- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
misk bize limon portakal sıkamda icek panpaaaaburnum sızlayooooooo
şuan göremiyormusunaramızda kalsın dün akşam ben diyete başladım
b uarada imzaları ben göremiyorum ya,geçende misk salıncaklı kız dedi noluyoz yahu dedim,çıkış yapınca farkettim.
giriş yapmayınca görüyorum ama giriş yapınca göremiyorum
malesefşuan göremiyormusun
varsa azıkta bal koyuvermisk bize limon portakal sıkamda icek panpaaaa
havasınıda attı..ohhhh...sıcak sıcak ne güzel olurduotele gelin ıhlamurları adaçaylarını papatyaları halı yapayım önünüze mercimek çorbaları içireyim kaynar sularda terleteyim ha
turkish pleasssssvarsa azıkta bak koyuver
ay okypetenin imzası beni mafetti resmen gözüme işkence yaptı kocaman değişen makenler yapmayın allaseniz şu kocaman imzaları sayfaları katlediyonuz ama salıngaçta sallanan gacı güzel Allahı var..şuan göremiyormusun
sana gıcık olcem haberin olaotele gelin ıhlamurları adaçaylarını papatyaları halı yapayım önünüze mercimek çorbaları içireyim kaynar sularda terleteyim ha
ne laynn alt tarafı 'k' yı 'l' yapcan..katıymışsın turkish murkisihiturkish pleasssss
yok len otele gideceksem maksimum 5 gün gidecen herkes bunaldı kafayı yedi burda..havasınıda attı..ohhhh...sıcak sıcak ne güzel olurdu
ilginç yaa..düzene oturmadı kaç ay oldumalesef
kesinlikle özellikle termallerde 5'i geçmeyecek...yok len otele gideceksem maksimum 5 gün gidecen herkes bunaldı kafayı yedi burda..
hayır çıkış yapınca görüyorum o daha ilginç benceilginç yaa..düzene oturmadı kaç ay oldu
görmedim onun imzayı..ay okypetenin imzası beni mafetti resmen gözüme işkence yaptı kocaman değişen makenler yapmayın allaseniz şu kocaman imzaları sayfaları katlediyonuz ama salıngaçta sallanan gacı güzel Allahı var..
yarın son bugün ve yarın thermalden iyi faydalanmalıyım zaten kaynara bi kere girdim nerdeyse sıfır sadece havuzda yüzdüm durdum..görmedim onun imzayı..
gir park gir..şifa kaynağıııyarın son bugün ve yarın thermalden iyi faydalanmalıyım zaten kaynara bi kere girdim nerdeyse sıfır sadece havuzda yüzdüm durdum..
şifa kaynağımız arsenik ve florürlüymüş bunun şifasını bende acayip merak ediyorum miskim..düşünsene en zararlı iki numaralı zehir(siyanürden sonra arsenik) ve dişleri beyazlatıp beyni uyuşturan florürgir park gir..şifa kaynağııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?