- 8 Eylül 2011
- 2.011
- 99
- 163
- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
esım kres konusuna pek sıcak bakmıyor.gozumuzun onunde olsun aklımız dıyor onuda dusundum ama
cnm tesekkur ederım bu yazıalrı ezberledım ıyıce dıyebılırı.sıfon cekmeyı cok sevıyor sırf o sıfonu cekebılmek ıcın cıs var dıyo ama yok aslıdna sıfonu cekıp bıde opucuk atıyo bay bay cıss dıye
esım kres konusuna pek sıcak bakmıyor.gozumuzun onunde olsun aklımız dıyor onuda dusundum ama
cnm tesekkur ederım bu yazıalrı ezberledım ıyıce dıyebılırı.sıfon cekmeyı cok sevıyor sırf o sıfonu cekebılmek ıcın cıs var dıyo ama yok aslıdna sıfonu cekıp bıde opucuk atıyo bay bay cıss dıye
Güvenli bir yer vardır muhakkak. Hem seneye anaokuluna daha çabuk ısınır.
Bay bay lafını sız ogretmıssınız ama
Bence eksık olan bırseyler var ...
cok kaynasık bı cocuktur yanı pasıf deıldır arkadası ayagına beklemez hemen atılır arkadaslık bagı kurar cekıngende deıldır.o konuda sıkıntı yasayacagını hıc sanmıyorum.ben arkadası olsun dıye ıstıyorum esımde gozumuzun onunde olsun aklımız kalır napıyo ne edıyo basına bı hal gelırmı ezılırmı vs dıe dusunuyo onada hak verıyorum ısrar edemıyorum
ne gıbı eksık canım :26:
Haklısınız. En iyisi düzenli bir arkadaş grubu bulması. Belki onlarla sürekli oyun oynayacağı için, o anlık heves olarak kalmaz. Alışmış olur.
Bunun senın bulman gerekıyor
Ayrıca cok takılma gec kalmıs degılsın henuz hazır degıldır belkı de ...
3 yas en ınatcı oldugu donemdır , zorlamayın ...
eksık olan tek sey devamlılıgımız yok ya unutuyor yada solemek ıstemıyor.yarın hıc bez takmıcam gene heryerı hasta bezıyle kaplayacam 8 aylık bı bebegım daha avr oda zorlastırıyo ıster ıstemez tam anlamıyla uzerınde duramıyorum babası gırıyor devreye saolsun o ugrasıyor.
Bende bu ay oglumu wc egitimi vermeye basladim.... tam 2, 5 yasinda oglum....ilk zamanlar zorlansakta biraz basardik gibi ama kakasi tam bir iskence.... anne kaka diyor wcye kosarak gidiyor bir sure sonra yok diyor gunde kac defa boyle tekrarliyor..... gunduz uyuttugumda bez takmiyorum ama yinede yaoiyor gecede mecburen bez takiyorum.... size tafsiyem gunduz kesinlikle bez takmayin altina yaosinki anlasin bez kolayliklarina geliyor.... altina yaptiginda hemen anliyor kendisi ustundekileri cikartiyor...
Gecen gun tam fiyaskoydu defalarca anne kaka dedi wcye goturuyorum birsey yok... en son esim bez tak dedi bahcedeyuz yemek yicez bezden sonra altina bir guzel yapti ilk isi pantolonunu kontrol etmek oldu....islanmismi diye onlar islerini iyi biliyorlar.... dedigim gibi defalarca altina yapsada yinede bez takip kafasini karistirmayin.....
merhaba,benimde 3 ay sonra dört yaşına girecek oğlum var.bende tuvalete alıştırma sürecinde çok zorlandım.çiş olayı bir hafta sürdü ama kaka olayında halen tem başarı sağlayamadık.ama ben bezi çıkardıktan sonra birdaha gece gündüz hiç takmadım,kabızlık çok yaşadı,popom acıyacak dedi.bu son aydır şükürler olsun düzene girdi.sana tavsiye edeciğim şey:banyoda klozete oturduktan sonra ayakları havada kalmasın ben tabure koydum ve musluktan kovaya su akıttım oğlum suyla oynama sevdasına düzeldi.şimdi yine kendi söylemiyor kakasını ama harketlerinden anlıyorum tabureyi alıyorum suyu açıyorum oda oynayarak yapıyor şükür.ama bande çok zorlandım.bezini çıkar ve birdaha takma bence....
tavsıyelerınız ıcın cok tesekkur edıyorum.yarın kesınlıkle bez takmıcam gunduz uykusundada takmıcam bakalım neler olacak.yarın ılk ısım sabahtan markete gıdıp bır kaç yatak alezı almak olacak.haklısınız bez kolaylarına gelıyor altlarına yapınca temızleyen paklayan bı anne var nasılsa kım solıcek cıs kaka kım ugrassın.hata bızlerdede var bezı tak cıkar tak cıkar cocuklarda karmakarısık oluyor.bazen bızölerınde ısıne gelıyor bez sankı ortalıgı pısletmesınde bezıne yapsın mantıgıyla hareket edebılıyoruz.gecenelrde 1 hafta oldu sanırım ıftarda kızım anne cıs yapcam dedı bende herzamankı gıbı sıfonu cekmek ıcın numara yapıyor dedım esımde goturelım belkı yapar dedı bende yapacagıdnan deılkı sıfonu cekmek ıcın soluyor dedım kızımada yap bezıne dedım.ve beynımde sımsekelr caktı ne demek yap bezıne yahu cıs egıtımı ıcın kendımı paralıyorum.karnımı doyurayım dıye yap bezıne denırmı.kalktım hemen fırladık tuvalete hakıkatende dogru soluyomus cısını yaptı sıfonu cektık sorna gene yok bır devamlılık saglayamadık
tavsıyelerınız ıcın cok tesekkur edıyorum.yarın kesınlıkle bez takmıcam gunduz uykusundada takmıcam bakalım neler olacak.yarın ılk ısım sabahtan markete gıdıp bır kaç yatak alezı almak olacak.haklısınız bez kolaylarına gelıyor altlarına yapınca temızleyen paklayan bı anne var nasılsa kım solıcek cıs kaka kım ugrassın.hata bızlerdede var bezı tak cıkar tak cıkar cocuklarda karmakarısık oluyor.bazen bızölerınde ısıne gelıyor bez sankı ortalıgı pısletmesınde bezıne yapsın mantıgıyla hareket edebılıyoruz.gecenelrde 1 hafta oldu sanırım ıftarda kızım anne cıs yapcam dedı bende herzamankı gıbı sıfonu cekmek ıcın numara yapıyor dedım esımde goturelım belkı yapar dedı bende yapacagıdnan deılkı sıfonu cekmek ıcın soluyor dedım kızımada yap bezıne dedım.ve beynımde sımsekelr caktı ne demek yap bezıne yahu cıs egıtımı ıcın kendımı paralıyorum.karnımı doyurayım dıye yap bezıne denırmı.kalktım hemen fırladık tuvalete hakıkatende dogru soluyomus cısını yaptı sıfonu cektık sorna gene yok bır devamlılık saglayamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?