watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

ailemin yanına giderim ama bu onların ekmeğine bal sürmek olur, annemde net yok msjlaşmalarını göremem yeterince kanıt yok elimde, sizinle paylaştıktan sonra daha sakin düşünebiliyorum şuan, hepinizden allah razı olsun , kumarını çektim, alkolünü çektim, neler neler çekmedimki sırf evlatlarım babasız kalmasın diye, hayatları düzenleri bozulmasın diye, bana dua edin nolur yawrularıma dua edin

Sakin olmaya calis
Cocuklarini ve kendini dusun

Zaten bosanmaya karar vermişsin o yuzden akillica davran
Suan kavga cikarsan bosanacagini söylesen nolucak adam maddi zarara ugramamak icin ayarlama yapar

Sen yarin ilk is bi avukatla konus
Napilmasi gerektigini ogren
Akillica hakaret ve pat diye terket sonra
Maddi zarara uğrarsa cani daha cok acir

Zaten sonra ikisine de tazminat davasi acarsin ve herkese duyurursun kadin rezil olmus olur
Ama once delil toplaman lazim unutma

Alıcıyla anlaşırsın ipotek parası evin değerinden düşersin birazda ucuza verirsin alıcı ipoteği kabul ederek alabilir.Kocan borcu ödemezse alıcı öder evin ipoteğini kaldırır.

Daha önceki konunu okudum kocanın çekilecrk yeri yok madem ev senin üstüne sen gitme koy onu kapının önüne sonra bir avukat la görüş

Canim intikam almaya kalkerken rezil olursun bosan al tazminatini allaha havale et mubarek gun

ne sakin olacak be adam oyunun sonuna gelmis resmen okeye donuyor ben olsam o istakayi kafasinda kirarim sustukca tepene cikar. pis herif

Sakin olmak zorunda şimdilik , çünkü ortada kredi ve babasına olan borcu var , eğer kazanan taraf olmak istiyorsa bir müddet daha sakin olmak zorunda bana göre

Lütfen bırakın silahı, Çocuklarınız için.
Yarın bir avukatı arayın, burda da avukat arkadaşlar var bilgi verirler belki. Yalandan çalışıyor olarak gösterildiğiniiz için belki eşinizin ödeme gibi bir durumu olabilir. Delil toplayın, tazminatta işinize yarayacaktır

Evinde silah var doldurmussun masaya koymussun benim kanim dondu sen evden gitmem dua falan diyosun

Iyi katil olma, cocuklarin anasiz babasiz ortalikta kalmasin diye dua edelim napalim

yuvamın kurtarılacak bir yanı kalmadı artık herşeyine eywallah dedim ama aldatılma konusuna asla eywallah etmeyeceğim, babamla yaşamak zor olsada ailemin yanına döneceğim, evlatlarım için ayakta duryamaya çalışacağım, ona espiriyle karışık şöyle takılırdım hep aldatırsan seni banyoda keserim cesedini parçalayıp derindondurucuda saklarım :) o da gülerdi tövbe yarabbi sen aklıma mukayyet ol

Cocuk olan evde neden silah var?
Yapacaklar listeni yazıyorum,
İlk iş evden silahı çıkart.
Sakinligini koru, durumu çaktırmadan takibe devam et.
Yarın git bir avukatla görüş.
Neler delil olur neler olmaz, hakların ne bir öğren.
Evi asla terketme. Ev seninmis zaten
Avukattan sonra babanla konuş. Eşini sıkıstırsın parasini istesin.

Süreç başladığında da anne-babanı çağır ev satılana kadar seninle yasasinlar.

Kredi ipotek vs borcunu kapattıktan sonra ne kadar para kalır elinde bilmiyorum ama ailenin yanına döner yeniden baslarsin.

Şu aşamada yapacak bir şeyin de yok zaten. Adam hala kadının peşinde. Sen devam etsen ne, etmesen ne.

Sakin ol, öfkeyle hareket etme.

Affedeceksen sakin kimseye belli etme.

Bir kere affedersen hep etmek zorunda kalirsin. Bilmiyor olmak daha iyi.

Ama gucum var bosarim diyorsan ortak bilgisayarda gorunen yazismalar grubuna giriyor bu. Delil olur.

Ekran goruntusu al numaralar isimler gorunsun ve onlari kendi mail adresine at. Dava açınca avukata atarsin o geregini yapar.

Esine ve kadina tazminat davasi acmayi unutma.

Ailene haber ver, sürpriz olmasın kimseye

Mahkeme daha kesin bir delil isteyebilir. Sadece bu kadar yazışma yeterli gelmeyebilir. Şuan patlarsanız ispat yeterli gelmediği için tazminat alamazsınız belki. Evinizi asla terketmeyin, gidecek biri varsa o da o.

Ya simdi de cinayet senaryosuna basladin yeter artik sacmalaman kalk yarin git o evden ya

ise yaramaz alkolik kumarbaz kari duskunu ahlaksiz bi tipsiz icin cocuklarini kimsesiz birakacak kadar salak olmamali bi anne ya

Ya simdi de cinayet senaryosuna basladin yeter artik sacmalaman kalk yarin git o evden ya

ise yaramaz alkolik kumarbaz kari duskunu ahlaksiz bi tipsiz icin cocuklarini kimsesiz birakacak kadar salak olmamali bi anne ya

benimki bana yetiyor zaten birde hakaret etmesen diyorum, salak değilim şuan sinirden öfkeden ben ne dediğimi biliyormuyum, neler yapabilirim şuan sıcağı sıcağına bişiler yapmaya kalkarsam herşey berbat olur sizlerden yardım istedim hakaret değil

Seni kendine getirmeye calisiyorum zaten 50 tane mesaji insanligimdan yazdim para almiyorum bu mesajlar icin

Yardim yardim diyosun ne desek yok silahla adami bekleyecegim

Sen de silkelen de disardan nasi gorundugunun farkina var artik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…