- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
bulamadık derken ? bi sakin ol, iftara davetli olduğu yere batın mı ?
İftar yerine mi baktınız?gittik aradık taradık bulamadıktansiyonum yükselmiş sinirden ne yapacağımı bilemiyorum
Şerefsiz Allah bilir nerde... Su akar yolunu bulur canım ne diyelim rabbim sabır versin. Hiç bişey gizli kalmaz. Er yada geç ortaya çıkacakgittik aradık taradık bulamadıktansiyonum yükselmiş sinirden ne yapacağımı bilemiyorum
kadının evinin adresini öğrenme şansn var mı birilerinden, ya da bi otel diyodun, oraya gitmiş olabilirler.bizim iş yerimize yakın olanı söylemişti gittik, o iş yeride tadilatta , aradım bişi sorma bahanesiyle napıyosun dedim iftara hazırlık dedi bekliyoruz nerdesin dedim dedimya dedii balıkçıda, bende yalandan ee sen geçen bana demedinmi orasıda tadilatta, bu sefer hemen kıvırdı bilmem ne caddesindeki şubelerindeyiz dedii, bastık oraya gittik şube dediğin ilkiyle aynı adı taşır öyle bir isimde balıkçı yok, arkadaşım şapka gözlük indi baktı şöyle bir hiç birinde yok
Kredi kartı extrelerine muhakkak ulaşmaya çalış.eğer otelde kalacaksa bu gece,ve ödeme peşin değilse ortaya çıkarbizim iş yerimize yakın olanı söylemişti gittik, o iş yeride tadilatta , aradım bişi sorma bahanesiyle napıyosun dedim iftara hazırlık dedi bekliyoruz nerdesin dedim dedimya dedii balıkçıda, bende yalandan ee sen geçen bana demedinmi orasıda tadilatta, bu sefer hemen kıvırdı bilmem ne caddesindeki şubelerindeyiz dedii, bastık oraya gittik şube dediğin ilkiyle aynı adı taşır öyle bir isimde balıkçı yok, arkadaşım şapka gözlük indi baktı şöyle bir hiç birinde yok
bence de kadınla buluşucaksa whatsuptan yer saat konuşmuşlardır bi ihtimalCanim whtsp i kontrol ettin mi? Yazismislardir yine illaki. Evden ayrildigi gibi orayi kontrol etseydin
Aynen öyle bu durumda adam evden gittigi gibi pc basina oturmak en doğrusubence de kadınla buluşucaksa whatsuptan yer saat konuşmuşlardır bi ihtimal
bizim iş yerimize yakın olanı söylemişti gittik, o iş yeride tadilatta , aradım bişi sorma bahanesiyle napıyosun dedim iftara hazırlık dedi bekliyoruz nerdesin dedim dedimya dedii balıkçıda, bende yalandan ee sen geçen bana demedinmi orasıda tadilatta, bu sefer hemen kıvırdı bilmem ne caddesindeki şubelerindeyiz dedii, bastık oraya gittik şube dediğin ilkiyle aynı adı taşır öyle bir isimde balıkçı yok, arkadaşım şapka gözlük indi baktı şöyle bir hiç birinde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?