• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Watsayp icin yardim

gidene by by gelene hay hay =) kısacası takmıyor görün.eğer seni sevmiyorsa en azından takmıyor görünerek kendi gururunu kurtarırsın bir parça.eğer seviyorsa da sana dönme sürecini hızlandırırsın.kısavası takmıyor ve mutlu görün

Iyi aksamlar :KK43: kizlar ben erkek arkadasimdan ayrildim. Bununla ilgili konu acmistim. Facem yok kullanmiyorum. Ama watsayptan beni takip ediyodur eminim. Böyle igneleyici bi durum yazsam biraz cani yansa nasil olur :KK43: ben cok üzüldüm cünkü.. Varsa bi tafsiyeniz bana yardimci olurmusunuz.. Watsaypa ayrilik ile ilgili üzülcegi bi cümle kurmak. Sacma ama yapmak istiyorum..bi fikriniz varsa yazmadan gecmeyin ne olur.. Simdiden tskrler
bence kendine yetmeyi öğren böyle saçma şeylere takılma.ayrıca biraz kitap oku internette facebook vs kullanma zaten önce onun yerine dilini yazını seni geliştirecek şeylere bak! fikrim bu. kendi kendine yetip mutlu olmayı öğrenirsen zaten böyle şeylere de kafa yormazsın.

Iyi aksamlar :KK43: kizlar ben erkek arkadasimdan ayrildim. Bununla ilgili konu acmistim. Facem yok kullanmiyorum. Ama watsayptan beni takip ediyodur eminim. Böyle igneleyici bi durum yazsam biraz cani yansa nasil olur :KK43: ben cok üzüldüm cünkü.. Varsa bi tafsiyeniz bana yardimci olurmusunuz.. Watsaypa ayrilik ile ilgili üzülcegi bi cümle kurmak. Sacma ama yapmak istiyorum..bi fikriniz varsa yazmadan gecmeyin ne olur.. Simdiden tskrler

Hey there! I'm using whatsapp. " ona yeter de artar bile.

yeni gördüm konuyu uyardım bende

İyi yapmışsın. Güzel Türkçemizi bozuyor bu tarz yazım yanlışları. Yalnız yazacakken yanlız, herkes yazacakken herkez, bitişik yazılan şey, de ve ki bağlaçları derken şimdi bir de bu çıktı başımıza. Kahroluyorum.

bu biraz çocukça olur. dilerseniz sadece profil fotoğrafınızı değiştirin, sizinle hala ilgileniyorsa "kiminle konuşuyor" diye bir kuşku düşürürsünüz.

whatsapp iletisi facebook ya da msn gibi değil. çok takip edilen bir şey değil.
hoş da değil ya.
26 yaşındayım, karşımdaki erkek böyle şeyler yapsa daha uzaklaşırım.

Ha bu arada; şaka bir yana da illa durumunla laf sokmak istiyorsan öyle atarlı giderli şeyler yazma ama manasız bir şey yaz. Yani öyle bir kelime olsun ki şifreli olduğu, biriyle aranızda olduğu belli olsun. Emin ol meraktan çatlar bu ne demek diye. Arar arar bulamaz da.

Ben boyle sahte mutluluk cumlelerine de inanmam. O da cok zavallica gelir bana sahsen. Gostermelik oldugu cok belli oluyor cunku. Hic bisi yazmamak daha dogru.

samimiyetsiz bir şey bence görsün diye yazıldığı anlaşılıyor en azından ben arkadaşlarımdan görünce anlıyorum birilerine gönderme olduğunu

Ergen bir gencin etkilenebileceğine inanıyorum bu tür sosyal mesajlardan...
Ama eğer yaşı ve aklı büyükse boşuna yorulmayın derim...
Ex yengem ile anası yapardı eskiden. Ergen diyince nedense aklıma onlar, geldi. Koca kadın ay mesaj, laf sokma arası sallar dururdu bize... Aaaaaa gerzeğe bak diyeNe dalga geçerdik annemle:KK50:

Neden ümitli ?? Neden sevinir pardon. Acarmisin biraz
Whatsapp ta atarlanırken, what's app yazamayan kızın trajedisini izlemekten, kurtulduğu için sevinebilir. Ben olsam sevinirdim. :-)
Ay! Rica edicem yapmayın bunu, kendinize de, telefon Rehberindeki insanlara da.
Açıyorum koca koca insanlar fb den, whatsapptan, viberdan, atara atar gidere gider modunda yazılar.
İnsanın gözü takılıyor.
Ay diyorum kim nasıl kazıkladı yada eziklediyse artık.
bak ben sana ne yaparım, ben aslında süperimde, sen kaybettin yazıları.
Evdeki en iyi geyik konusu milletin atarını, giderini, Cüneyt Arkın sesiyle taklit etmek.
Okadar yani:KK45::KK49::KK49::KK45:
Duvarında kamyon arkası yazısı paylaşsan, veya çiçek Abbas replikleri yazsan daha iyi.

İyi yapmışsın. Güzel Türkçemizi bozuyor bu tarz yazım yanlışları. Yalnız yazacakken yanlız, herkes yazacakken herkez, bitişik yazılan şey, de ve ki bağlaçları derken şimdi bir de bu çıktı başımıza. Kahroluyorum.
whatsapp a wassup diyip bir de yanlış yazıyorsun dediğim de ingilizce de günlük konuşma dilinde öyle diyen yüzsüzleri bile gördüm ben :KK70:

Sevgilisiyle/arkadaşıyla atışmaların, laf sokmaların ulu orta, alakasız insanların da gözüne soka soka yapılmasını çok gereksiz buluyorum.
Facebookta öyle birilerine ithafen yazılmış atarlı giderli lafları gördükçe de "öeh beee" diyorum yani.

Watsayp mı şunu whatsapp olarak düzeltelim öncelikle :) Eğer güzel ve garantili bir tavsiye istiyorsan da vereyim; "en büyük tepki tepkisizliktir". Şayet seni takip ediyorsa durum yazasın diye ediyor zaten. Eğer onun beklediğini yapmazsan, tepkisiz kalırsan sinirinden kuduracaktır. Sen hiç sevgilinden ayrılmamışsın gibi gündelik hayatına devam et. Durum yazma, fotoğraflarını değiştirip durma. Sessiz ve tepkisiz kal, en iyi intikam budur.

O değilde whatsappı watsayp diye okuyanlarda mı varmış yaa :) watsup, watsep duymuştukta..

Back
X