Hanımlar merhaba. Amerika sallanıyor son iki gündür. Çok kullanılan Wayfair adlı bir mobilya sitesinde fahiş fiyatlı ürünleri araştırınca ürünlere kaybolan çocukların soyisimlerinin verildiği ortaya çıkmış. Bir iki değil ,onlarca örnek var. Üstelik ürün kodlarını yandexe yazınca küçük kız resimleri çıkıyor bazılarındaGörünüşe göre mobilya satıyoruz ayağına çocuk satıyorlar , üstelik şirketin göçmen çocuklara destek diye programı bile var.
Çocukların resimlerinin çoğunu sosyal medyadan alıyorlarmış. Pedofili amaçlıSadece çocukta değil 16 yaş altı bir sürü kız ve erkekle eşleşmiş ürün kodları.
Kesinlikle çocuklarınızın mayolu bikinili resimlerini paylaşmayın diyorlar. O kadar çok bikinili 5-6 yaşındaki kız resmi gördüm ki inanılmaz. Bütün sinir sistemim bozuldu,okudukça midem bulanıyor. 2 yaşında bir kız annesiyim, evladımı nasıl koruyacağım bu dünyada diye anksiyete atağı geçiriyorum şu anda.8 yaşında kızı kaybolmuş bir annenin keşke kazada ölseydi , mezarını bilirdim dediğini gördüm. Bir sürü ülkede benzer siteler varmış . Bizde de olabilir diyorlar. Sakinleşemiyorum.
Ne yastigi? Naya rivera olayini bende takip ediyorm bir kac gündür ama yastik olayini anlamadim?ben inanmıyorum böyle şeylere, sadece çocukların adını yaşatmak için bir işguzarın dolaplara isim vermesi olabilir, bu çocukları online olarak neden satsınlar, adamlar ikea nın net sitesi gibi siteye neden koysunlar, sadece özel kullanıcılara verilecek bir webadresiyle işlerini hallederlerdi pislikler. sizce bu kadar çabuk bulunabilecek bir yöntemi seçerler mi?
epstein gibi milyarder pislik bile pedofiliyi 40 tane kılıfa sararak yaşıyor, öyle 10 bin dolara çocuk mu alacaklar?
bana mantıksız geliyor.
o naya rivera olayına buldukları hikaye zaten tamamen anlamsız, yok yastığın boyutu 19.38 inch miş, kaybolduğu gölun alanı da o kadarmış falan.
şu komplo teorisi yapanlar falan cidden halusinasyonlu insanlar gibi, her parçayı birleştiriyorlar.
Sadece kaçırma da değil çok tuhaf şeyler var. 15 yaşında bir çocuk balkondan düşmüş 2. kattan. Annesi koşuyor aşağı , çocuk yok. Arıyorlar tarıyorlar yok,polis çağırıyorlar falan. Çocuğun isminde halı satıyor wayfair 26.000 dolara ,ismi de d'allessandero öyle tesadüf gibi de değil yaniNasıl yani çocukları kaçırıp satıyorlar öyle mi? Ben de şu ara güzelleşmek için çocuk derisi enjekte ettiren ünlülere takıldım. Bu işin aslı astarı nedir bilmiyorum ama göçmen çocuklarını , Almanya’da falan Türk çocuklarını kaçırdıkları konuşuluyor. Hayvanlar ve güçsüz insanlar ne çekiyorlar bu dünyada ya
Ben de çok kötüyüm ellerim titremeye başladı yine. Gerçekten çocuğumu alıp gizli saklı dağ başında yaşamam istiyorumAy ben çok fena oldum inanmıyorum ne kadar kirli pis bir dünyada yaşıyoruz arkadaş.
Allah'ım evlatlarimizi koru gözümüzün önünden 1 salise bile ayirmamaliyiz.
Hadi komplo teorisi peki resimi açıklasınlar resmen şifrelenmiş cocuklar.Ben de çok kötüyüm ellerim titremeye başladı yine. Gerçekten çocuğumu alıp gizli saklı dağ başında yaşamam istiyorum
Ağzım açık kaldı yani çocuğu balkondan onlar mı düşürüyor anlayamadım ? Tövbe est neler oluyor ya böyle gerçekten çok ürkütücüSadece kaçırma da değil çok tuhaf şeyler var. 15 yaşında bir çocuk balkondan düşmüş 2. kattan. Annesi koşuyor aşağı , çocuk yok. Arıyorlar tarıyorlar yok,polis çağırıyorlar falan. Çocuğun isminde halı satıyor wayfair 26.000 dolara ,ismi de d'allessandero öyle tesadüf gibi de değil yani
flood'u ben de okudum , evet aslında deep web'de neler dönüyor biliyorum ama çok komplo teorisi gibi gelmedi de değil hani bu çok aleni bi site.ama olur mu olur.
flood'u ben de okudum , evet aslında deep web'de neler dönüyor biliyorum ama çok komplo teorisi gibi gelmedi de değil hani bu çok aleni bi site.ama olur mu olur.
İyi de olay gizlemek değil ki adamlar bunu o kadar gizleyerek yapmıyor. Şu an bu konuyla ilgili sosyal medyada paylaşım yapmak istediğinizde yazılanların yalan olduğuna dair uyarı çıkıyor fotografları görmeden. 500bin tweet atıldı mesela gündeme girmedi. Tam olarak amaç ne bilmiyorum ama bu insanların gizli kapaklı yapmak istediklerini sanmıyorum bu olayı. Zaten çok güçlüler kimsenin onlara bi şey yapmaya gücünün yeteceğini sanmam.ben inanmıyorum böyle şeylere, sadece çocukların adını yaşatmak için bir işguzarın dolaplara isim vermesi olabilir, bu çocukları online olarak neden satsınlar, adamlar ikea nın net sitesi gibi siteye neden koysunlar, sadece özel kullanıcılara verilecek bir webadresiyle işlerini hallederlerdi pislikler. sizce bu kadar çabuk bulunabilecek bir yöntemi seçerler mi?
epstein gibi milyarder pislik bile pedofiliyi 40 tane kılıfa sararak yaşıyor, öyle 10 bin dolara çocuk mu alacaklar?
bana mantıksız geliyor.
o naya rivera olayına buldukları hikaye zaten tamamen anlamsız, yok yastığın boyutu 19.38 inch miş, kaybolduğu gölun alanı da o kadarmış falan.
şu komplo teorisi yapanlar falan cidden halusinasyonlu insanlar gibi, her parçayı birleştiriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?