WC deliğine 250 tl düşüren var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi byzbyzbyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman allahım çok güldüm başıma gelmez inşallah:Saruboceq:
helal olsun enşteye ben olsam zırlar tötümü yırtar gene alamazdım sanki ne faydası olacaksa.sırnaşık şey

üzücü oldugu kadar komikde bir durum tabi kim olsa alırdı 250 tl bu kolay kazanılmıyor hele bu devirde bende cep telefonu düşüreni çok duydum ama para ilk duyuyorum

helal olsun kocana
ben alamazdım ama alsın dıye bırı beklerdım..
bende cep telefonumu dusurumustum...cok ıs acmıstı basımıza elle alıncak gıbı degıldı ama su ıslerınden anlayan bırı zar zor cıkarmıstı baya bı ugrastan sonra

bende alır mıydım bilemiyorummmsengözlerimebaksanab
neticede 250 tl ama nasıl sokucam elimi orayaa böööğğğğkkkkdelikafadulden

benim arkadaşımda cep telefonunu düşürmüştü:roflol::roflol:

çok guldum yaa :) eşine helal olsun.. bende alırdım sanırım oyle bişey basıma gelse...
kankamda bızım evin wcsine evin anahtarını dusurmustu.. 14saat kadar ugrastık çıkarmak için :roflol: çok afedersınız bide alaturka siz dusunun halımızı yaa... (

Kim olsa alır ayol az paramıı

Ben de 250tl değil ama 200 liralık cep telefonu düşürdüm. ohaoldumsmile

bende alırdım.
evin wcsine yüzüğümü düşürmüştüm ( lavaboda parmağımdan çıkarırken elimden fırladı ve aldımboshayallersmile

ben hayatta almazdım... 2 telefon düşürdüm biri gitti diğerini tuvaletten çıkınca arkadaşa dedim teli düşürdüm diye... hemen koştuğuyla fırladı aldı... hemen kuruladı temizledi... çok önemli bi telefon bekliyodu çünkü...:roflol:

aaaaaaa süper yaa! çok güldüm ama çok hoşuma gitti.iyi yapmış eşin valla vereliniortak

wallahi akşam akşam güldürdün beni ayol bende alırdım heralde gözüm karadır

bi arkadaş süper bir yorum yapmış boşuna para insanın elinin kiri demiyorlar diye delikafadulden

alır yıkar kurutur ütülerdim ama yine de bırakmazdım orda :)

ayy o parayi nasil harcadiniz kimin eline gecti :)
eline gecen adam sonrada suratini kasimistir pehh

kız adamcağız almasında ne yapsın dua et sana aldırmamışkaydirigubbakcemile3

Arkadaşlarımın yanına gitmiştim yurda kaçak giriş yapmıştım.Final zamanı ders çalışacağız ya,ben zaten çalışmışım önceden keyfim gıcır,kulağımda kulaklık,cebimde walkman Wc kontrolü yaparken içine düştü birden.Alır mıyım hiç,asla.Sifonu çektim ben de Kızlar birkaç gün tuvalete girememişti,tesisatçı anca gelmişti.:roflol::roflol::roflol:

kirli para diye buna diyorlar sanırsamsempatiksalakcinni

ben olsam bende alırdım ama direk elimi sokmazdım,poşet falan geçirirdim elime ya da eldiven...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…