hehehehe:) o birşey mii. Ben daha sözlüydüm eşimle alyansımız vardı nişana kadar idareten birşey ama altın yani bildiğin alyans. Evlenme teklif etmeden önce onu takmıştı hemde farklı şehirdeydik nişanlı sansınlar da sarkıntılık felan olmasın diye. Neyse nişanıma da bir 15 gün felan var. Ben eve temizlik yapıyorum o arada da evlililk hazırlıkları nişan yaklaşıyo zayıflamıştım. Kovaya su yaptım yerleri sildim bi güzel. Sonra kovayı tuvalete döktüm. Tuvalette alaturka bizim annemlerin. Sonra aşağı indim markete gittim ama o ana kadar farkına varmadım daha aşağıya inerken bi baktım alyans yok parmakta. ya kaybettim ya tuvalete gitti dedim a a tuvalete gitmişti anneme söyledim. Annemde tabi kızdı elalem ne der dedi yalan söylüyoruz sanarlar dedi taktı eline plastik eldivenlerden ve karıştırdı valla neyse ki delikte koruyucu vardı suyu dökünce ona takılmış gitmemiş. Tuvaleti de yeri silmeden yıkamıştım eğer yıkamış olsam kesin giderdi. Yıkadık bir güzel çamaşır suyu felan öle yaktım yeniden napalım..