web tasarımı

vadaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
14
0
86
46
Ankara
Arkadaşlar ben bilgisayar programcısıyım, web tasarımı kursu almak istiyorum,Ankara dayım,bildiğiniz iyi bir kurs var mı?Ayrıca iyi bir web tasarımcısı ne kadar kazanıyor. Ben evliyim,iki çocuğum var,küçüğü 2.5 yaşında sayılır,web tasarımcısı olarak çalışmam hayatımı nasıl etkiler,geç saatlere kadar iş yerinde kalmak istemiyorum.Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...:44:

günaydın bugun sabah facebookta bir haber gördüm ankarada işkur kurs açıyormuş ve günlükte 20 tl veriyormuş bir araştır derim ben

Canım ben de web programlayıcısı vee web tasarımcısı sertifikalarına sahibim

tasarımdan iyi paralar kazanmak mumkun bi ajansta çalışrısan saatlerın bellı olur maaşın belli olur

ama evde freelance olarak çalışıcaksan iyi bi cevren olması lazım sana ıs gelmesı lazım

bir de tasarımdan tasarıma fiyat değişir....yani bu tasarımcı tabiri o kadar ucu acık bi tabırkı

html css bilen bi ergen kalkıp tasarımcıyım deyip 100 tl ye template bozup satabılıyor ama adamın biriside

oturuyor adam gibi tasarım yapiyor saat ücreti üzerinden çalışıyor veya tasarım basıan fiyat bıcılıyor herkesın

sistemı farklı yani...lafın özü kımısı bir tasaırmdan 100 lira kaznaıyo kimisi 5000 tl kaldırıyo

fiyat dahada artabilir java flash bilgisi actionscript bilgisi photoshoptaki bilgilerin bi tarafa

bakış açın tasarım kabiliyetin konuşur ama dediğim gibi çevre edinmen lazım :) veya bir ajansta çalışman lazım

ki web tasarım ajanslarının cogu hızlı acar eleman arar ya deneyımlı yeteneklı olur cok para kazanırsın ya da deneyım kaznamak

için düşük maaş ile başlarsın herkesden cok çalışrısın zamanla yükselırsın fakat evli bi kadın için bu biraz zor olur sanıyorum

Ankara da bildiğim bir kurs yok maalesef

günaydın bugun sabah facebookta bir haber gördüm ankarada işkur kurs açıyormuş ve günlükte 20 tl veriyormuş bir araştır derim ben

Teşekkür ederim arkadaşım cevabın için.İşkurun eğitimi yeterli olur mu bilmem,iyi bir kursa gidip iyi bir eğitim almak istiyorum.Hobi için olsa tamam ama ben bilgisayar aşığıyım,kendimi geliştirmek istiyorum.

Teşekkür ederim ilginiz için,kafamdaki bir çok soruya bu konuda bilgili biri olarak son verdiniz.Ben sadece web tasarımı değil,yazılımı ve söylediğiniz diğer programları da şu bir yıl içinde almak istiyorum.Biraz internetten araştırdım,aklımda bir kurs var,reklam olmasın diye yazmıyorum.Onu bi araştırıcam,fiyatları yüksek olabilir,inşallah çok yüksek değildir,anladığım kadarıyla mükemmel bir yer.Tabi sadece kurs yetmez diyor herkes,kendimi de geliştirmem,uğraş vermem gerekiyor..Tekrar teşekkür ederim,arada kafama takılan şeyleri size sorabilir miyim sakıncası yoksa?

Kurs önerisi olan yok mu? Zamanım az kurslar yakında başlayacak,bazıları başladı bile.Yardım arkadaşlar...

evet kesinlikle uğraş vermen gerekiyo olmıycak bişey değil :) bir de sana tavsiyem tasarım ile ilgili forumları takip et
böylece güncel konuları kaçırmamış olursun ve en çok rağbet edilen kullanışlı olan programları veya kodlama dillerini
kendince belirler durduk yere gereksiz bilgi yüklenmemiş , daha rahat bi yol çizmiş olursun kendine :)

tabii ki eğer yardımım dokunucaksa istediğinizi sorabilirsiniz...rica ederim :)

Teşekkür ederim ilginiz için,söylediklerinizi dikkate alıcam..:))

Size bir sorum olacak,ben vektörele gittim,beni grafik tasarımına yönlendirdiler.Web tasarımı sınıfında hiç kız yok,genelde erkekler ticaret amaçlı site yapmak için geliyorlar,web tasarımı sizin için çok zor olur.Evlisiniz çocuklarınız var falan deyip aklımı çeldiler,grafik tasarımından çok iş bulabilirsiniz,hem daha kolay gelir size dediler,fikrinizi merak ediyorum,kafam çok karıştı.web tasarımında hafta sonu grubu yokmuş,acaba bu yüzdenmi böyle yaptılar,yani kurslarına gideyim diye anlamadım..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…