- 13 Aralık 2014
- 2.990
- 6.306
- 158
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
iftar daveti var demişsin ya akşam kadınla buluşmak için onu bahane etmiş. Akşam çocuklarını bırakabileceğin birisi varsa birini ayarla 2-3 saat çocuklara baksın. Sende iftardan 1-2 saat önce falan çocuk hastalandı sürekli kusuyor falan diye ara eve gelsin. Geldiğinde şuan daha iyi sen iftarına git dersin. evden çıkınca da bin bi taksiye takip et. Çıktıktan bir süre sonra zaten kadınla buluşur takip süren kısalmış olur. Bu süreçte de beraber resimlerini çek.allahım yardım et, nasıl bir çıkmazdayım, ailemden uzak başka bir ildeyim, arabası olan arkadaşım yok, bizim bu şerefsizin sabit bir işi yok şuan yeni bir mekan kuruyor, kurtlu nerelere gidiyor allah bilir
canım çok tş ederim, bunu yaptım ve msjlarını gördümşuanda hala watsapındayım
MantıklıArabasına uzun süre kayıt yapan ses kayıt cihazı koysanız. Akşam buluşurlarsa illa ki arabaya binerler ve konuşmaları kaydedilmiş olur.
ben de yazdım aynılarını. Birçok davada artık karşı tazminat davası açılıyor. O yüzden başka yöntemler düşünüyorum kafamda yardımcı olabilmek adına.Ama delil toplama yöntemi hukuken uygun mu onu bilmem lazım bikaç örnek paylaştım emsal niteliğinde, böyle araştırma yapanlara dava açıldığı durumlar varmış
iftar daveti var demişsin ya akşam kadınla buluşmak için onu bahane etmiş. Akşam çocuklarını bırakabileceğin birisi varsa birini ayarla 2-3 saat çocuklara baksın. Sende iftardan 1-2 saat önce falan çocuk hastalandı sürekli kusuyor falan diye ara eve gelsin. Geldiğinde şuan daha iyi sen iftarına git dersin. evden çıkınca da bin bi taksiye takip et. Çıktıktan bir süre sonra zaten kadınla buluşur takip süren kısalmış olur. Bu süreçte de beraber resimlerini çek.
Canım az evvel avukatın yanından geldim benzer durumları yaşıyoruz. Delil oluyormuş. Mahkeme aldatılma boşanma durumlarında özel alan olarak değerlendirmiyormuş. Yani suç değil watsap mesajını kanıt olarak kullanman
Ben de aksi bir şey söylemedimMesajlaşma zina olarak geçmiyor.
hala yazışıyorlar mıı ? dökümasyon olarak indir onlarıı
Uyuduğu zaman.samsung s5 teli , bunu denicem ama nasıl yapıcam bilmiyorum telini nasıl elime o kadar uzun süre geçiricem
kesinlikle bu fikirdeyim takip et muhakkak gizli ol ve resim bol video daha da bişeye gerek kalmaz sonra çık tokadı vur
iftar daveti var demişsin ya akşam kadınla buluşmak için onu bahane etmiş. Akşam çocuklarını bırakabileceğin birisi varsa birini ayarla 2-3 saat çocuklara baksın. Sende iftardan 1-2 saat önce falan çocuk hastalandı sürekli kusuyor falan diye ara eve gelsin. Geldiğinde şuan daha iyi sen iftarına git dersin. evden çıkınca da bin bi taksiye takip et. Çıktıktan bir süre sonra zaten kadınla buluşur takip süren kısalmış olur. Bu süreçte de beraber resimlerini çek.
adamın altında araba var, ben neyle takip edicem elimde 50 tl var taksimi tutayım o kadar çaresizimki
pc den nasıl inricem bilmiyorum
düştü kafasını çarptı falan de o zaman ne biliyim eve gelmesini gerektirecek bi bahane bul yani.çocuk hasta gel desem, çocuktur hastalanır, ateş düşürücü ver bişi olmaz der adım gibi biliyorum , gerçeğini yaşadığımızda böyle demişti
MK'da aldatma zina olarak geçiyor demek yanlış olur. Zina olarak geçmesi için cinsel birliktelik yaşandığına dair kesin deliller olması gerekir. Meajlaşma vb. Evlilik birliğinin temelden sarsılması ya da haysiyetsiz yaşam sürmeye girebilir. O yüzden her aldatma zina olmuyor onu belirtmek istedim.Ben de aksi bir şey söylemedim
çocuk hasta gel desem, çocuktur hastalanır, ateş düşürücü ver bişi olmaz der adım gibi biliyorum , gerçeğini yaşadığımızda böyle demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?