- 17 Haziran 2016
- 139
- 123
- 18
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Her zaman delil toplamak suç olmuyor. O zaman birinin aldatmadan boşanma davası açması için yatakta basması gerekir aksi olmaz. Bu yanlış. Emsal kararlar olur, bunu da en iyi avukat bilir.Pek çoğunuz afaki konuşuyorsunuz,
zaten zor durumda olan konu sahibini daha da zor duruma sokma durumundasınız şuan.
Kişisel özel eşyalardan delil toplamak, her türlü ses kaydı bunlar kanunen suç.
Konu sahibi öncelikle bu konu ile ilgili Yargıtay kararlarını incelemeni tavsiye ederim.
Delil toplamak sadece eşinin inkar etmemesi için işe yarayabilir ki o da az biraz utanması varsa.. Çıkarsın delillerle karşısına, hazırlarsın " şiddetli geçimsizlik " üzerine bir anlaşmalı boşanma protokolü , hergele imzala dersin. Protokole de neyi varsa çocuklarının veya senin üzerine olacak şekilde döşersin. Ev araba tarzı şeylerin en azından kullanım hakkına sahip olmalısın.
Esaslı bir avukattan da destek iste mutlaka..
Mahkemeler, zina ispatlama süreçleri iki çocuğunla seni maddi manevi tüketir.
ekran görüntüsü alma programları var indirebilirsiniz ya da en basitinden prtscn diye bi tus var klavyede görüntü açıkken o tusa basın bir word ya da pain sayfasına yapıştırın o da işinize yarar.
BOŞANACAĞIM.. net ve kesin olarak, sadece elimde kanıt olsun istiyorum, asla seni yakaladım vs vs demeyeceğim, lise mezunuyum bu şerefsiz için üni sınavına girmedim evlendim.elbette çalışacağım çocuklarım için dik durup içim parçalansada onlar gülümseyen bir anne görecekler karşılarında, maaşı yok zaten ticaret yapıyo ibnetor,
Zinanın tanımını yazarak ben de onu anlatmak istemiştim. Her aldatma zina değil evet. Zina mutlak boşanma sebebi ben de zina yaptığını kanıtlarsa işinin daha kolay olacağını belirtmek istedim. Yine de fark etmeden yanlış bir şey yazdıysam düzelttiğiniz için teşekkür ederim.MK'da aldatma zina olarak geçiyor demek yanlış olur. Zina olarak geçmesi için cinsel birliktelik yaşandığına dair kesin deliller olması gerekir. Meajlaşma vb. Evlilik birliğinin temelden sarsılması ya da haysiyetsiz yaşam sürmeye girebilir. O yüzden her aldatma zina olmuyor onu belirtmek istedim.
katılıyorum kesinlikle bu yorumu ciddiye almalısınız. mahkemeye sunduğunuz suç delili size ödetilecek bir ceza olarak geri dönebilir. özel hayatın gizliliği maddesini göz önünde bulundurup delil diye topladığınız şeylere dikkat edin. alacağınız tüm haklardan olabilirsiniz. avukata danışarak hareket edin.Pek çoğunuz afaki konuşuyorsunuz,
zaten zor durumda olan konu sahibini daha da zor duruma sokma durumundasınız şuan.
Konu sahibi öncelikle bu konu ile ilgili Yargıtay kararlarını incelemeni tavsiye ederim.
Delil toplamak sadece eşinin inkar etmemesi için işe yarayabilir ki o da az biraz utanması varsa.. Çıkarsın delillerle karşısına, hazırlarsın " şiddetli geçimsizlik " üzerine bir anlaşmalı boşanma protokolü , hergele imzala dersin. Protokole de neyi varsa çocuklarının veya senin üzerine olacak şekilde döşersin. Ev araba tarzı şeylerin en azından kullanım hakkına sahip olmalısın.
Pek çoğunuz afaki konuşuyorsunuz,
bn eşimden gizli giriyorm buraya yoksa didik didik eder konularımıValla bunları okuya okuya iyice paranoyak olduk canım.eşim yasaklıycak kk yı diye korkuyom.eşine güveniyosan hiç girme o işlere.
Peki siz gaz vermeye devam edin.Her zaman delil toplamak suç olmuyor. O zaman birinin aldatmadan boşanma davası açması için yatakta basması gerekir aksi olmaz. Bu yanlış. Emsal kararlar olur, bunu da en iyi avukat bilir.
Bak o evde ortalıkta bulunan günlük, delil olur tabi.Geçenlerde burada okumuştum galiba. Adam kadının günlüğünü bulmuş dava açmış. Evlenmeden önceki durumları ile ilgili bir de. Ama mahkeme ortak alanda tutulduğu için günlüğü delil kabul ediyor. Kisisel alan falan sallamiyor.
Sadece telefon ses kayıtları konusunda bir hassasiyet var.
yahu adamla apartmana girmek nasıl suç yaa,geçen tamırcı geldi ben adamla bınaya gırdım,şimdi onun eşi çekse mahkeye sunsa suçmu,lütfen mantıklı olun,Aileden borç para falan alamaz misin? Bir akilli telefon bul. Adamın arabaya tak. GPS ile takip edebilirsin. Böylece kadının evini öğrenebilirsiniz. Rutinlerini ogrenirsin. Gidip nerede ne zaman foto çekilmesi gerektiğini öğrenirsin.
Adamın kadınla apartmana girerken vs fotoları çekmen yeterli olur gibi.
yahu adamla apartmana girmek nasıl suç yaa,geçen tamırcı geldi ben adamla bınaya gırdım,şimdi onun eşi çekse mahkeye sunsa suçmu,lütfen mantıklı olun,
bu hatlar kişilerın üstünemidir,orneğin kadına mesaj atmışya,bakalım numara kadının üstünemi,sonra kadın suçlu duruma düşmesın,yahu ne alengilli işler,hayat kısa yoramam kendımı,biletini keserım gider pislik,böle şirretlerle uğraşamam şahsen,iyi de başka delillerle destekleyecek sadece apartmana girerkenki fotolar olmayacak eşiyle. mesajlar filan da olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?