bende geçiyordum bi uğrayayım dedim yeni konu görünce zatiiiben sevişin dedim
siz tangalara kostümlere hizmetci fıtalarına döndürdünüz konuyu bende duramadım.
henüz pişman değilim
ayy niye öyle sandınki bacım 2.5 aylık bebe anasıyım otuzuma 3 yıl kaldı..Ayy depresyona girecem yine otuzuma az kalmış böylelikle bir kez daha gözüme sokulmuş oldu sağol parkbyulldombik ben seni güççük sabi sanıyordum sen evlat anasıymışın ya valla şaşırdım
yaşıtız kız bende bebek düşünüyorum da acayip korkuyorum bir kürtajım var psikolojim bozuldu..ayy niye öyle sandınki bacım 2.5 aylık bebe anasıyım otuzuma 3 yıl kaldı..Ayy depresyona girecem yine otuzuma az kalmış böylelikle bir kez daha gözüme sokulmuş oldu sağol parkbyull
insanın başına ne gelirse şu meraktan bir de bizim çamaşır mavzuundan geliyor zatitopiğin adında değişti tamam oldu.cücükler doluşur şimdi
dur dombi dur 30'una ulaşmamışsın burda 31'i devirecek hatunlar var...konu yaşa girmesin..dona aynen devamayy niye öyle sandınki bacım 2.5 aylık bebe anasıyım otuzuma 3 yıl kaldı..Ayy depresyona girecem yine otuzuma az kalmış böylelikle bir kez daha gözüme sokulmuş oldu sağol parkbyull
...................parkbyull lan dedim yasaklı bölgeye gittik herhalde.
konunun başlığı güzel
o değilde benimd ualarımı yaktınız
dualarım vardı
olmazki şimdi
kahkaham inletti burayıparkbyull lan dedim yasaklı bölgeye gittik herhalde.
konunun başlığı güzel
o değilde benimd ualarımı yaktınız
dualarım vardı
olmazki şimdi
yaşıtız kız bende bebek düşünüyorum da acayip korkuyorum bir kürtajım var psikolojim bozuldu..
yaşıtız kız bende bebek düşünüyorum da acayip korkuyorum bir kürtajım var psikolojim bozuldu..
geyikte miydi bu mevzu ona göre topiği anahtarıynan bırakıp gaçcembende 27 yasındayım
hazırana bebek dusunuyorum
gebeyken uslu durmayı dusunuyorum
2013 yılbasından bır kac gun once çamaşır mevzusundan dolayı tam 1 ay ceza almıştım
Hea sonuna kadar okuyunca anladım yanlış anladığımıkocalara don bakıyoz kendimize değil
nediin bacım sen ama amin amin amin,benim hamilelik beni çok korkuttu çok gergindi,m ama bir daha olmasın sakin sakin gebe durayım istiyorum bir de panikliyim anksiyeteliyim daha doğrusu off psikopatım ben insan olayım bebem olsun kollarım dolsun inşallah isteyen hepimize..Allah hayırlı bir vakitte inşallah senide gecenin bir yarısı başucunda mızırdanmalarıyla uyandıran göğsüne çökelek kesiği kusan günde iki kez bezini dolu dolu dolduran birde o bezi değiştirirken muzip muzip gülümsemesi olan bir bebe sahibi etsin
o kocasından dayak yiyip beyaz örtüyü taktığı gün kocası kendini melek sanan zat değil mi ?bı ara bı konu vardı
beyazmelekmıydı neydı karamelekmıydı
ikiz bebelerı vardı hanı epeyce sure kocasından ayrı kalmsıtı
kadın sert bı kadındı
sonra bısı kesfettı
beyaz basortuyle kapıyı acın dıyordu kocalarınıza yanı hep şehvetli yanı gormemesı acısından sanırım
o konuya donecek galıba burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?