Wc den sonra el yıkamayan misafir

Şöyle söyleyebilirsiniz anneciğim lavabo pis bir yer kapı klozet heryere dokunuyoruz hani çocuklarla ilgileniyorsun ya ellerini daha dikkatli yıkayabilir mısın biz de öyle yapıyoruz hatta evde alaturka tuvalet varsa lütfen misafir klozet i kullanmasın herkes oturuyor ona ne pis ya ben misafiri hep alaturkaya yonlendiriyorum başkasının oturduğu klozet e oturamam böyle söylerseniz kirilmayacagini düşünüyorum.

Biz de ayak yıkardık. Şimdi klozet kullanıyoruz. Ne zahmet çekmişiz. Ayaklarımı yıkadıkça üşürdüm tuvalete giderdim ve tuvalete gittikçe ayaklarımı yıkardım.tam bir kısır döngü.
Güldüm yorumunuza :) ben de üşürdüm ama o idrar suçlama düşüncesi gelince aklıma hiç zor gelmezdi :) şimdi klozet kullanıyorum ve ben de diyorum ne zahmetli işmiş o diyorum ama bu seferde her girişte dip bucak klozet temizlerim.

Aynen bizde her iki tuvalet te kullanılır ama alaturkada mutlaka ayak da yıkanır malum sıçrar eder diye. Böyle çorapları ile o tuvalete girenler var ya ıığ
Annemlerdetken Ben bir kere uyardım bir misafiri çorapla girme diye. Namaz kılıyoruz evde dedim. Bide bir akrabamızın oğlu tuvalete direk ayakları ile girdi hemen annesine seslendim. Annesi sanki ben anormalmişim gibi bozuldu. Annem de ayaklarını yıkayalım falan dedi kadına. Annemle ben bastırmasak kadın o halde salacak çocuğu evimize

Benim kv de elini sabunlamaz disardan gelince. Elimi bi yere surmedim ki der. Sadece suya tutar elini. Yemek yapmak icin mutfaga girerim o gelmeden hemen halledeyim derim aksi gibi gelir. Yardim edeyim der. Elini bi suya tutar. Yahu sabunlamak bu kadar mi zor. Sinir oluyorum. Sorsan ondan temizi yok ama etrafta. Ben elimi oyle sık yikarim ki derim asinir artik.
En iyisi arkadasim elini wc den cikarken yikamadi olayina girin. En iyisi o. Ben de diyemem cunku aslinda demek.lazim benim arkadasim catir catir diyir. Kb yikamamis wc den cikinca yika elini demis uyarmis.

Klozet mi kullanıyor bence taharet alirken huc dokunmuyor böylece temiz hissediyor kendini sadece suyu aciyor gelen su yikiyor kalkiyor of bilemedim

Tuvaletteki sabunu Bi süre dolabın içine kaldırın sıvı sabun varsa içini boşaltın sanki sabun bitmiş koymayı unutmuşsunuz gibi davranın, birkaç tuvaleti kullandığında anne sabunda bitmiş bende yenilememişim sen nasıl yıkadın ellerini keşke hatırlatsaydın diyin :) belki işe yarar.Hatta burdan konuyu devam ettirip TV de Bi programda izledim tuvalet sonrası elimizi sabunla yıkamayınca çok kötü mikroplar bulaşıyomuş Allah korusun diye ilerleyin umarım mesajı alır.

Klozetle o kadar husumetim yok. Evimde kimse yok çünkü. Ama tuvaletten sonra ayak yıkama alışkanlığı gittikçe ilerliyordu .önce ayakları yıkıyordum. Daha sonra bileklere çıktım. . Sonra dizler derken basenlere yakınken alaturka tuvaleti bıraktım. Kısır döngü beni hasta etti. halen daha idrar kaçırma sebebiyle tedavi görüyorum. 30 yaşındayım daha. Herkese tavsiyemdir. Ayak bilek bacak kol kulak yıkamaya kalkacaksanız alaturka tuvaletten vazgeçin:)

Klozet mi kullanıyor bence taharet alirken huc dokunmuyor böylece temiz hissediyor kendini sadece suyu aciyor gelen su yikiyor kalkiyor of bilemedim
Ay taharet musluğuna elim değince duramam ya da sifona. Geçen eşim ben banyoda ellerimi yıkarken banyoya geldi. Durup dururken sifona basti. El yikamadı çıkıyor. Niye bastın şimdi ona dedim. Temiz olsun diye dedi. Ellerini yıkamayacak mısın dedim. Sifona bastım bâska Bi sey yapmadım ki dedi.
Ben kalp krizi geçirdim . Yıkayacaksın buraya gel diye bağırdım. Kavga ettik. Ama yıkadı. Elim banyonun kapısına degince bile elimi yıkıyorum. Ben anormalim galiba.

ayy aynı ben seni o kadar iyi anlıyorum ki konu sahibi çok temizim,çok titizim diye etrafımda gez,nen insanlar ne iş yerinde ne evde el yıkamıyorlar asla. evleri gerçekten temiz ama ben çok şahit oldum yemek öncesi ıslak mendille ellerini silip temizlediklerini. benim de kayınpederim ne olursa olsun yıkamıyor ellerini. tuvalette sifon sesinden sonra el yıkama sesini duymazsam deli oluyorum. ben şöyle bir çözüm buldum: kızım dedesine çok düşkün. sokaktan gelince hemen dedesinin kucağına gitmek istiyor. ben de diyorum ki dur kızım deden bi ellerini yıkasın,dinlensin öyle git. bebekliğinden beri kızım üzerinden böyle yapa yapa yıkattırdım ellerini :) bakıcım da bir gün wc'den yıkamadan çıktı ve ona da söyledim ellerini yıka mutlaka,bebeğe bakıyosun sen diye. gelen heeerrr misafire de ellerinizi yıkayacaksanız banyo burda diye önce banyoya gönderiyorum :) hiç bir zaman titiz,tertemiz bir insan değilim,evim dağınıktır genelde ama mutfağım,lavabom,ellerim temiz olmak zorunda. bu takıntıyı çeken bilir :)

Bu yüzden hastaliklar heleki sonbaharda bi güzel yayılıyor etrafta. Heleki kusma ve ishali en cok böyle yayılıyor. Insanlar ne kadar igrencler. Ben ya eşime söylerdim yada arkadaşlar dediği gibi "arkadasim" diye konu atarım ortaya.

Ben kesin söylerdim. Ama soyleyemiyorsan başka yöntem dene. Mesela şu el dezenfektanlarından al ve bunu ailece her tuvaletten sonra kullanmamız gerekiyormus çocukların sağlığı için de.

Yok anarmol değilsiniz ama bu konuda böyle düşündüm , eli değse bir yerlerine kesin yıkardı boyle bi yere değmediğini düşünüyor diye düşündüm. Doğru ya da yanlis ama kötü birsey yaaaa

Yani pess wc den cikinca el yikanmaz mi ya...hicbir zaman hastalik derecesinde titiz olmadim ama bu baska bisey ya.hele ki cocuklar varken...valla ben acik acik soyledim bir yakinima..bebegimin hasta oldugunda bile ilac vermememiz gerekenozel bir durumu var lutfen ellerini yikar misin dedim.

Yani evet muhtemelen taharet musluğunu eli degmeden kullaniyor sonra sadece kuruluyordur tuv kağıdı ile yani yapilabilecek tek açıklama bu.. Offf napsam.. Sorduğum bir çok kişi de ayıp olur sen söyleme söyleyecekse eşin söylesin diyor.. Yani kocaman kadin ama keşke söyleyebilsem ama arkandan baktım lavabo kuruydu diyemem ki piskopat gibi

Kv ye direkt anne ellerini yika wc den sonra diyebiliecegimi sanmiyorum sahsen.
Baskasina da derim de sahsen kendi kv me de diyemezdim.

Soylemek lazim aslinda ama kv olaylari farkli oluyor malesef

Ama sagdan soldan ornekle soylenebilir.
Mesela esine soyle ellerini yikiyorsun de mi hayatim cocuklar hasta olmasin..gibilerinden.
Anlar belki

Konuşurken havadan sudan bir arkadaşiniz anlatmış gibi deyin ki tabi kişiyi çocuk diye anlatin, arkadaşınım çocuğu ya da yegeni cocuk 12 yaşlarında olabilir sürekli hastalaniyormus böyle dışkıdan olan bisey olabilit iyi el yikanmadigndan (dizanteri olabilir ) olmuş bikac kere tekrarlayinca annesi çocuğa wc den sonra ellerini yıkamıyor musn diye sormuş , çocukta sadece taharet musluğu ve sifona dokundugum icin gerek duymadım demiş sonrasini ana fikirle bağlayın :)

Ya da bir kere wc nin kapisinda bekle cikar cikmaz
.ay anne sana temiz havlu getirmistim o kirlenmistir bunla sil ellerini istersen yikadiktan sonra.vs diyr konuya girilebilir

Direkt soyleyemezsen bu sekilde soylenir bence

Benim de babaanne, dede ve yeğenim öyle. Yeğenim su bile dökmez hatta tuvalete. Kendisi 15 yaşında hiç istemiyorum bize gelmelerini bu sebepten. İnsan tiksiniyor evinden. Başka şekilde laf vurun en iyisi. Çoluk çocuk hasta olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…