nerdesin senTünaydın hatuncanlarr
psikologumdaydım sabah sabah..nerdesin sen
hayırdırpsikologumdaydım sabah sabah..
haftasonu çok kötüydü..
ay noldu canım? yemeğe çıkacaktınız en son?psikologumdaydım sabah sabah..
haftasonu çok kötüydü..
hayırdır
ay noldu canım? yemeğe çıkacaktınız en son?
owwwwwwww pastırma.çok pis kokar beay kızlar..
haftasonu ablam kayseriden pastırma getirmişti,bende epeydir yemiyordum.cumartesi öğleden sonra başlayıp pazar öğlene kadar 15-20 dilim yemişimdir.şimdiye kadar hiç bu kadar çok yemediğim için başıma gelmemişti pazar bi baktım,kokmaya başladım
akşamına 1 saat spor yaptım,terleyip iyice atim diye,güzelce de duş aldım.dünden beri su içiyorum ama hala kokuyorum gibime geliyor
var mıdır bunun bir çözüm yolu
anammmmmmmmmmmmm neler olmuşçıktık cuma günü yemeğe o günümüz harika geçti
Cumartesi annesine gittik ardından da abisine geçtik..
buraya kadar herşey normaldi
AmA Pazar günü kahvaltıya benim aileme gidicektik bu kalkmak bilmedi kalktı bi afra bir tafra..
Başladık kavgaya ama baya şiddetli bir kavgaydı 2 saat ettik resmen.Sonra ben baya bir ağladım, resmen boşalma yaşadım..
oda adet döneminden bıktım vs dedi.. Ben de dedim ki ben senin tüm sülalene katlanıyorum resmen ne abini seviyorum ne yengeni.Sen benim aileme gelmek zorunda değilsin bende seninkine ama ben içimden geldiği için geliyorum sen istemiyorsan gelme ama ben gidicem dedim. Düşünün yengesine gittik 1 çay bile koymak istemedi..
öyle işte..
çıktık cuma günü yemeğe o günümüz harika geçti
AmA Pazar günü kahvaltıya benim aileme gidicektik bu kalkmak bilmedi kalktı bi afra bir tafra..
Başladık kavgaya ama baya şiddetli bir kavgaydı 2 saat ettik resmen.Sonra ben baya bir ağladım, resmen boşalma yaşadım..
oda adet döneminden bıktım vs dedi.. Ben de dedim ki ben senin tüm sülalene katlanıyorum resmen ne abini seviyorum ne yengeni.Sen benim aileme gelmek zorunda değilsin bende seninkine ama ben içimden geldiği için geliyorum sen istemiyorsan gelme ama ben gidicem dedim. Düşünün yengesine gittik 1 çay bile koymak istemedi..
öyle işte..
öyle işte..
sorma...anammmmmmmmmmmmm neler olmuş
o kadar gürültülü mü ettiniz canım:?sorma...
resmen içim sıkıldı inan az daha boğacaktım..
elimde bardak vardı inan suratına atmamak için kendimi zor tuttum.
rezil oldukk herkese..
öyle işte..
Ailemle şileye gittik balıkçıya buda geldi ama ben bunla hiç konuşmaım yüzümede 1 ton makyaj yaptım.kaj son durum ne peki?
abla yatsın erkenden biliyor kahvaltıya gideceğimşiziTövbeeeee;
yaw bunlara ne oluyo anlamıyorum ben
illa eli maşalı olcan dır dır vırvır.
yazık ya seni neden üzüyor.
acaba uykusunumu alamadıki kuzucum ya
ay kızlar..
haftasonu ablam kayseriden pastırma getirmişti,bende epeydir yemiyordum.cumartesi öğleden sonra başlayıp pazar öğlene kadar 15-20 dilim yemişimdir.şimdiye kadar hiç bu kadar çok yemediğim için başıma gelmemişti pazar bi baktım,kokmaya başladım
akşamına 1 saat spor yaptım,terleyip iyice atim diye,güzelce de duş aldım.dünden beri su içiyorum ama hala kokuyorum gibime geliyor
var mıdır bunun bir çözüm yolu
hey allahım ya...Ailemle şileye gittik balıkçıya buda geldi ama ben bunla hiç konuşmaım yüzümede 1 ton makyaj yaptım.
Ordan da eve geçtik hiç konuşmak istemedim zorla geldi yanıma ben çok değişikmişim de bilmem ne..
dedim tamam anasını satayım gene suçlu benim..
yok öyle değil falan filan ve dün kesinlikle bir birleşme yaşayamadık..
sağolsun gene vaji oldum..
evet baya bir bağrıştık...o kadar gürültülü mü ettiniz canım:?
peki gittin mi annene sonrasında nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?