- 3 Nisan 2018
- 163
- 112
- 18
- 37
- Konu Sahibi Gitkumdaoyna
-
Evet bende korkuyorum kakasini yaparken cileden çıktım ama sakın ve sabırlı olmalıyımAyyy en korktuğum ben direkt klozete alıştırmayı düşünüyorum Allah yardımcın olsun
Normal bezine yaptığı gibi yapmadı mı canım niye zorlandı ki.Evet bende korkuyorum kakasini yaparken cileden çıktım ama sakın ve sabırlı olmalıyım
Oturmaktan korktu 5 6 defa kalktı ayakta dışarı yapicam dedi istemiyorsan gel bezini takayim oraya yap dedim ki yanlış olduğunu biliyorum onu da istemediNormal bezine yaptığı gibi yapmadı mı canım niye zorlandı ki.
Aslında geçen yaz baslicaktim ama yazın başında bazı sıkıntılar oldu sonra benim hamileligimin başları derken kaldı ama bi kac yerde erkek çocukları için 3 yas ideal diye okumuştumBenim bildiğim çocuğa 2 yaşında tuvalet eğitimi verilir. Ama artık anneler 2 yaşına kadar emziriyor çocukları ve senelerce altını bağlıyor. Acaba büyümesin mi istiyorlar ki
Çocuk 33 aylık olmuş ve tuvalet eğitimi almaya hevesli. Bu fırsatı kaçırmayıp sabır göstererek eğitimini verin derim ben.
Aslında geçen yaz baslicaktim ama yazın başında bazı sıkıntılar oldu sonra benim hamileligimin başları derken kaldı ama bi kac yerde erkek çocukları için 3 yas ideal diye okumuştum
HahahaBenim bildiğim çocuğa 2 yaşında tuvalet eğitimi verilir. Ama artık anneler 2 yaşına kadar emziriyor çocukları ve senelerce altını bağlıyor. Acaba büyümesin mi istiyorlar ki
Çocuk 33 aylık olmuş ve tuvalet eğitimi almaya hevesli. Bu fırsatı kaçırmayıp sabır göstererek eğitimini verin derim ben.
Aslında biraz kendimden de korkuyorum galiba teoride çok önem veriyorum bu konuya ama pratikte sabredemezsem diye korkuyorum bebekle ayrı bi zor malum off keşke kendi kendine ogrenilsehazır hissedıyorsa başlayın başka çocuklarla kıyaslamayın burdaki yorumlardan etkilenip her çocuk farklı kişilıkte farklı gelişimde.Kolay gelsin
Bezi tamamen çıkarsınız mı bi tak bi çıkar yapmayınız değil mi ? Birde geceyi sorayim ?Benim oğlum da 34 ayında. Bende şu sıralar tuvalet eğitimine başladım. Direk klozete getiriyorum. Tuvalete gidince cis yapıyor ama kaka yapmıyor, ve daha kendisi hiç çisim geldi diye söylemedi, napcaz bilmiyorum
Hahahakeşke öyle düşünsek ben sırf korkumdan erteledim kızım ağustosta 3 yasinda olacak öyle inat ki keşke bir değnek değse kendiliğinden öğrense ah ah nerde o günler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?