- 26 Mayıs 2016
- 73
- 126
- 8
- 36
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
allah hepinizden razı olsun iyiki varsınızz, bana yardımcı olun nolur bilgisi olan arkadaşlar evin üzerinde hipotek var sattığım kişiyle anlaşıp evin hipoteğini kaldırıp kalan parayımı alıocam nasıl yapıcam nasıl ilerler bu süreç
Canim intikam almaya kalkerken rezil olursun bosan al tazminatini allaha havale et mubarek guneşim aylar önce bu kadının facesine bakmış, aramalarından gördüm, tartıştık neden baktın dedim, kadında eşinden ayrılmış bizim iş yherimizde çalışıyor. çalışan olduğu için dedi, inmidir cinmidir herkese bakıyoruz dedi. kavga ettik düşündüğüm gibi bişi olmadığını anlattı barıştık sonra, burada hikayemi anlattım önceki konumda neler yaşadığımı, allah bin kere razı olsun arkadaşlar bana watsap web ten bahsetti bende telefonunu gizlice alıp okuttum pc ye bu akşam iftarı yaptık dışarı çıkıcam dedi çıktı şöyle msj yazmış hikayemiz devamında şöyleydi ve aralarında ayrılık başlar kız eski hayatına devam eder......kadın cvp vermemiş bu yine yazmış niye cvp vermiyorsun gururmu yapıyorsun demiş..... kadında demişki ne yazayım hikayeyi yazan sen oynayan sen gurur, neydiki o 7 aydır unuttum demişş budaa demişki oynayan ben değilim sadece.. kadındaa yazmış oynayan derken msjlar bunlar, ve direk siliyor okuduktan sonra allah aşkına bana yardım edin delirmek üzereyim 2 evladım var boşanacağım kesin ama bu adamın ve bu kadının yanına bırakmak istemiyorum bu olanları beni mahvettiler
ne sakin olacak be adam oyunun sonuna gelmis resmen okeye donuyor ben olsam o istakayi kafasinda kirarim sustukca tepene cikar. pis herif
Evinde silah var doldurmussun masaya koymussun benim kanim dondu sen evden gitmem dua falan diyosunailemin yanına giderim ama bu onların ekmeğine bal sürmek olur, annemde net yok msjlaşmalarını göremem yeterince kanıt yok elimde, sizinle paylaştıktan sonra daha sakin düşünebiliyorum şuan, hepinizden allah razı olsun , kumarını çektim, alkolünü çektim, neler neler çekmedimki sırf evlatlarım babasız kalmasın diye, hayatları düzenleri bozulmasın diye, bana dua edin nolur yawrularıma dua edin
eşim aylar önce bu kadının facesine bakmış, aramalarından gördüm, tartıştık neden baktın dedim, kadında eşinden ayrılmış bizim iş yherimizde çalışıyor. çalışan olduğu için dedi, inmidir cinmidir herkese bakıyoruz dedi. kavga ettik düşündüğüm gibi bişi olmadığını anlattı barıştık sonra, burada hikayemi anlattım önceki konumda neler yaşadığımı, allah bin kere razı olsun arkadaşlar bana watsap web ten bahsetti bende telefonunu gizlice alıp okuttum pc ye bu akşam iftarı yaptık dışarı çıkıcam dedi çıktı şöyle msj yazmış hikayemiz devamında şöyleydi ve aralarında ayrılık başlar kız eski hayatına devam eder......kadın cvp vermemiş bu yine yazmış niye cvp vermiyorsun gururmu yapıyorsun demiş..... kadında demişki ne yazayım hikayeyi yazan sen oynayan sen gurur, neydiki o 7 aydır unuttum demişş budaa demişki oynayan ben değilim sadece.. kadındaa yazmış oynayan derken msjlar bunlar, ve direk siliyor okuduktan sonra allah aşkına bana yardım edin delirmek üzereyim 2 evladım var boşanacağım kesin ama bu adamın ve bu kadının yanına bırakmak istemiyorum bu olanları beni mahvettiler
Ya simdi de cinayet senaryosuna basladin yeter artik sacmalaman kalk yarin git o evden yayuvamın kurtarılacak bir yanı kalmadı artık herşeyine eywallah dedim ama aldatılma konusuna asla eywallah etmeyeceğim, babamla yaşamak zor olsada ailemin yanına döneceğim, evlatlarım için ayakta duryamaya çalışacağım, ona espiriyle karışık şöyle takılırdım hep aldatırsan seni banyoda keserim cesedini parçalayıp derindondurucuda saklarım :) o da gülerdi tövbe yarabbi sen aklıma mukayyet ol
Ya simdi de cinayet senaryosuna basladin yeter artik sacmalaman kalk yarin git o evden ya
ise yaramaz alkolik kumarbaz kari duskunu ahlaksiz bi tipsiz icin cocuklarini kimsesiz birakacak kadar salak olmamali bi anne ya
Sakin ol.yuvani yikma.
sakince bu isi cozmenin bir yolunu bul.esin umarim hatasinsan doner
Seni kendine getirmeye calisiyorum zaten 50 tane mesaji insanligimdan yazdim para almiyorum bu mesajlar icinbenimki bana yetiyor zaten birde hakaret etmesen diyorum, salak değilim şuan sinirden öfkeden ben ne dediğimi biliyormuyum, neler yapabilirim şuan sıcağı sıcağına bişiler yapmaya kalkarsam herşey berbat olur sizlerden yardım istedim hakaret değil
Oyle kolay olmamali yuva yikmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?