- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
domatesli dene o zaman.ya başamelli yapayım yada doamtesliden bakayım hangisi kolayıma giderse kırılıyor her tarafım ya
sana yağ kullanıyorum ben geneldeçok iyi yaparsın canım..
bende şimdi evime margarin asla sokmuyorum ucuz margarin ama bildiğin plastik madde üstteki resmi senin için buldum
misk parky nin formülünü denesene grip için hemen ayağa kaldırıyorya başamelli yapayım yada doamtesliden bakayım hangisi kolayıma giderse kırılıyor her tarafım ya
hepsi aynı canım margarin rezalet bir şey..sana yağ kullanıyorum ben genelde
yada terem yag
tüm pisliklerde bizde zatenhepsi aynı canım margarin rezalet bir şey..
Yurt dışında pek çok ülkede yasaklandı..
elma kabuğu ayva kabuğu ıhlamur tane karabiber bir kabuk tarcın limon. Bunları kaynat iç inan hemen etkisi oluyor hemde tadı güzel oluyor kötü değil.ya başamelli yapayım yada doamtesliden bakayım hangisi kolayıma giderse kırılıyor her tarafım ya
ıhlamurum. tane karabiberim tarcınım yok pazardan alem barielma kabuğu ayva kabuğu ıhlamur tane karabiber bir kabuk tarcın limon. Bunları kaynat iç inan hemen etkisi oluyor hemde tadı güzel oluyor kötü değil.
canım bi kere olduysa tamamen yenmişsin demektir .sen hala zorlanıyormusun yoksapeki ne zaman rahat bir şekilde olacakhani aktif yani..
akşam yapayım..eşimi arıcam yemek yaptırsın dışardan..yemek yapacak halim yok ..vazgeçtim yemek yapmaktanelma kabuğu ayva kabuğu ıhlamur tane karabiber bir kabuk tarcın limon. Bunları kaynat iç inan hemen etkisi oluyor hemde tadı güzel oluyor kötü değil.
al al dostum inan çok iyi geliyor bugün eşimde kötü oldu yaptım içtik iyi geldi diyorıhlamurum. tane karabiberim tarcınım yok pazardan alem bari
hani şöyle diyim ilk girişinde azcık zorlanıyorum ama hani git gel çok az oluyor..canım bi kere olduysa tamamen yenmişsin demektir .sen hala zorlanıyormusun yoksa
akşam yapayım..eşimi arıcam yemek yaptırsın dışardan..yemek yapacak halim yok ..vazgeçtim yemek yapmaktan
hepsi aynı canım margarin rezalet bir şey..
Yurt dışında pek çok ülkede yasaklandı..
nedenki...sıkıyormusun kendini...bak açık olacak ama tam birleşme oluyorsa aklından vijiyi sil bitti gitti...sadece acemilik çekiyorsundurhani şöyle diyim ilk girişinde azcık zorlanıyorum ama hani git gel çok az oluyor..
Kaj sen bir su içiyordun ne koyuyordun içine.limon ve maydanoz diye aklımda kalmış ama doğru mu?
ayıptır söylemesi diyete başladım da
işte orasını doğru dedin..tüm pisliklerde bizde zaten
Kaj sen bir su içiyordun ne koyuyordun içine.limon ve maydanoz diye aklımda kalmış ama doğru mu?
ayıptır söylemesi diyete başladım da
nedenki...sıkıyormusun kendini...bak açık olacak ama tam birleşme oluyorsa aklından vijiyi sil bitti gitti...sadece acemilik çekiyorsundur
darısı benim başıma inşallahevet limon , maydanız ve zencefil koyuyorum canım ama artık kilo vermeyi bıraktım..
istediğim kiloya ulaştım
..
bak merdiven in çok oda baya kilo yakıyordarısı benim başıma inşallah
bak merdiven in çok oda baya kilo yakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?