• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Watsayp icin yardim

Neden ümitli ?? Neden sevinir pardon. Acarmisin biraz[/QUOTE ]

şaka yaptım canım..yanlış anlama kırıldıysan özür dilerim..
milanın esprisine karşılık olarak dalgasına dedim..
ama yersiz oldu..kusura bakma..
bu arada onu en iyi etkilemenin yolu tepkisiz kalman olacaktır..

Iyi aksamlar :KK43: kizlar ben erkek arkadasimdan ayrildim. Bununla ilgili konu acmistim. Facem yok kullanmiyorum. Ama watsayptan beni takip ediyodur eminim. Böyle igneleyici bi durum yazsam biraz cani yansa nasil olur :KK43: ben cok üzüldüm cünkü.. Varsa bi tafsiyeniz bana yardimci olurmusunuz.. Watsaypa ayrilik ile ilgili üzülcegi bi cümle kurmak. Sacma ama yapmak istiyorum..bi fikriniz varsa yazmadan gecmeyin ne olur.. Simdiden tskrler
Watsap hesap bölümünde gizlilik var. Oradan "durum" bölümü var gorunumu hickimse yap ki umursamasidigini düşünüp catlasin :KK53:ergenler gibi laf sokmayin komik oluyo cidden

Canim ama senin nickin bile sikinti ya. Yanlizzzz, halbuki dogrusu yalniz olacak. Cidden yazim hatalarin okuyunca gozleri, sesli okuyunca da kulaklari tirmaliyor. Birazcik daha dikkat et lutfen
Rahatsiz oluyorsan okuma. Bir sürü sacma sapan nick var.. Ben takilmiyorum bile.. Benim nickim benim keyfim ister yanliz ister yalniz ister de baska bisi yazarim..

Su kelime duzeltme yarisini anlamıyorum. Biliyorsaniz dogrusunu yazin kendi cumlenizin icinde konu sahibi zaten anlar.
......

Belliki caniniz yaniyor, bu yuzden ona ulastirma cabasindasiniz. Bu duygu normal ama icinizde buyuturseniz kontrolsuz sevgiye /acıya dönüşür o da kendi hayatina bakar.

Illa birsey yapmak istiyorsaniz hicbirsekilde sizden haber almamasini sağlayın. . Hatta wp den bile giris saatlerinizi görmesin, engelleyin onu. Duygusu varsa zamanla size ulasir, yoksa o yazdiklarinizla sadece egosu yükselir.

Pardon size anne diyebilir miyim gibi olcak ama "pardon size kezban diyebilir miyim?"
Face den twitter dan gönderme yapanı gördüm, instagram dan fotograf altına yorum yaparak gönderme yapanı gördüm ama whatsapp dan gönderme yapmak nedir ya :KK70:
Sevgilinize illa bi sey anlatmak istiyosanız kendisine yazın, halka duyurmanın alemi ne? Hayır bi de whatsapp bu yani ufacık bi durum yeri var zaten bi sey paylasılan bi platform falan degil. Bildiginiz sms in internete uyarlanmıs gelismis versiyonu.

Rahatsiz oluyorsan okuma. Bir sürü sacma sapan nick var.. Ben takilmiyorum bile.. Benim nickim benim keyfim ister yanliz ister yalniz ister de baska bisi yazarim..
Elbette oyle, ben oldukca dostane bir uyari yaptim sadece. Yetiskin insanlariz bilmemek degil ogrenmemek ayip demisler, bunlar alinilacak ve tepki gosterilecek seyler degil. Sadece dogrusunu soyledim, israrla dilini yanlis sekilde kullanmak senin tercihindir, dedigin gibi beni baglamaz. Konuna gelince bence whatsappta veya facebookta durumuna bu tarz seyler yazan insanlar biraz komik duruma dusuyor. Kac yasindasin bilemiyorum ama cok ergence. Ustelik karsidaki kisiyle ayrilmissiniz, yazdiginiz seye bakip vah vah ben ne yaptim demeyecek. Aksine hala beni dusunuyor diyip egosunu tatmin edecektir.

image.webp

Profil resmine şunu koy bence :KK14:

Seni terk eden bir adamın iğneleyici durumundan etkileneceğini düşünüyorsun?
Doğru, etkilenir.
Ama totosunun kalkması bakımından etkilenir

lafyamore, kezban kime denir? Bunu söyleyerek neyi kastettiniz ? Dalga gecmek ugruna harcadiginiz degerlere bir bakin.
Ay bana dediniz galiba ama ben lafyamore degil ladyamore tanıştıgımıza memnun oldum. :KK48:
Konuyu yazan arkadas 3 seyden 2 sini YANLIŞ (yalnış degil yani) yazıyo, kendisine iyi niyetle düzeltme yapan insanlarla ukalaca konusuyo. Bi de üzerine rehberindeki kalan 3465 insana gereksiz yere iliskisini ve ayrılıgını duyurmaya calısıyo. Al sana drama kralicesi al sana kezban. Benim herhangi bi deger falan harcadıgım yok su durumda.
Kezban kelimesi de bu yüzyılın buluşu bence kusura bakmayın. Bu konuda özür dileyecegim tek grup ailesinin adını kezban koydugu kadıncagızlardır. Onlardan gercekten özür diliyorum keske bu durumu bi kadın ismiyle tanımlamasalarmış ama onlar da kezban deyince kendilerinin kastedilmedigini biliyolar zaten.

bu kişi yaş vs konularında sıkıntı yaşadığınız kişi mi ? oysa zaten sancılı ve hep or günler geçirdiniz bırakın artık bittiyse hepimiz ayrılınca istiyoruz acı çeksin vs canını yakalım ama inan bana senin yazacağın iletiyle hiç bir şey olmaz

Iyi aksamlar :KK43: kizlar ben erkek arkadasimdan ayrildim. Bununla ilgili konu acmistim. Facem yok kullanmiyorum. Ama watsayptan beni takip ediyodur eminim. Böyle igneleyici bi durum yazsam biraz cani yansa nasil olur :KK43: ben cok üzüldüm cünkü.. Varsa bi tafsiyeniz bana yardimci olurmusunuz.. Watsaypa ayrilik ile ilgili üzülcegi bi cümle kurmak. Sacma ama yapmak istiyorum..bi fikriniz varsa yazmadan gecmeyin ne olur.. Simdiden tskrler
Nasipse gelir Şam'dan Yemen'den, nasip değilse sanır mısın gelir bir sap Whatsapp'tan :) Bunu yaz seni takip ettiğinde ayrıldığınızda ne kadar sap kaldığını hatırlatmış olursun ona

Back
X