am sen işlerini hallet alalım ele bende az toparlanıyım boş bırakmayın kızşlar buraları bak yok etmeyelim topiğimizi ..ben biraz seyrek gireceğim ama sohbetimiz daim olsunpislik laynn bunlar....azcık pencereleri açtım...kokutmyşlar resmen..sen de yoksun..ohh top koşturmuşlar...şu kafandakileri at bi tatilde...dinlen bol bol..atla huvuza cuffffffffff..sıcak su kemiklerine işleşin...tokikte gebelik isteyen çok..el atacaz bu işe
ayyy değiştirem hemen tekrardanenlere yazdım seni .ama nick değişmiş..boşa düştük
manyakayyy değiştirem hemen tekrardanhangisine yazdın
günaydın kaj nasılsınGünaydın hatuncanlar:)
sağol bitanem iyiym sen nasılsıngünaydın kaj nasılsın
grip oldum birazcık iyiyim şükürsağol bitanem iyiym sen nasılsın
ay bende olacak gibiyimgrip oldum birazcık iyiyim şükür
hoşbuldum stati...ii geçti ya..anneme falan gittim.sen naptın nasılsın
canımmm hoş geldin nasılsınhoşbuldum stati...ii geçti ya..anneme falan gittim.sen naptın nasılsın
biz bıraktığın gibiyiz canım bi yaramazlık yok.hoşbuldum stati...ii geçti ya..anneme falan gittim.sen naptın nasılsın
yaaa fallen benim betülün yanaklarını ısıtamıyorum ben soğuk soğuk hep. Örtüyorum üstünü bu seferde terliyor ama yanaklar hala soğuk.Beşiğinin üstüne battaniye serdim açıklık bıraktım.Bugunde sohbetinize doyum olmuyor haaaaa
canımmm hoş geldin nasılsın
hoşbuldum kızlarmisk hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
elleri soğukmu peki kuzum ?yaaa fallen benim betülün yanaklarını ısıtamıyorum ben soğuk soğuk hep. Örtüyorum üstünü bu seferde terliyor ama yanaklar hala soğuk.Beşiğinin üstüne battaniye serdim açıklık bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?