WC deliğine 250 tl düşüren var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi byzbyzbyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende alırdım yada aldırırdımmm.iğğğğğğğ ne pis ama ya kimin eline gectıyse o paraa

hehehehe:) o birşey mii. Ben daha sözlüydüm eşimle alyansımız vardı nişana kadar idareten birşey ama altın yani bildiğin alyans. Evlenme teklif etmeden önce onu takmıştı hemde farklı şehirdeydik nişanlı sansınlar da sarkıntılık felan olmasın diye. Neyse nişanıma da bir 15 gün felan var. Ben eve temizlik yapıyorum o arada da evlililk hazırlıkları nişan yaklaşıyo zayıflamıştım. Kovaya su yaptım yerleri sildim bi güzel. Sonra kovayı tuvalete döktüm. Tuvalette alaturka bizim annemlerin. Sonra aşağı indim markete gittim ama o ana kadar farkına varmadım daha aşağıya inerken bi baktım alyans yok parmakta. ya kaybettim ya tuvalete gitti dedim a a tuvalete gitmişti anneme söyledim. Annemde tabi kızdı elalem ne der dedi yalan söylüyoruz sanarlar dedi taktı eline plastik eldivenlerden ve karıştırdı valla neyse ki delikte koruyucu vardı suyu dökünce ona takılmış gitmemiş. Tuvaleti de yeri silmeden yıkamıştım eğer yıkamış olsam kesin giderdi. Yıkadık bir güzel çamaşır suyu felan öle yaktım yeniden napalım..

hehehehe:) o birşey mii. Ben daha sözlüydüm eşimle alyansımız vardı nişana kadar idareten birşey ama altın yani bildiğin alyans. Evlenme teklif etmeden önce onu takmıştı hemde farklı şehirdeydik nişanlı sansınlar da sarkıntılık felan olmasın diye. Neyse nişanıma da bir 15 gün felan var. Ben eve temizlik yapıyorum o arada da evlililk hazırlıkları nişan yaklaşıyo zayıflamıştım. Kovaya su yaptım yerleri sildim bi güzel. Sonra kovayı tuvalete döktüm. Tuvalette alaturka bizim annemlerin. Sonra aşağı indim markete gittim ama o ana kadar farkına varmadım daha aşağıya inerken bi baktım alyans yok parmakta. ya kaybettim ya tuvalete gitti dedim a a tuvalete gitmişti anneme söyledim. Annemde tabi kızdı elalem ne der dedi yalan söylüyoruz sanarlar dedi taktı eline plastik eldivenlerden ve karıştırdı valla neyse ki delikte koruyucu vardı suyu dökünce ona takılmış gitmemiş. Tuvaleti de yeri silmeden yıkamıştım eğer yıkamış olsam kesin giderdi. Yıkadık bir güzel çamaşır suyu felan öle taktım yeniden napalım..

Telefonu mu düşürmüştüm yaa

helal olsun enisteye iyi yapmis

ayy bende okul kimlik kartımı düşürmüştüm.. sabah çok erken okula gitmiştim yani benden önce tuvalete giren olmamıştı çünkü tuvalet deliğinde mavi su vardı belli ki yeni çamaşır suyu dökmüşler.. sifonu çekmeyi düşündüm ama gitmez diye alıyım bari dedim..yanımda da cımbız vardı.. hemen çekip aldım ordan.. bütün okula naklen yayın olurum diye..:78:

Son düzenleme:
ben telefonumu düşürmüştüm ama kendi wc imdi yani umumi wc değildi allahtan ve temizdi.1 saniye düşünmeden soktum elimi aldım bikac gün telefon calısmadı pirincin içine koy falan dediler koydum bikac gün beklettim ve o suyun içine düşen telefon tıkır tıkır calısır oldu.

ben iphone düşürdüm geçen sene
çektim sifonu gitti ama alamam alsam da kullanmam

250 lira değil de 500 liralık telefonu deliğin içine düşürdüm ben sonra hiii dedim soktum elimi aldım

okurken at elini alkız dememe kalmadan kocan almış helal benim tl düşmüştü hemen aldım ama birdahada çalışmadı daha yeni almıştım

benim de böyle bişeyler düşürmüşlüğüm var..
ama neydi/nelerdi hatırlamıyorum..
annem eline poşetini geçirip hemen yardımıma koşardı sağolsun..
o kadar para düşürsem ben de takarım poşetimi
heeeemmeen alırım..
tuvalete mi yar edeyim paracıklarımı... : D
tabii önce yıkarım hepsini sonra da maaalesef ilk fırsatta onları harcarım..
boşuna mı diyorlar parada her türlü mikrop var diye : D

Son düzenleme:
Benmde maLesef geçen sene yeni aLdığım dokunmatik gıcır gıcır teLefonum patt diye arka cebimden düştü,, kLozet de değiLdi maLesef :'(, hemde kütüphanenin tuvaLetinde, hemen döndüm ve deLiğe giriş anını gördüm, kaLbim öyLe bir cız etti ki anLatamam, içindeki resimLer, msjLar, ohoo neLer neLer gitti :'( ArkadaşLar sağoLsn eLLerine poşet geçirip aLmaya çaLıştıLar ama gitmişti, çaLdırıyodm çaLdıkça bi umudum vardı ama en sonunda kapaLı çıktı gitmişti yani, akLıma geLdi kaLbim sıkıştı vaLLa üzüntüden :'( ..

Bir kerede ortaokuLdayken o zaman pokemon tasoLarı vardı, pokemonLar çıkıyodu da nadiren de insanLar çıkıyodu, ikizimde de oradaki kızın tasosu vardı, bi gün evin tuvaLetine düşürdü (KLozetLi değiL yine bu arada ) Çok üzüLmüştü, kıyamamıştım, upuzun 2 kat çöp poşetimi eLime geçirip çığLıkLar ve öğürmeLer eşLliğinde aLlmştm onu :'D ..

Son düzenleyen: Moderatör:
bende telefonumu düşürmüştüm 3 sene önce anneme zorla aldırdım eldiven taktırıp sim kartımı alıp telefonu çöpe göndermiştim pek de iyi bir telefon değildi zaten

Ayyy ben düşeyiim 250 tl düşmesin
Kocan doğrusunu yapmış,evlat acısı gibi koyar valla

helal olsun kocanaa
paralar gerçekten pismiş bir kere daha inandım kirli olduğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…