- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
gugula yaz cıkarben görmedim erkek tangası
güzelmiki
olmazkı yaw türk erkeklerinin her yeri kıllo popolarda ayy
ana önü filliler var böööytben görmedim erkek tangası
güzelmiki
horozlu olanmı hahahahahahhahahahahahahha kırmızı tüylüüüü ay çok hıoştuunutulurmu o beynimde kazılı duruyor
bi hayal et bakim asla giydirtmem :Sben görmedim erkek tangası
güzelmiki
yes baby...vıyyyyyyyyyyy iğrenççççççççççççççççççççççççhorozlu olanmı hahahahahahhahahahahahahha kırmızı tüylüüüü ay çok hıoştu
TABİKİDE RESMİ BİLE VAR EKLERİM AMA KK DAN SONSUZ UZAKLAŞTIRIRLAR BENİ HAHAHAHAHAHAHA
ana önü filliler var böööyt
koçum be eveeet başlığı akşam düzenlicem inadına girerler şincibekar varsa çıksın hele dışarı....
kız tangalıyken ossursalar çok kötü kokar hahahahahahahahahfileliler varsa olabilir bence.
ben sımdı ısten bakamıyorum telefondan bakıcam
çocukken annem ve arkadaşları böyle mevzularda bizi dışarı çıkarırlardı...haydi odaya haydi bahçeyekoçum be eveeet başlığı akşam düzenlicem inadına girerler şinci
fileliler varsa olabilir bence.
ben sımdı ısten bakamıyorum telefondan bakıcam
ay senı rezil yakız tangalıyken ossursalar çok kötü kokar hahahahahahahahah
ay koptum
tanga giydiren varsa aman diyeyim akşamdan kurufasulyeydi kurusoğandı yedirmeyin...olacaklardan biz sorumlu değilisizkız tangalıyken ossursalar çok kötü kokar hahahahahahahahah
ay koptum
konu tam olarakta bu yapacak bir şey yokkonu sahibinin konusunun canını çıkarmışınız
görsen. sogursun kocandanErkeklere tangami ayy uzaklasim kocamdan :) bayildim topige takipteyim :)
deme öyle ya bu aralar okuduğum herşey kafamda canlanıyor küçük kızım var sütüm kaçacak içime içime sonraben görmedim erkek tangası
güzelmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?