welcome too candyshop;)

ay kızlar..

haftasonu ablam kayseriden pastırma getirmişti,bende epeydir yemiyordum.cumartesi öğleden sonra başlayıp pazar öğlene kadar 15-20 dilim yemişimdir.şimdiye kadar hiç bu kadar çok yemediğim için başıma gelmemişti pazar bi baktım,kokmaya başladım
akşamına 1 saat spor yaptım,terleyip iyice atim diye,güzelce de duş aldım.dünden beri su içiyorum ama hala kokuyorum gibime geliyor
var mıdır bunun bir çözüm yolu

ay noldu canım? yemeğe çıkacaktınız en son?

çıktık cuma günü yemeğe o günümüz harika geçti
Cumartesi annesine gittik ardından da abisine geçtik..
buraya kadar herşey normaldi
AmA Pazar günü kahvaltıya benim aileme gidicektik bu kalkmak bilmedi kalktı bi afra bir tafra..
Başladık kavgaya ama baya şiddetli bir kavgaydı 2 saat ettik resmen.Sonra ben baya bir ağladım, resmen boşalma yaşadım..
oda adet döneminden bıktım vs dedi.. Ben de dedim ki ben senin tüm sülalene katlanıyorum resmen ne abini seviyorum ne yengeni.Sen benim aileme gelmek zorunda değilsin bende seninkine ama ben içimden geldiği için geliyorum sen istemiyorsan gelme ama ben gidicem dedim. Düşünün yengesine gittik 1 çay bile koymak istemedi..
öyle işte..

owwwwwwww pastırma.çok pis kokar be

anammmmmmmmmmmmm neler olmuş

ailecil pisliklerrrrrrrrr

ayy canım ya..bu erkekler neden hep bizim ailemize giderken maraz çıkarırlar anlamıyorum
büyükler tavsiyelerinizi bekliyorum,aynı durum sıklıkla bana da oluyor

Tövbeeeee;

yaw bunlara ne oluyo anlamıyorum ben
illa eli maşalı olcan dır dır vırvır.
yazık ya seni neden üzüyor.
acaba uykusunumu alamadıki kuzucum ya

kaj son durum ne peki?
Ailemle şileye gittik balıkçıya buda geldi ama ben bunla hiç konuşmaım yüzümede 1 ton makyaj yaptım.
Ordan da eve geçtik hiç konuşmak istemedim zorla geldi yanıma ben çok değişikmişim de bilmem ne..
dedim tamam anasını satayım gene suçlu benim..
yok öyle değil falan filan ve dün kesinlikle bir birleşme yaşayamadık..
sağolsun gene vaji oldum..

Tövbeeeee;

yaw bunlara ne oluyo anlamıyorum ben
illa eli maşalı olcan dır dır vırvır.
yazık ya seni neden üzüyor.
acaba uykusunumu alamadıki kuzucum ya
abla yatsın erkenden biliyor kahvaltıya gideceğimşizi
uykusuna çok düşkün benim kocam cumartesi 2 ye kadar uyuyor..

hahahahahahahah yarasınnnnn

kuzummmm hehehehehehe

turp ye turp yeeeee :)

hey allahım ya...
tüm mesele ailenle zaman gecirmekse eger herkes kendi ailesiyle hafta sonu rahat rahat zaman gecirsin.
akşamlarıda evlerinizde olun. böyle tartışma cıkmaz en azından...

ne birleşmesi yaşıcaksınız kuzum. bu sinirlilikle agresiflikle kesersin biyerlerini ancak.
vaji oldum diyipde kendini öyle şartlandırma kuzum. deme öyle deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…