- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
yok abla soğuk değil elleri hep battaniyesinin içinde. ayaklaarındada hep çorap var üstünde polar tarzı bir pijamaelleri soğukmu peki kuzum ?
ellerine ve ayaklarında bir bak sana
kuzum o zaman kan dolaşımı ile ilgili olabilir.yok abla soğuk değil elleri hep battaniyesinin içinde. ayaklaarındada hep çorap var üstünde polar tarzı bir pijama
benimde bildim bileli soğuktur her yanım yanaklarım ısınmaz hiç.Annemde der bebekkende öyleymişim.Bilemedim ki kötü birşey olmasında.kuzum o zaman kan dolaşımı ile ilgili olabilir.
noldu dombik..betüşmü hastabenimde bildim bileli soğuktur her yanım yanaklarım ısınmaz hiç.Annemde der bebekkende öyleymişim.Bilemedim ki kötü birşey olmasında.
yok dostum hasta değil şükür ben biraz griplendim. Betülünmde yanakları filan ısınmıyor hiç doğru dürüst. Ona gıcıklandım hep böyle aslında betül nadir ısınıyor yanakları.Burnu kulakları iyi şükürde yanaklar işte.noldu dombik..betüşmü hasta
benim bildiğim burundan belli olur bebklerin üzüyüp üşümedikleri..sıcacık ellerinle ısıt annesi yanaklarını...yok dostum hasta değil şükür ben biraz griplendim. Betülünmde yanakları filan ısınmıyor hiç doğru dürüst. Ona gıcıklandım hep böyle aslında betül nadir ısınıyor yanakları.Burnu kulakları iyi şükürde yanaklar işte.
alalaa allaa ...senin nasıl haberin oldukızlar dün arkadaşım baby showr yapmıs ... Ve aramızda gayet iyidir fakat beni çağırmadı ve o kadar iyi olmayan tüm arkadaşlarını çağırdı neden sizce?
instagramda gördüm..alalaa allaa ...senin nasıl haberin oldu
yok inan sallamadımkaj cagırmadıysa inanki boşver. sende onu boşla gitsin
canılar kovalasın seni deseydinyok inan sallamadım
ama bana utanmadan mesaj atıyor canımsın dıye
Ben artık anlam veremiyorum insanlara..canılar kovalasın seni deseydin
tuhaflaşıyorlar gittikce. samimiyetini gözden gcir sende. uzak tut kendindenBen artık anlam veremiyorum insanlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?