- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
çamaşır neyim getiririz biz sana dertlenmebdv de topiğin reklamını yapmış gibi oldum reklam amaçlı üyelikten mapıslara girmem inşallah
mune suçüstü yakalamazsa sıkıntı yok...yoksa vay haline bu soğuktaabdv de topiğin reklamını yapmış gibi oldum reklam amaçlı üyelikten mapıslara girmem inşallah
valla burası yeşil bölge ,amma velakin kırmızı hatta çektiğimiz kaçağı görürse vay halımızamune suçüstü yakalamazsa sıkıntı yok...yoksa vay haline bu soğuktaa
cinsellikten hepimizi yakmayasındavalla burası yeşil bölge ,amma velakin kırmızı hatta çektiğimiz kaçağı görürse vay halımıza
kompleyse bu teorin olabilirkomple teorisi,
telefondan bakıcam ya
aksamada kocam gorucek
ondan sonra mılletın herıflerının tangalarına baktım dıye yıcem dayagı mesela
Allahım !! parkbyull korkunçsunkompleyse bu teorin olabilir
konuyu oraya cute getirdi bi kere ben değil hem ben zırcahilim dedim bi kerecinsellikten hepimizi yakmayasında
ben kötü yola düşüyorum galibakompleyse bu teorin olabilir
he tamam geyiğe açtım konuyu diye iyice geyiğe bağlamayım dimiAllahım !! parkbyull korkunçsun
dibine dibine vurak boşverhe tamam geyiğe açtım konuyu diye iyice geyiğe bağlamayım dimi
ben sevişin dedimkonuyu oraya cute getirdi bi kere ben değil hem ben zırcahilim dedim bi kere
o kısımda ipeğin materyallerinden çıktı ben tamamen masumum galibaben sevişin dedim
siz tangalara kostümlere hizmetci fıtalarına döndürdünüz konuyu bende duramadım.
henüz pişman değilim
mune ablayı ararız itinayla pişman eder hepimiziben sevişin dedim
siz tangalara kostümlere hizmetci fıtalarına döndürdünüz konuyu bende duramadım.
henüz pişman değilim
kocalara don bakıyoz kendimize değilDon mu alıyoruz hanımlar?
agent provocateurdan aşağısı kurtarmaz dicem de babaanne donu giyiyorum göbeğimi kesiyor diye o kadar naçar durumdayım
ben sevişin dedim
henüz pişman değilim
ipek gazı vermiş kaçmış sanırımo kısımda ipeğin materyallerinden çıktı ben tamamen masumum galiba
hahaha aynenipek gazı vermiş kaçmış sanırım
dombik ben seni güççük sabi sanıyordum sen evlat anasıymışın ya valla şaşırdımmune ablayı ararız itinayla pişman eder hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?