaz sonra çık tokadı vur

çocuk hasta gel desem, çocuktur hastalanır, ateş düşürücü ver bişi olmaz der adım gibi biliyorum , gerçeğini yaşadığımızda böyle demişti

Ay boyle degisik sekillerde dinleme cihazlari oluyor canim arabanin gorunmeyen bi kismina yapistirsan mutlaka bisey yakalarsin. Kadinla olmasa bile bi telefon gorusmesi vs. Rabbim bu gunlerde yardimcin olsun

Pek çoğunuz afaki konuşuyorsunuz,
zaten zor durumda olan konu sahibini daha da zor duruma sokma durumundasınız şuan.

Kişisel özel eşyalardan delil toplamak, her türlü ses kaydı bunlar kanunen suç.

Konu sahibi öncelikle bu konu ile ilgili Yargıtay kararlarını incelemeni tavsiye ederim.

Delil toplamak sadece eşinin inkar etmemesi için işe yarayabilir ki o da az biraz utanması varsa.. Çıkarsın delillerle karşısına, hazırlarsın " şiddetli geçimsizlik " üzerine bir anlaşmalı boşanma protokolü , hergele imzala dersin. Protokole de neyi varsa çocuklarının veya senin üzerine olacak şekilde döşersin. Ev araba tarzı şeylerin en azından kullanım hakkına sahip olmalısın.

Esaslı bir avukattan da destek iste mutlaka..

Mahkemeler, zina ispatlama süreçleri iki çocuğunla seni maddi manevi tüketir.

Ben de aksi bir şey söylemedim
MK'da aldatma zina olarak geçiyor demek yanlış olur. Zina olarak geçmesi için cinsel birliktelik yaşandığına dair kesin deliller olması gerekir. Meajlaşma vb. Evlilik birliğinin temelden sarsılması ya da haysiyetsiz yaşam sürmeye girebilir. O yüzden her aldatma zina olmuyor onu belirtmek istedim.

çocuk hasta gel desem, çocuktur hastalanır, ateş düşürücü ver bişi olmaz der adım gibi biliyorum , gerçeğini yaşadığımızda böyle demişti

Hastaneye götürdüm sürekli küsür ms cekilecekmis koş çabuk de.
Gelince de stajyer doktor teşhis koydu. Korkuttu beni. Sonra esas doktor geldi. Ozur diledi. İlaç verdi gönderdi. Midesini usutmus. Falan diyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…