- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
kız hapşuramayınca gözümden yaş geliyo. cok fena oluyorumaaaaa oyle deme kuzum
hapşuruk Allahtan
esnmek şeytandanmış
hapşurmak çok iyidir.
her hapşuruk bir anjio diolar:)
hapşuruk iidir kar ...benim burnum sızlayıp duruyor..halsizliğim yok burun akıntısı gözüme gelmiyor...hala burnum akıyo. halsiz degilim.
ama arada gelen hapşuruk ve hapşuramamak deli ediyor beni
çok zor durumda kalmadıkça almamaya çalışıyorum.bu konuda hassasım biraz hak hukuk meselesi ediyorum...Ne güzel hasta olunca rapor alma gibi bir lüksün var.
Valla misk özel sektörde çalışmak insanı yaşlandırıyor.
Allah seni inandırsın şu yaşımda hastayım diye işe gelmemişliğim yok.
mucksssssgünaydın
panpişlerim
ve tontişlerimmucukssssss
oyu kullancan işte bu sebeblekivalla fallen gelir vergisi kesecekleri zaman kanunları nasıl uyguluyorlar ama biz neden memurlardan çok çalışıyoruz?
buna benzer şeyler beni çok geriyor. Oy moy kullanasım gelmiyor
kuzu sakın hupşurugunu tutma emiiikız hapşuramayınca gözümden yaş geliyo. cok fena oluyorum
maaştan kesiyorlarmı misk ?çok zor durumda kalmadıkça almamaya çalışıyorum.bu konuda hassasım biraz hak hukuk meselesi ediyorum...
daha nerden kesecek acabaaynen ipeğim evvelsi gece panik atak tuttu gece 3 ü geçiyordu
sbah genede kalktım işe geldim 10 saat çalıştım
tayyip babamız şimdide yaşı primi dolup
emeklilik beklyenden 183 tl kesicekmiş.
hey maşallah
ben hapşuramıyorum mahvediyo kız oda.hapşuruk iidir kar ...benim burnum sızlayıp duruyor..halsizliğim yok burun akıntısı gözüme gelmiyor...
hemen yumuşamıştır bizim kajjjj
ağlatma makinem olma layn diyip ensesine patlatsaydın bitane
tutmuyorum kız.kuzu sakın hupşurugunu tutma emiii
şimdi konu memeurlar özel sektöre gitmesinde..valla fallen gelir vergisi kesecekleri zaman kanunları nasıl uyguluyorlar ama biz neden memurlardan çok çalışıyoruz?
buna benzer şeyler beni çok geriyor. Oy moy kullanasım gelmiyor
daha nerden kesecek acaba
evet fallen belli günü geçince kesintiler oluyor günlükmaaştan kesiyorlarmı misk ?
misk ben 1992 ssk liıyımşimdi konu memeurlar özel sektöre gitmesinde..
oyunu kullanacan ipek..sen ben gitmessek sandığa
aynenn geliyo geliyo böyle içim ürperiyo gözüm yaşarıyor burnum düşecek gibi oluyor hapşuramıyorumben hapşuramıyorum mahvediyo kız oda.
hapşurunca ohh be diyommmm
akşam eşim baya karışım bişi yaptı... içtim bol bol. inşallah yarına bişeyim kalmaz
bu konuda rakip tanımamaynenn geliyo geliyo böyle içim ürperiyo gözüm yaşarıyor burnum düşecek gibi oluyor hapşuramıyorumsonra bi laynnnnnnnnnn diyorum....
şimdi bişey dicemde olmicak ipek.....millet saraylarda oturuyor (!)sonrasında orda açık burda açık...oda değilde akademisyenlerle hakim savcılara ne zam yaptılar be..arkadaş var günlük 25 tl arttı diyorsgk bütçede 40 duydum ama emin değilim açık varmış.
40 katrılyondur o.
adaletine iştemisk ben 1992 ssk liıyım
ama asıl prim yatan yıl 1994
20 yılımı doldurdum
primim 8000 güne dayandı
50 yaşında emekli olcam
adaletmi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?