watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Her zaman delil toplamak suç olmuyor. O zaman birinin aldatmadan boşanma davası açması için yatakta basması gerekir aksi olmaz. Bu yanlış. Emsal kararlar olur, bunu da en iyi avukat bilir.

ekran görüntüsü alma programları var indirebilirsiniz ya da en basitinden prtscn diye bi tus var klavyede görüntü açıkken o tusa basın bir word ya da pain sayfasına yapıştırın o da işinize yarar.

Kendi telefonundan videoya çeksin. Ekran görüntüsü alırsa, photoshop ile hazırlamislar vs diye itiraz edebilir.

Hicbirsey delil olmuyorsa bosanmada aldatma nasil ispatlaniyo

Polislerle gidip yatakta mi basicak kadinlar illa

Illa cinsel olmasi mi gerekiyo ayrica o niyetle bi kadinla yazismasi aldatmadir sonucta

Keske bir bosanma avukatiyla gorusseniz
O yonde hicbir adim atmiyorsunuz

Aksam icinde hangi mekanda yemek yiyeceklerini sorun
Gidin bakin
Taksiyle takip vs biraz zor sanki

Bütün mallarını işini falan elinden almayi hedefle canım. Allah yolunu açık etsin. Kadına da tazminat davası açarsin. Varsa kocası falan ailesi herkes öğrenir. Oh mis.

Zinanın tanımını yazarak ben de onu anlatmak istemiştim. Her aldatma zina değil evet. Zina mutlak boşanma sebebi ben de zina yaptığını kanıtlarsa işinin daha kolay olacağını belirtmek istedim. Yine de fark etmeden yanlış bir şey yazdıysam düzelttiğiniz için teşekkür ederim.

katılıyorum kesinlikle bu yorumu ciddiye almalısınız. mahkemeye sunduğunuz suç delili size ödetilecek bir ceza olarak geri dönebilir. özel hayatın gizliliği maddesini göz önünde bulundurup delil diye topladığınız şeylere dikkat edin. alacağınız tüm haklardan olabilirsiniz. avukata danışarak hareket edin.

Bu kadın delilleri toplasin. Avukata verecek zaten avukat bir zahmet değerlendirir. Kişinin telefonuna casus yazılımlar yükleyip telefon konuşmalarını kaydetmek suc.

Whatsapp vs değil. Kendi girmiş evdeki bilgisayardan bende kurcalarken gördüm izledim der. Sonuçta ortak bilgisayar.

Arabaya ses kayıt cihazı bile suç olmaya bilir. Çünkü o araba ailenin arabasi. Her türlü delili bulmakta fayda var.

Delil suç olabilecek şekilde toplansa bile mahkeme delili görmezden gelmiyor.

Kadına dava açarlar sonra ilk suçu olduğu vs için geri bırakılır ya da tazminat oder. Yani bu noktaya gelince avukatı ile delilleri değerlendirir zaten.

Valla bunları okuya okuya iyice paranoyak olduk canım.eşim yasaklıycak kk yı diye korkuyom.eşine güveniyosan hiç girme o işlere.
bn eşimden gizli giriyorm buraya yoksa didik didik eder konularımı eşime güveniyorm ama şeytan dürtüyo

Geçenlerde burada okumuştum galiba. Adam kadının günlüğünü bulmuş dava açmış. Evlenmeden önceki durumları ile ilgili bir de. Ama mahkeme ortak alanda tutulduğu için günlüğü delil kabul ediyor. Kisisel alan falan sallamiyor.

Sadece telefon ses kayıtları konusunda bir hassasiyet var.

Aileden borç para falan alamaz misin? Bir akilli telefon bul. Adamın arabaya tak. GPS ile takip edebilirsin. Böylece kadının evini öğrenebilirsiniz. Rutinlerini ogrenirsin. Gidip nerede ne zaman foto çekilmesi gerektiğini öğrenirsin.

Adamın kadınla apartmana girerken vs fotoları çekmen yeterli olur gibi.

Bak o evde ortalıkta bulunan günlük, delil olur tabi.

Ama burda gizlice kumpas kurdurmak, haberleşme özgürlüğüne dadanmak vs konuşuluyor. Artı sadece aile mahkemelerinde değil, her türlü davada ses kaydını delil olarak sunmak suçtur.

Hakim takdir yetkisini kullanırken bu delili kaale alsa dahi karşı dava hakkı doğar.

İki cocuk annesi, mesleği olmayan bir kadın sizce bu kadar Haklıyken bir de haksız olma durumuna göğüs gerebilir mi?

Dava, mahkeme süreç maddi manevi zarar demek.

Konu sahibinin herşeyden önce çocuklarını maddi manevi gözetmesi gerekiyor ki bunun için de rahat bir kafa ve sağlıklı bir psikoloji şart

yahu adamla apartmana girmek nasıl suç yaa,geçen tamırcı geldi ben adamla bınaya gırdım,şimdi onun eşi çekse mahkeye sunsa suçmu,lütfen mantıklı olun,

yahu adamla apartmana girmek nasıl suç yaa,geçen tamırcı geldi ben adamla bınaya gırdım,şimdi onun eşi çekse mahkeye sunsa suçmu,lütfen mantıklı olun,

iyi de başka delillerle destekleyecek sadece apartmana girerkenki fotolar olmayacak eşiyle. mesajlar filan da olacak.

Bunlar daha once nerelerde bulusmus olabilirki otelde filan kaldilarsa bunlarin kayitlari mahkemece istenir mi acaba

Kredi karti harcama dokumlere ulasabilseniz keske

Kadin nerde ayrica hala ayni yerde mi calisiyolar yoksa

iyi de başka delillerle destekleyecek sadece apartmana girerkenki fotolar olmayacak eşiyle. mesajlar filan da olacak.
bu hatlar kişilerın üstünemidir,orneğin kadına mesaj atmışya,bakalım numara kadının üstünemi,sonra kadın suçlu duruma düşmesın,yahu ne alengilli işler,hayat kısa yoramam kendımı,biletini keserım gider pislik,böle şirretlerle uğraşamam şahsen,

Zinayı ispatlamak çok zor. İki mesaj, başbaşa foto, aynı ev girdi çıktı ile olmaz o işler.

Mesela foto olacaksa öpüşürken aşırı samimi çekilecek vs pek çok kıstas var.

Öyle de olmalı zaten. Olaya bir de tersinden bakın. Sizden kurtulmak isteyen kocalarınızın size iftira attığını hesaba katın.
Aynı apartmana girmeniz icap eden adamla kumpas kursa, iki kare alsa, sizin telefonunuzdan iki laubali mesaj atsa adama , çoğunuzun tlf şifresi kocalarınızda var.
Sonra da hakim sizi zinaya kanaat getirerek boşasın kayıtlara geçin böyle..

Kanunlar bunları hesap ediyor.

Bu yüzden iki hafiyelikle ulaşılacak basit deliller haklı dahi olsanız desteklemiyor mahkemede sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…