wc inadı beni bitirdi :(

bunu bende yaparıdm tuvaleyi en önce kim kapacak bakallllllllllııııımmm.... kapınca yaa kalk şurdan ben yapıcaktım banane yaaa
kızımın yüzü aynen böyle zorla ıkına ıkına işerdi

Bence kızınız kıskançlıktan inat ediyor altına yapmak için.8 aylık bir bebeğiniz varmış, kızınız da küçücük daha kıskanmıştır benim kardeşimle aramda da 2 yaş var tam olarak.O doğmadan önce çişimi gayet söylerken(çok erken ve çok düzgün konuşmaya başlamışım) o doğduktan sonra altıma yapmaya başlamışım Bence bu ihtimali de düşünün

Bu,meseleyi bence tamamen unutun bir ayligina hic soylemeyin goturun saglik ocagiba vrrin bir iki hediye orada ona anlatsinlar guzel guzel balonlar versinler oglum tam 36 ayini doldurdugunda bezi bu sekilde birakti 2012 haz beri ugrasiyorduk

Buarada banada sevcan bir suru taktik vermisti ve ise yaramizti klozet aparati almistik buarada suandada sifon basmaya bayiliyo cisli su denuze gitti diyo el salliyor :)) buarada artik aparatsix oturuyo

yokyaa yok olmuyo olmuyo olmuyo solemıyo kaç kere yaptı altına evde tayt kalmadı gıydırecek ben en ıyısı bırakayım bu ısın pesını bıraz

yokyaa yok olmuyo olmuyo olmuyo solemıyo kaç kere yaptı altına evde tayt kalmadı gıydırecek ben en ıyısı bırakayım bu ısın pesını bıraz

cnm sole bi kac gun brak kendi haline bagla altini hic bahset me bakim ne yapacak tepki si ne olacak benimmi sabahki kaka olayindan sora daha yapmadi altina solemio hala bende yarim saate bi wc ye gtruyorum

cnm sole bi kac gun brak kendi haline bagla altini hic bahset me bakim ne yapacak tepki si ne olacak benimmi sabahki kaka olayindan sora daha yapmadi altina solemio hala bende yarim saate bi wc ye gtruyorum

solemezkı ısıne bıle gelır ohh soran yok sıkıstrıan yok dır dır eden yok dah ane ıster.ama bn kendı ruh sglıgım ıcın bı kaç gun bırakcıam unutsun ıyıce bakalım sonra sıfıran abslarız ozaman ne sekılde baslarım hangı yontemı uygulamalıyım bakalım

bencede cnm sen yipranirsan daha cok zorlayacaksin sert kullanacaksin bu sefer dahada inatlascak sinirin gecene kdr bekle cnm annen,fln yakindayse u konuda yardim alsan mesela ya sen ya o gelse bi kac gun birlikte kalsamiz baskasinin ogretmesi daha cok ilgisimi cekebilir nelki benim oglum mesela kabak yemegini annemin disinda kimsenin elinden yemez muzu asla ben yediremem beni dinlemez annemin lafi kuraldir ona gre nayilir anneme her ddigini yapar

wc ye beraber hiç girdiniz mi ?

huzurcum annem cok uzakta malesef kv de uzak sayılır tek basımayım yanı yardım edebılecek kımse yok etrafımda

huzurcum annem cok uzakta malesef kv de uzak sayılır tek basımayım yanı yardım edebılecek kımse yok etrafımda

kendine cok dert etme cmm eninde sonunda ogrencek cisli kakali gelin olmayacakya
braz ara ver bu tarz egitimlerde uzun sure uzerine duserseniz daha kotu olur diolar senin cadida bizimki gibi bi parca yuzssuz galiba:)

coook hatta konuyu acarken ılk gııstıde bahsetmıstım bu seferde her dakıka anne hadı tulalete anne hadı tulalete oyun halıne geldı ezıyet oldu cıste yok

sabret pes etme 1 hafta sürekli getir.oyun yolunla ancak öğrenir.ben 1 hafta wc de yattım kalktım dersem yeri.o inat ben ondan daha inat oldum.pes edecekken aman larisya sabret diye kendime teselli verdim.çünkü çişini yapmadığı halı kalmadı.anne çişim var diyordu gidiyordum hiçbirşey yok haddddiii geri dön.arkadan 5,10 dakika sonra yine aynı.

aynı dertten muzdarıptım bende
kızım uc yasını doldurdu hazıranda
taa gecen yaz alıştırdım tam bır haftada alıstı kurtuldum derken söylememeye başladı
neler yasamadımkı halılara kakasını yapıp ustunu bıde dolabındakı elbiselerle sılmeye çalışmalar falan vs vs
tam bır sene olucAK suan cok sukur rayına oturdu kımı cocugun mızacından kaynaklı olsa gerek tuvalet egıtımı bu kadar uzun surebılıyor
ama canını sıkma ne odul ne başka bısey cocuklar herseyın zamanını yerını nerde ne yapıp yapmaması gerektıgını kavrıyolar zamana bırakıp kesınlıkle kızmamak lazım
cunku bağırıp kızınca ıs daha cok ınada bınıyor...

Bende su kaka isini halledemedim.... aradada ogle uykusunda kacirmayi..... oglum 30 aylik. ... evim dublex oglum merdivenin ustunde bagiriyor anne kaka geliyor gel.... kostum hadi wcye gidelim dedim kaka yok orda duruyor dedi hani dedim sen git benim yatagimin kenarinda yere yap biraz kizdim kaka pipi tualete yapilacak evi pis yapma dedim herzamanki gibi tamam dedi ama nerde.... bizimkide okullar acildiginda ana okuluna gidecek acaba ozamana kadar alisirmi iyice..... gece yapmasi umrumda degilde gunduz uykuda yapmasa cok iyi olacak..... bizim wc egitimi 3 haftadir basladi....

okulöncesi öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim anne değilim belki ama derslerden öğrendiğim ve doğru olduğunu düşündüğüm bilgileri paylaşacağım. ( kardeşimle aramızda çok yaş farkı var o 4 yaşında tuvalet eğitimi kazanmıştı bu yüzden ondan da biraz tecrübeliyim.) tuvalet eğitimi çocuk gelişiminde çok önemli bir yer tutuyor çünkü çocuğu hem fizyolojik hem de psikolojik olarak etkileyen bir olay. tuvalet eğitimine bir kere kesinlikle 2 yaşı doldurduktan sonra başlanmalı çünkü çocuk ancak 2 yaşın sonunda fizyolojik olarak dışkısını kontrol edebilmeye başlıyor. mevsim seçimide çok önemli yaz aylarında çocuğu alıştırmak daha kolay olacaktır çünkü bez'in vermiş olduğu sıcaklık hissinden yazın kurtulmak bez takmamanın iyi bir şey olduğunu düşündürüyor. çocukla kesinlikle inatlaşılmamalıdır. çünkü bu yaşlarda çocuk anal dönemdedir. (anal dönem çocuğun dışkılamaktan haz aldığı, dışkısına değer verdiği bir dönemdir) inatlaşmak üstüne gitmek çocuğa dışkısının çok önemli birşey olduğunu hissettirir ve onu tuvalete bırakmak onun için daha da zorlaşır. bu yüzden çocuğu direkt tuvalete oturtup sifonla birlikte dışkının gittiğini göstermek onu endişelendirip kaybetme hissi yaşatabilir. işte bu yüzden lazımlık kullanılması daha uygundur. çocuğa dışkının değerli olmadığı konuşularak öğretilmeli, dışkılamanın onu rahatlatacağı anlatılmalıdır. bu dönemde anne baba baskıcı bir tutum izler çocukla inatlaşılırsa çocukta psikolojik bazı etmenler görülebilir. ilerleyen yaşlarda cimrilik, bencillik, kendine güvensizlik ve kararsızlık gibi durumlar ortaya çıkabilir.

akrabamızın 2 çocugu var küçükken oglu geç öğrendi zorlandı kızı maşallah hemen öğrendi kızı çok tititzdi vcye giderdi ses yok nerde bu kız derdik elini kapıdan uzatırdı burdayım diye vcden çıkar banyoya koşardı anne gel yıka kaka oldu diye

cnm ne yaptin ne durumdasin bezlemeye basladinmi kucuk cadiyi bizimki ilk defa bigun kakasini soledi bakim unutmazssa geri

hala aynı durumdayız canım solemıyor bende bıraktım artık desem yerıdır ınatlasmıyorum onunla

bıas ozellıkle kendısı ıstıyor sıfonu cekmek kaka cıs by by dıyor cok hosuna gıdıyor hanı endıselı gıbıde gorunmuyor baska neler yapabılırım bunalrın hıcbırı bızde ıse yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…