Wayfair ve çocuk ticareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Shusui

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
2.772
8.402
358
Mersin
Hanımlar merhaba. Amerika sallanıyor son iki gündür. Çok kullanılan Wayfair adlı bir mobilya sitesinde fahiş fiyatlı ürünleri araştırınca ürünlere kaybolan çocukların soyisimlerinin verildiği ortaya çıkmış. Bir iki değil ,onlarca örnek var. Üstelik ürün kodlarını yandexe yazınca küçük kız resimleri çıkıyor bazılarında Görünüşe göre mobilya satıyoruz ayağına çocuk satıyorlar , üstelik şirketin göçmen çocuklara destek diye programı bile var.

Çocukların resimlerinin çoğunu sosyal medyadan alıyorlarmış. Pedofili amaçlı Sadece çocukta değil 16 yaş altı bir sürü kız ve erkekle eşleşmiş ürün kodları.

Kesinlikle çocuklarınızın mayolu bikinili resimlerini paylaşmayın diyorlar. O kadar çok bikinili 5-6 yaşındaki kız resmi gördüm ki inanılmaz. Bütün sinir sistemim bozuldu,okudukça midem bulanıyor. 2 yaşında bir kız annesiyim, evladımı nasıl koruyacağım bu dünyada diye anksiyete atağı geçiriyorum şu anda.8 yaşında kızı kaybolmuş bir annenin keşke kazada ölseydi , mezarını bilirdim dediğini gördüm. Bir sürü ülkede benzer siteler varmış . Bizde de olabilir diyorlar. Sakinleşemiyorum.

Ben de bir saat önce wayfairle ilgili bir sey okudum. Ünlü bir kadin oyuncu ogluyla gölde yüzmek icin bot kiralamis sonra kiralayan sirket bot vaktinde geri gelmedigi icin bunlari aramaya gitmis. Botta sadece oglu bulunmus kadin yok. Araniyor. Belki bu wayfair icin kacirilmis olabilir diye okudm

Nasıl yani çocukları kaçırıp satıyorlar öyle mi? Ben de şu ara güzelleşmek için çocuk derisi enjekte ettiren ünlülere takıldım. Bu işin aslı astarı nedir bilmiyorum ama göçmen çocuklarını , Almanya’da falan Türk çocuklarını kaçırdıkları konuşuluyor. Hayvanlar ve güçsüz insanlar ne çekiyorlar bu dünyada ya

ben inanmıyorum böyle şeylere, sadece çocukların adını yaşatmak için bir işguzarın dolaplara isim vermesi olabilir, bu çocukları online olarak neden satsınlar, adamlar ikea nın net sitesi gibi siteye neden koysunlar, sadece özel kullanıcılara verilecek bir webadresiyle işlerini hallederlerdi pislikler. sizce bu kadar çabuk bulunabilecek bir yöntemi seçerler mi?
epstein gibi milyarder pislik bile pedofiliyi 40 tane kılıfa sararak yaşıyor, öyle 10 bin dolara çocuk mu alacaklar?

bana mantıksız geliyor.
o naya rivera olayına buldukları hikaye zaten tamamen anlamsız, yok yastığın boyutu 19.38 inch miş, kaybolduğu gölun alanı da o kadarmış falan.
şu komplo teorisi yapanlar falan cidden halusinasyonlu insanlar gibi, her parçayı birleştiriyorlar.

Ne yastigi? Naya rivera olayini bende takip ediyorm bir kac gündür ama yastik olayini anlamadim?

Sadece kaçırma da değil çok tuhaf şeyler var. 15 yaşında bir çocuk balkondan düşmüş 2. kattan. Annesi koşuyor aşağı , çocuk yok. Arıyorlar tarıyorlar yok,polis çağırıyorlar falan. Çocuğun isminde halı satıyor wayfair 26.000 dolara ,ismi de d'allessandero öyle tesadüf gibi de değil yani

Ay ben çok fena oldum inanmıyorum ne kadar kirli pis bir dünyada yaşıyoruz arkadaş.
Allah'ım evlatlarimizi koru gözümüzün önünden 1 salise bile ayirmamaliyiz.

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-12-17-57-28-044_com.opera.browser.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 676
Ay ben çok fena oldum inanmıyorum ne kadar kirli pis bir dünyada yaşıyoruz arkadaş.
Allah'ım evlatlarimizi koru gözümüzün önünden 1 salise bile ayirmamaliyiz.
Ben de çok kötüyüm ellerim titremeye başladı yine. Gerçekten çocuğumu alıp gizli saklı dağ başında yaşamam istiyorum

Ben de çok kötüyüm ellerim titremeye başladı yine. Gerçekten çocuğumu alıp gizli saklı dağ başında yaşamam istiyorum
Hadi komplo teorisi peki resimi açıklasınlar resmen şifrelenmiş cocuklar.
Pahalı diyorlar evet ama belki pazarlık yapiliyorlldur ne amaçla ne için alinicaklar ne yaptiricaklar belli bile değil kanım çekildi

Ağzım açık kaldı yani çocuğu balkondan onlar mı düşürüyor anlayamadım ? Tövbe est neler oluyor ya böyle gerçekten çok ürkütücü

Furthermore, some of the missing children cases this theory attempted to connect to Wayfair have already been solved. The “Alyvia” shelf, for example, was supposedly connected to Alyvia Navarro. This autistic child went missing at the age of 3 in 2013 and, unfortunately, was found dead shortly after she went missing, having drowned in a nearby pond.

mesela Alyvia isimli bir raf varmış urunler arasında, hala satılan bir raf, 3 yaşında 2013 de kaybolan bir çocuğun adıymış, çocuk kaybolduktan kısa sure sonra ölu bulunmuş. yani tesaduf ya da işguzarlık. ben inanmadım.

Naya rivera da aşağıdaki gibi.

flood'u ben de okudum , evet aslında deep web'de neler dönüyor biliyorum ama çok komplo teorisi gibi gelmedi de değil hani bu çok aleni bi site.ama olur mu olur.

ben dunyada bildiğimizden çok daha pislik şeyler olduğuna eminim, şu afrika ormanlarında zenginler zevkine insan avı yapıyomuş diyolar onun doğruluğuna inanıyorum mesela, onu bile yapabilirler, ama iğrenç adamların ellerinde her imkan varken herkese açık bir websiteden 10.000 dolara çocuk mu alacaklar? bu kadar görulebilir, takip edilebilir bir yöntemi seçecek olduklarını duşunmuyorum.

flood'u ben de okudum , evet aslında deep web'de neler dönüyor biliyorum ama çok komplo teorisi gibi gelmedi de değil hani bu çok aleni bi site.ama olur mu olur.

ben dunyada bildiğimizden çok daha pislik şeyler olduğuna eminim, şu afrika ormanlarında zenginler zevkine insan avı yapıyomuş diyolar onun doğruluğuna inanıyorum mesela, onu bile yapabilirler, ama iğrenç adamların ellerinde her imkan varken herkese açık bir websiteden 10.000 dolara çocuk mu alacaklar? bu kadar görulebilir, takip edilebilir bir yöntemi seçecek olduklarını duşunmuyorum.

Zaten Avrupa'da küreselciler özellikle göçmen cocukları yılda 400 bine yakın cocıgu kaçırıp cinsel taciz, organ kaçakçılığı, uzaylı projesi ile dna ları ile oynama , öldürüp seytana kurban verme merasimleri yapıyolar. Bunları yapanlar küreselciler ( paganlar, bill gates, elon musc, rochfeller, fetö , daes vs terör örgütlerini de bunlar yönetiyor...vs vs) kısaca dine karşı çıkan lar.
Şuanda Katolik kesim kraliçe Elizabeth, trump , merkel tarafı bunlarla alttan savaşıyor... Corona virüs örnegi...
Pedofil rahiblerde küreselcilerin seçilmiş adamları. Din ciler bu kadar vahşilik yapmaz.
Paganların içinde evlat edinen ünlüler de var Angelina Jolie, madonna gibi . Hepsi seytana tapıyor ve çocukların kanını içerek gençleşiyor lar sözde... Araştırın ( Abdullah çiftçi, Ahmet Yozgat lı, ertan trukten vs vs yeni dünya düzeni...)

Wayfair'i bilmiyordum ama bir dönem Pizzagate skandalı patladı. O da aynı amaca hizmet ediyordu.

Bir de bunlardan daha beter bir olay var. Çocukların kanında adrenalin miktarını yükseltip bu kandan uyuşturucu madde yaptıkları. Okuyunca kanım dondu. Keşke elimizden lanet okumaktan, beddua etmekten fazlası gelse.

Çocuklarımıza sahip çıkmalıyız.

İyi de olay gizlemek değil ki adamlar bunu o kadar gizleyerek yapmıyor. Şu an bu konuyla ilgili sosyal medyada paylaşım yapmak istediğinizde yazılanların yalan olduğuna dair uyarı çıkıyor fotografları görmeden. 500bin tweet atıldı mesela gündeme girmedi. Tam olarak amaç ne bilmiyorum ama bu insanların gizli kapaklı yapmak istediklerini sanmıyorum bu olayı. Zaten çok güçlüler kimsenin onlara bi şey yapmaya gücünün yeteceğini sanmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…