welcome too candyshop;)

Ataklar geliyor gidiyor kuzum
başka bir sıkıntım yok
Rabb,m beterinden korusun
ben geçen hafta o atak ne demek onu anladımm
kuruntu yaptım kendi kendime evde tektim ya biri gelirde bana birşey yaparsa diye epey bir kurdum sonra kalbim inanılmaz atmaya başladı resmen ağzımda atıyor, aldım bir abdest kıldım namazımı geçti ..
he eğer namaz kılamayacak durumdaysam muhakkak enseme su vururum böyle zamanlarda ve ayetel kursi okurum bol bol.. he oda olmazsa tesbih çekerimm

kızlar ya dün arabayla köpeğe çarptım hala aklımdan gitmiyor o an

eşim bana hep söyler sen dikkat edebilirsin ama bir anda köpek atlar yola kaza yaparsın çok hızlı gitme der.

dün çift yönlü yolda eve giderken yolun tam ortasında köpek vardı ama duruyordu,bende napıyor bu burda ya diye yavaşladım biraz.tam o anda karşıdan gelen adam hızla çarptı köpeğe o da savruldu benim arabama doğru geldi ben hafif sağa kaçtım ama sol taraftan tekerlerime çarptı. aynadan baktığımda debeleniyordu ama orda duramazdım,sadece arabaların geçtiği bir yol ve tenha. çarpan adam zaten durmadı.benden 15 dk sonra aynı yoldan eşim geldi,ona sordum yokmuş orda ya kaldırdılar attılar,ya da veterinere götürdüler.inşallah veterinere götürmüşlerdir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…