Şampuan ve Saç Kremleri Watson's biralı şampuan

canım ben maskesini merak etmiyorum ama biralı şampuanını merak ediyorum ama sen yine de maskesinin de yorumunu yap kullanınca bakalım sana nasıl etki edicek

hmm internetten sipariş edeyim o zaman.. sarıkız marka güvenilir mi peki?

sarıkız güzel bir marka canım kullandım ben memnundum bidaha alıcam hatta saç serumunnu da kullandım o da çok güzel.
bu arada totex , nevacare acil svı saç bakım kremi de var mavi su gibi bu da hatta aynı. unlarada bakabilrsn =) ama magicare diye bir marka var onu beğenmedim hiç haberin olsun yapış yapış olmştu saçlarm =) bu arada arkadaş selective yazmş onu kullanmadım ama selective boya ve protek ammino keratin kullandm onlar gayet güzeldi selective de başarılı bir marka . internetten alıcaksan ucuza siteler bulabilrsin =)

öyle canım çok kötü yapıyor boya . bende brezilya fönü yaptırmştm o bozulrken düzelr gibi olmştu buklelerim üstne röfle yapılnca ve röfleden sonra arka arkaya kızıl boyanınca ğes ettiler. dalgalılar ben beğenyorm gerçi bu halini ama herkes eski saçlarınn nerde diyor =)
bende saçıma şu an watsons ballı şampuan , totex mavi su aslında benmkisi pembe su , morfose argan yağlı saç serumu kullanıyorum =) bu arada saç serumu kullanmanı öneririm elektrklenmesini de alıyor kırık oluşumunu da engelliyor =)

öyle mi diyosun bende bir deniyim o zaman şu saç serumlarından ya iyi olur
bir de kıvırcık saça yapılmaması gerekn bir şey de var sa normal fırça taraklarla taramamak ben perma tarağı kullanıyorum saçlarıma ve her banyoda tarıyorum sadece normalde tarasan olmaz zaten bir de saç krurtma makinasıyla çok kurutmamaya özen gösteriyorum o da saçı kururtup nemi alııyo ve bukleler düzleşiyor ve saç tıpranıp elektrikleniyo
sen ballı şampuandan memnun musun nasıl etki yaptı sana daha önce yazmışmıydın bilmiyorum unuttum

ben memnunum canım ama mavi su ile birlikte kullanıyorum o yüzden saçlarım çabuk açılır . saçlarım kabarmadığı iiçin bir etkisini söyleyemem güzel bir şampuan maskesiyle kullanmıştım daha önceden o zaman memnundum ama bayaaa =)) bende saçlrmı yazın kurtmam ama kışın başıma ağrı yaptığı için kurtmak zornda kalıyorm =) ben kalın dişli tarkla taryorm =)

aynen bende kışın mecburen kurutuyorum işte sinüzitim var çünkü hemen kurutmasam sinüs kanallarım doluyor malum sonrada geceleri rahat nefes alamıyorum baş ağrısı yapıyor o yüzden kurutuyorum ama ALLAH büyük dertler vermesin bunlar küçük şeyler canım AMİN
bende almışken maskesiyle birlikte alıyım o zaman ballı maskesini de alıcam karar veremedim hangisini alasam diye gözüm doymuyor anacım

ah biz bayanlar =) benimde gözüm doymuyor canım bir türlü. watsonslarda çeşitleri var aslında ama ballısı çok güzel. sütlüsünün de kokusu çok güzel ama =))

Kızlar ben aldım ballı maskeyi kullanmaya dün başladım şuan için pek bir etkisi göremedim. Sadece sürüp duruladıktan sonra yumusacık oluyor saç kurudukca yumusaklıkta kalmadı, bakalım biraz daha kullanıyım belki değişir..

belki günlerce kullanınca etkisi olur canım
bir de hani şu saçımızı boyadıktan sonra içinden bakım maskesi çıkıyor ya onun kadaqr yumuşak yapan bir maske kullanmadım keşke üretime çıkarsalar o boyuların paketinden çıkan sıvı maskeyi

Ben de boyalı ve kıvırcık saçlara sahibim.. sorulan ürünü kullanmadım ancak ballı maskeye çok övgü vardı. nemini kaybetmiş saçlara birebir, kırılmayı önler vs. aldım ben gerçekten maske ve krem olarak bir faydasını göremedim. dedim boşa gitmesin kokusu çok tatlı:) onu saç şekillendirici olarak kullanıyorum. kafaya yapıştırır mı hacmi alır mı diye bir korkunuz olmasın.. olumlu yönde verim aldım:) çok güzel oldu mis gibi de koktu. yazılan herşey kişiye göre değişiyor.. benim gibi memnun kalmayanlar maskeyi bu şekilde kullanmayı deneyebilirler..

Umarım canım saçlarımı hiç boyatmadım ama eskisi kadar yumuşaklığıda kalmadı önceden tarak kayardı (
Hahaha evet canım, annem boya yaptıktan sonra gizli gizli alıyordum maskeyi

belki şampuanla birlikte saç maskesini kullanınca daha iyi verim alınabilir diye düşünüyorum
kokusu çok hoşmuş evet günlerce kalıyormuş hatta bu yönünüde beğendim şimdiki şampuanların hiçbirinde bi günden fazla koku kalmıyor hatta bir kaç saat sonra geçiyor eskiden blendax kullanırdım beyaz ambalajlı zamanlarında başka şampuan kullanmazdım o koku neydi ya hastaydım kokusuna ve g
nlerce saçlarım mis gibi kokardı hatta yastığım bile mis gibi kkokardı şimdi ise öyle şampuan bulamıyorum hatta blendax da kullanmıyorum çünkü eski kokusu ve kalitesi kalmadı şampuanın

en çokta biralısı beğeniliyomuş benim saçım kıvırcık her ürün iyi gelmiyo düzleştiriyo saçımı ne bileyim öyle deyince bende güvenemedim :44:

Benim saçlarım dalgalı ve çok işlem gördü, ballısını kullandım. Ucuz diye tereddüt ettim önce ama hiç de öyle değil. Süper kokuyor saçlarım ve Ballı maskeyle birlikte kullanınca da yumuşacık oldu. Ama sonradan lorealdi şuydu buydu kullandım, dökülmeye başlayınca bioblasa başladım. Yinede Ballı olanı yazın kullandım ve memnun kaldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…