ben kulanıyorum watsonsdaki bi çok maskeyi smoothing treatment maskesinide kullandım ballı maskesinide ama bu biralıyı bügün From bornavada daki watsons da gördüm aldım ama kullanmadım kullanınca yazıcam yorumumu
hmm internetten sipariş edeyim o zaman.. sarıkız marka güvenilir mi peki?
saçı en çok yıpratan ve hacimsizleştiren şey oriel açıcı yıllarca sarı renk kullandım eski ki hacim yok saçlarımda ve üstelik daha çok elektrikleniyor baya bir boyamıcam şimdi doığal renginde kaldım koyu kahve artık evlenirken bi sarıya boyarım işte sonrada boyamam artık yıpranıyor saçım ya
saçıma kullandığım şeyler;mavi fön suyu,gliss sıvı saç kremi,wella pro saç kremi,wella pro series şampuan,elidor 7/24
öyle canım çok kötü yapıyor boya . bende brezilya fönü yaptırmştm o bozulrken düzelr gibi olmştu buklelerim üstne röfle yapılnca ve röfleden sonra arka arkaya kızıl boyanınca ğes ettiler. dalgalılar ben beğenyorm gerçi bu halini ama herkes eski saçlarınn nerde diyor =)
bende saçıma şu an watsons ballı şampuan , totex mavi su aslında benmkisi pembe su , morfose argan yağlı saç serumu kullanıyorum =) bu arada saç serumu kullanmanı öneririm elektrklenmesini de alıyor kırık oluşumunu da engelliyor =)
öyle mi diyosun bende bir deniyim o zaman şu saç serumlarından ya iyi olur
bir de kıvırcık saça yapılmaması gerekn bir şey de var sa normal fırça taraklarla taramamak ben perma tarağı kullanıyorum saçlarıma ve her banyoda tarıyorum sadece normalde tarasan olmaz zaten bir de saç krurtma makinasıyla çok kurutmamaya özen gösteriyorum o da saçı kururtup nemi alııyo ve bukleler düzleşiyor ve saç tıpranıp elektrikleniyo
sen ballı şampuandan memnun musun nasıl etki yaptı sana daha önce yazmışmıydın bilmiyorum unuttum
ben memnunum canım ama mavi su ile birlikte kullanıyorum o yüzden saçlarım çabuk açılır . saçlarım kabarmadığı iiçin bir etkisini söyleyemem güzel bir şampuan maskesiyle kullanmıştım daha önceden o zaman memnundum ama bayaaa =)) bende saçlrmı yazın kurtmam ama kışın başıma ağrı yaptığı için kurtmak zornda kalıyorm =) ben kalın dişli tarkla taryorm =)
ah biz bayanlar =) benimde gözüm doymuyor canım bir türlü. watsonslarda çeşitleri var aslında ama ballısı çok güzel. sütlüsünün de kokusu çok güzel ama =))aynen bende kışın mecburen kurutuyorum işte sinüzitim var çünkü hemen kurutmasam sinüs kanallarım doluyor malum sonrada geceleri rahat nefes alamıyorum baş ağrısı yapıyor o yüzden kurutuyorum ama ALLAH büyük dertler vermesin bunlar küçük şeyler canım AMİN
bende almışken maskesiyle birlikte alıyım o zaman ballı maskesini de alıcam karar veremedim hangisini alasam diye gözüm doymuyor anacım
Kızlar ben aldım ballı maskeyi kullanmaya dün başladım şuan için pek bir etkisi göremedim. Sadece sürüp duruladıktan sonra yumusacık oluyor saç kurudukca yumusaklıkta kalmadı, bakalım biraz daha kullanıyım belki değişir..
ah biz bayanlar =) benimde gözüm doymuyor canım bir türlü. watsonslarda çeşitleri var aslında ama ballısı çok güzel. sütlüsünün de kokusu çok güzel ama =))
belki günlerce kullanınca etkisi olur canım
bir de hani şu saçımızı boyadıktan sonra içinden bakım maskesi çıkıyor ya onun kadaqr yumuşak yapan bir maske kullanmadım keşke üretime çıkarsalar o boyuların paketinden çıkan sıvı maskeyi
Ben de boyalı ve kıvırcık saçlara sahibim.. sorulan ürünü kullanmadım ancak ballı maskeye çok övgü vardı. nemini kaybetmiş saçlara birebir, kırılmayı önler vs. aldım ben gerçekten maske ve krem olarak bir faydasını göremedim. dedim boşa gitmesin kokusu çok tatlı:) onu saç şekillendirici olarak kullanıyorum. kafaya yapıştırır mı hacmi alır mı diye bir korkunuz olmasın.. olumlu yönde verim aldım:) çok güzel oldu mis gibi de koktu. yazılan herşey kişiye göre değişiyor.. benim gibi memnun kalmayanlar maskeyi bu şekilde kullanmayı deneyebilirler..
en çokta biralısı beğeniliyomuş benim saçım kıvırcık her ürün iyi gelmiyo düzleştiriyo saçımı ne bileyim öyle deyince bende güvenemedim :44:
Kızlar dün aldım,bugün kullanabildim saçlarım yumuşacık oldu miis gibi de kokusu var
biralı şampuanı kullandım sadece
en son watsons a gittiğimde unuttum biralı şampuan ve biralı saç maskesi almaya tühh yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?