- 18 Ekim 2014
- 7.866
- 36.366
- 748
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
Sana çok önemli bir tavsiye veriyorum '' yazma'' canım. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence kendine yetmeyi öğren böyle saçma şeylere takılma.ayrıca biraz kitap oku internette facebook vs kullanma zaten önce onun yerine dilini yazını seni geliştirecek şeylere bak! fikrim bu. kendi kendine yetip mutlu olmayı öğrenirsen zaten böyle şeylere de kafa yormazsın.Iyi aksamlarkizlar ben erkek arkadasimdan ayrildim. Bununla ilgili konu acmistim. Facem yok kullanmiyorum. Ama watsayptan beni takip ediyodur eminim. Böyle igneleyici bi durum yazsam biraz cani yansa nasil olur
ben cok üzüldüm cünkü.. Varsa bi tafsiyeniz bana yardimci olurmusunuz.. Watsaypa ayrilik ile ilgili üzülcegi bi cümle kurmak. Sacma ama yapmak istiyorum..bi fikriniz varsa yazmadan gecmeyin ne olur.. Simdiden tskrler
Beni atasınlar mesela.. Lütfen Allah'ım beni atasınlar
Gençlerin yanlışları ve yalnızlıkları ile tek tek ilgilenirim. Valla![]()
watsayp değil öğrenin şnu artık whatsapp
Iyi aksamlarkizlar ben erkek arkadasimdan ayrildim. Bununla ilgili konu acmistim. Facem yok kullanmiyorum. Ama watsayptan beni takip ediyodur eminim. Böyle igneleyici bi durum yazsam biraz cani yansa nasil olur
ben cok üzüldüm cünkü.. Varsa bi tafsiyeniz bana yardimci olurmusunuz.. Watsaypa ayrilik ile ilgili üzülcegi bi cümle kurmak. Sacma ama yapmak istiyorum..bi fikriniz varsa yazmadan gecmeyin ne olur.. Simdiden tskrler
yeni gördüm konuyu uyardım bendeOrayı geçtik biz yalnız. :)
yeni gördüm konuyu uyardım bende
Ex yengem ile anası yapardı eskiden. Ergen diyince nedense aklıma onlar, geldi. Koca kadın ay mesaj, laf sokma arası sallar dururdu bize... Aaaaaa gerzeğe bak diyeNe dalga geçerdik annemleErgen bir gencin etkilenebileceğine inanıyorum bu tür sosyal mesajlardan...
Ama eğer yaşı ve aklı büyükse boşuna yorulmayın derim...
Whatsapp ta atarlanırken, what's app yazamayan kızın trajedisini izlemekten, kurtulduğu için sevinebilir. Ben olsam sevinirdim.Neden ümitli ?? Neden sevinir pardon. Acarmisin biraz
Ay! Rica edicem yapmayın bunu, kendinize de, telefon Rehberindeki insanlara da.Iyi aksamlarkizlar ben erkek arkadasimdan ayrildim. Bununla ilgili konu acmistim. Facem yok kullanmiyorum. Ama watsayptan beni takip ediyodur eminim. Böyle igneleyici bi durum yazsam biraz cani yansa nasil olur
whatsapp a wassup diyip bir de yanlış yazıyorsun dediğim de ingilizce de günlük konuşma dilinde öyle diyen yüzsüzleri bile gördüm benİyi yapmışsın. Güzel Türkçemizi bozuyor bu tarz yazım yanlışları. Yalnız yazacakken yanlız, herkes yazacakken herkez, bitişik yazılan şey, de ve ki bağlaçları derken şimdi bir de bu çıktı başımıza. Kahroluyorum.
Watsayp mı şunu whatsapp olarak düzeltelim öncelikle :) Eğer güzel ve garantili bir tavsiye istiyorsan da vereyim; "en büyük tepki tepkisizliktir". Şayet seni takip ediyorsa durum yazasın diye ediyor zaten. Eğer onun beklediğini yapmazsan, tepkisiz kalırsan sinirinden kuduracaktır. Sen hiç sevgilinden ayrılmamışsın gibi gündelik hayatına devam et. Durum yazma, fotoğraflarını değiştirip durma. Sessiz ve tepkisiz kal, en iyi intikam budur.Iyi aksamlarkizlar ben erkek arkadasimdan ayrildim. Bununla ilgili konu acmistim. Facem yok kullanmiyorum. Ama watsayptan beni takip ediyodur eminim. Böyle igneleyici bi durum yazsam biraz cani yansa nasil olur