Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar watson ballı saç maskesi deneyen varmı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dreamer22

Ol de Olsun ALLAH'IM...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
582
4
96
İstanbul
kızlar watson ballı saç maskesini almak istiyorummm denedinizmi hiçç memnunmusunuz kızlar ltfn saçlarım çok yıpranmışş açıkda bırakamıyorum :50: sizce bu maskeyi alsam işee yararmı cvp beklicm kızlar :26:

kızlar watson ballı saç maskesini almak istiyorummm denedinizmi hiçç memnunmusunuz kızlar ltfn saçlarım çok yıpranmışş açıkda bırakamıyorum :50: sizce bu maskeyi alsam işee yararmı cvp beklicm kızlar :26:

Bal saçlar için çok güzel bi besleyici ama yağlar vs uğraşmak istemiyosan detaylı kendin balla sadece zeytinyağını karıştırıp kullan çok daha etkili olacaktır :) hazıra yönelmemeni tavsiye ederim :)

Bal saçlar için çok güzel bi besleyici ama yağlar vs uğraşmak istemiyosan detaylı kendin balla sadece zeytinyağını karıştırıp kullan çok daha etkili olacaktır :) hazıra yönelmemeni tavsiye ederim :)

nedenn hazıra yönelmemin ne sakıncası var cnm zararlımı yoksa :26:

nedenn hazıra yönelmemin ne sakıncası var cnm zararlımı yoksa :26:

Alıcağın şeyin içeriğine bakman yeterli olacaktır :) en az 3 adet kansorejen veya kimyasal madde hiç olmadı o maskenin 2 sene bozulmadan kalabilmesi için koruyucu madde olacaktır :) sence bunlar iyi mi :) doğal yollarla daha sağlıklı ve çabuk sonuç alırsın:)

Alıcağın şeyin içeriğine bakman yeterli olacaktır :) en az 3 adet kansorejen veya kimyasal madde hiç olmadı o maskenin 2 sene bozulmadan kalabilmesi için koruyucu madde olacaktır :) sence bunlar iyi mi :) doğal yollarla daha sağlıklı ve çabuk sonuç alırsın:)

sen şuan doğal bi maske uyguluyomusun saçınaaa sence nasıl bi karışım hazırlıyayım :26: çok teşekkür edrm şimdiden cnm :16:

sen şuan doğal bi maske uyguluyomusun saçınaaa sence nasıl bi karışım hazırlıyayım :26: çok teşekkür edrm şimdiden cnm :16:

Tabiki uyguluyorum canım biri konularımda var maya maskesi saçları uzatan mucize diye bir diğeride hint yağı badem yağı zeytinyağı bebek yağı(bunu çok kişi kullanmaz ama saçları yumuşacık yapıyor) içime bemiks bepanten evigen ampul kırıyorum ama elimde oldukca kırıyorum hatta çoğu zaman kırmıyorum bunları içine 1 tatlı kaşığı bal koy ve uygula zaten 4-5 düzenli uygulamadan sonra görüceksin kırılmalarda azalmayı bunu haftada 1veya 2 gün yapıyorum mayayıda 1 gün yapıyorum :)

Tabiki uyguluyorum canım biri konularımda var maya maskesi saçları uzatan mucize diye bir diğeride hint yağı badem yağı zeytinyağı bebek yağı(bunu çok kişi kullanmaz ama saçları yumuşacık yapıyor) içime bemiks bepanten evigen ampul kırıyorum ama elimde oldukca kırıyorum hatta çoğu zaman kırmıyorum bunları içine 1 tatlı kaşığı bal koy ve uygula zaten 4-5 düzenli uygulamadan sonra görüceksin kırılmalarda azalmayı bunu haftada 1veya 2 gün yapıyorum mayayıda 1 gün yapıyorum :)

Aynen katılıyorum bu maskeleri ben de yapiyorum , saclarim kuru oldugundan mayayi sütle kullaniyorum ama kokusu rahatsız edici. ..
Sinemaki bemiks brpanthene evigen tatli badem yağı zeytin yağı bunlari da her hafta yapiyorum
Onun disinda yumurta sarisi süt bal ve zeytin yağı nadiren yapiyorum

Bir de kırıklar ve saçların nefes almasi icin uçlarını düzenli olarak al ... kuaföre gitme belimdeki saçımı omuzuma çıkarmıştı, yeni yeni saçlarım kendine geldi , saclarindan bir tutam al kıvır, uclarindan çıkan kırıkları keskin bir makasla 1~2cm al... daha sağlıklı saçların olacaktir...

Son düzenleme:
Ballıyı bilmiyorum da, aynı markanın mor olanını kullanıyorum. Kına ve ginseng özlüydü sanırım. Yumuşak ve parlak yapıyor, kokusu da güzel. Ama kırıkları önlüyor ya da düzeltiyor mu derseniz, açıkçası o konuda pek faydasını görmedim. Sadece yumuşak oluyor ve saçlar daha kolay taranabiliyor. Boya sonrası o keçeleşme hissi olmuyor yalnızca.

Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım şiddetle tavsiye etti. Elimdeki saç maskesi bitince almayı düşünüyorum bu ürünü.

canım ben şuan o ürünü kullanıyorum yumuşacık yapıyor.. ama çarpıcı derecede belli etmiyor yumuşaklığı..ama arkadaşların da dediği gibi illaki iyi bir maske istiyorsan doğal ürünler denemelisin.. aktarla daha iyi biliyor bu işi :13:

Ballı maske watsonsın en güzel ürünüdür. Ben her banyoda krem yerine bolca sürüp 5-10 dk bekletiyorum. Saçı pamuk gibi yapıyor.

ben çok memnunum benim de saçlarım yıpranmştı düzleştirici vs.den bi de balyaj yaptırmıştım uçlara uzun zamandır kullanıyorum zaten hem yumuşatıyo hem de saçlarının o kötü görüntüsü kalmıyo.hem de diğer markalara göre daha ucuz ve daha fazla

Ben ballisini degil de sut proteinlisini kullaniyorum bu maskenin.Bir haftadir kullaniyorum cok memnunum.Sac kremi gibi kullaniyorum her dustan sonra sacima surup 2Dakika bekletip duruluyorum.Sac kiriklarim hala duruyor ama super yumusatti sacimi ipek gibi oldu

ballının da seveni çok ama ben biralıyı severek kullanıyorum, güzel yumuşatıyor.

Back
X