Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar watson ballı saç maskesini almak istiyorummm denedinizmi hiçç memnunmusunuz kızlar ltfn saçlarım çok yıpranmışş açıkda bırakamıyorumsizce bu maskeyi alsam işee yararmı cvp beklicm kızlar :26:
Bal saçlar için çok güzel bi besleyici ama yağlar vs uğraşmak istemiyosan detaylı kendin balla sadece zeytinyağını karıştırıp kullan çok daha etkili olacaktır :) hazıra yönelmemeni tavsiye ederim :)
nedenn hazıra yönelmemin ne sakıncası var cnm zararlımı yoksa :26:
Alıcağın şeyin içeriğine bakman yeterli olacaktır :) en az 3 adet kansorejen veya kimyasal madde hiç olmadı o maskenin 2 sene bozulmadan kalabilmesi için koruyucu madde olacaktır :) sence bunlar iyi mi :) doğal yollarla daha sağlıklı ve çabuk sonuç alırsın:)
sen şuan doğal bi maske uyguluyomusun saçınaaa sence nasıl bi karışım hazırlıyayım :26: çok teşekkür edrm şimdiden cnm![]()
Tabiki uyguluyorum canım biri konularımda var maya maskesi saçları uzatan mucize diye bir diğeride hint yağı badem yağı zeytinyağı bebek yağı(bunu çok kişi kullanmaz ama saçları yumuşacık yapıyor) içime bemiks bepanten evigen ampul kırıyorum ama elimde oldukca kırıyorum hatta çoğu zaman kırmıyorum bunları içine 1 tatlı kaşığı bal koy ve uygula zaten 4-5 düzenli uygulamadan sonra görüceksin kırılmalarda azalmayı bunu haftada 1veya 2 gün yapıyorum mayayıda 1 gün yapıyorum :)
kızlar watson ballı saç maskesini almak istiyorummm denedinizmi hiçç memnunmusunuz kızlar ltfn saçlarım çok yıpranmışş açıkda bırakamıyorumsizce bu maskeyi alsam işee yararmı cvp beklicm kızlar :26: