welcome too candyshop;)

ya başamelli yapayım yada doamtesliden bakayım hangisi kolayıma giderse kırılıyor her tarafım ya
elma kabuğu ayva kabuğu ıhlamur tane karabiber bir kabuk tarcın limon. Bunları kaynat iç inan hemen etkisi oluyor hemde tadı güzel oluyor kötü değil.

peki ne zaman rahat bir şekilde olacak hani aktif yani..
canım bi kere olduysa tamamen yenmişsin demektir .sen hala zorlanıyormusun yoksa
elma kabuğu ayva kabuğu ıhlamur tane karabiber bir kabuk tarcın limon. Bunları kaynat iç inan hemen etkisi oluyor hemde tadı güzel oluyor kötü değil.
akşam yapayım..eşimi arıcam yemek yaptırsın dışardan..yemek yapacak halim yok ..vazgeçtim yemek yapmaktan

canım bi kere olduysa tamamen yenmişsin demektir .sen hala zorlanıyormusun yoksa

akşam yapayım..eşimi arıcam yemek yaptırsın dışardan..yemek yapacak halim yok ..vazgeçtim yemek yapmaktan
hani şöyle diyim ilk girişinde azcık zorlanıyorum ama hani git gel çok az oluyor..

Kaj sen bir su içiyordun ne koyuyordun içine.limon ve maydanoz diye aklımda kalmış ama doğru mu?
ayıptır söylemesi diyete başladım da

evet limon , maydanız ve zencefil koyuyorum canım ama artık kilo vermeyi bıraktım..
istediğim kiloya ulaştım

nedenki...sıkıyormusun kendini...bak açık olacak ama tam birleşme oluyorsa aklından vijiyi sil bitti gitti...sadece acemilik çekiyorsundur

sanırım öyle canım ya..
korkuyorum hala azda olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…