- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 45
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Siz boşanmayı düşünmüyorsunuz bence boşanacak kadın böyle şeyler yapmaz.Ya kendi çarpar kapıyı çıkar ki ev sizin üstünüze , toplayın pılı sını pırtısını bir poşete koyun , koyun kapının önüne alsın defolsun gitsin sevgilisine.. Çocuklarınızı düşünün bence olaylar uzadıkça onlar mağdur olur..5 para etmez bir adam için bu kadar üzülmeye değmez..Onsuz daha huzurlu olursunuz..
Neden izinli olduğun belli zira beyninin dinlenmeye ihtiyacı varmış capulcudan ,yalakaliktan girip gurursizluktan cikmissin .Beyni senin gibi calismayan herkese capulcu yok bilmem neci ...Seni ilgilendirir mi kimin hangi saatte burada oldugu ?bu saatte burada olmazdinizlar falan ne gereksiz sözler tıpkı senin gibiAklınız başıniz da olsa bu saatte bu sitede işiniz olmaz zaten gururlu kadınlar hadi byyy
neden hoşlanmazmış rabbin anlamadım ben o kısmıCan'ım aynı olay benim başıma geldi,ben yazmadım arkadaşım yazdı dedi hiç bişey ispatlayamadım üstüne suçlama oldu bana karşı telefonunu karıştırmışım.ama ben naptım sakin davrandım eğer maddi durumu iyiyse kocanın böyle etrafında basit kadınlar çok olur san ipin ucunu bırakma Allah'a dua et inan varya Allah'ın hesabı çok büyük biz hiç bişey yapmayalım en ağırını veriyor şimdi hiç bişey kalmadı herşeyi satılıyor gün de on defa beni arıyor düşün sende arsız olacaksın Can'ım ama takip etme rabbim hiç hoşlanmazmış biliyormusun bunu
Can'ım aynı olay benim başıma geldi,ben yazmadım arkadaşım yazdı dedi hiç bişey ispatlayamadım üstüne suçlama oldu bana karşı telefonunu karıştırmışım.ama ben naptım sakin davrandım eğer maddi durumu iyiyse kocanın böyle etrafında basit kadınlar çok olur san ipin ucunu bırakma Allah'a dua et inan varya Allah'ın hesabı çok büyük biz hiç bişey yapmayalım en ağırını veriyor şimdi hiç bişey kalmadı herşeyi satılıyor gün de on defa beni arıyor düşün sende arsız olacaksın Can'ım ama takip etme rabbim hiç hoşlanmazmış biliyormusun bunu
aman gene erkeklerin uydurmasi iste. rabbin sevmezmis kocani takip etme ne yaparsa yapsin ses etme diyor hayırlı hatun.neden hoşlanmazmış rabbin anlamadım ben o kısmı
neden hoşlanmazmış rabbin anlamadım ben o kısmı
Sal ipini karısı benim para bende mi diyorsun yani? Ee maddi durumu da iyi olunca. Para tatlı galiba.Can'ım aynı olay benim başıma geldi,ben yazmadım arkadaşım yazdı dedi hiç bişey ispatlayamadım üstüne suçlama oldu bana karşı telefonunu karıştırmışım.ama ben naptım sakin davrandım eğer maddi durumu iyiyse kocanın böyle etrafında basit kadınlar çok olur san ipin ucunu bırakma Allah'a dua et inan varya Allah'ın hesabı çok büyük biz hiç bişey yapmayalım en ağırını veriyor şimdi hiç bişey kalmadı herşeyi satılıyor gün de on defa beni arıyor düşün sende arsız olacaksın Can'ım ama takip etme rabbim hiç hoşlanmazmış biliyormusun bunu
Bosanmayi dusunmuyor diyenler neye gore bu yorumu yapiyorsunuz burdaki kisilerin verdigi bilgilere gore hareket ediyor neredeyse cogunlukla delil topla dendi vve onu yapiyor ailesine durumu anlatti aileside destekci ayrica avukata danisti kendisi, suan en mantikli seyi yapmaya calisiyo bosanmak istedigini belirtti kendisi gerisi ona kalmis.
Peygamber Efendimiz (a.s.m.) şöyle buyurmuşneden hoşlanmazmış rabbin anlamadım ben o kısmı
kocanizin twiitirini facesini fakan filan takip etmeyin yaziyormus kuranda.genellikle erkeklerin işine yaramayan hiçbir şeyden hoşlanmıyor bu tarz kadınların düşüncesine göre
yani yani kocan dur sus otur bu bir sınav çek cekebildigin kadar mükafatıni alırsın demek istemiş
aman sen sıkı tut ipini. aksamlarida baglamayi unutmaPeygamber Efendimiz (a.s.m.) şöyle buyurmuş
“Allah`a ve Ahiret gününe iman eden, bir meseleye şahit olduğu, gördüğü zaman ya hayır konuşsun veya sussun.”
Seni de eşin aldattı sanırım? Özellikle aldatılmış bir kadının genel savunması: yapmayan mı var oluyor. Kandırmışsınız kendiniziof yine bir konu ve yine bosamaya calisan kadin toplulugu..bir derdim var ismini degistirsinler bosanacaksan gel yapsinlar bari..
ya bu adamlarin hepsi ayni iste..sadece yakalanan ve yakalanmayan olarak ikiye ayriliyorlar.biraz daha yontulmusu ve yontulmamisi var.bunu bosayinca iyisi gelmeyecek ya da bu bosananla biri evlenecek.bosanma care degil.biri derdini yaziyor arkasindan bosan,sen bosanmayacaksin belli yok gurursuz bilmem ne..ille bosayacak..bosatma timi hemen beliriyor konuda.
Bacım sen o hadisi çok yanlış anlamışsın.Peygamber Efendimiz (a.s.m.) şöyle buyurmuş
“Allah`a ve Ahiret gününe iman eden, bir meseleye şahit olduğu, gördüğü zaman ya hayır konuşsun veya sussun.”
canim ben bosadim.aldattigini bilmeden bosadim.sorumsuzluktan..sonradan ogrendim aldatiyomus da..Seni de eşin aldattı sanırım? Özellikle aldatılmış bir kadının genel savunması: yapmayan mı var oluyor. Kandırmışsınız kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?