- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
kimse sana bişey yapamazben geçen hafta o atak ne demek onu anladımm
kuruntu yaptım kendi kendime evde tektim ya biri gelirde bana birşey yaparsa diye epey bir kurdum sonra kalbim inanılmaz atmaya başladı resmen ağzımda atıyor, aldım bir abdest kıldım namazımı geçti ..
he eğer namaz kılamayacak durumdaysam muhakkak enseme su vururum böyle zamanlarda ve ayetel kursi okurum bol bol.. he oda olmazsa tesbih çekerimm
veterinere götürmüşlerdir dostum.inşallah iyileşir bi an önce.kızlar ya dün arabayla köpeğe çarptım hala aklımdan gitmiyor o an
eşim bana hep söyler sen dikkat edebilirsin ama bir anda köpek atlar yola kaza yaparsın çok hızlı gitme der.
dün çift yönlü yolda eve giderken yolun tam ortasında köpek vardı ama duruyordu,bende napıyor bu burda ya diye yavaşladım biraz.tam o anda karşıdan gelen adam hızla çarptı köpeğe o da savruldu benim arabama doğru geldi ben hafif sağa kaçtım ama sol taraftan tekerlerime çarptı. aynadan baktığımda debeleniyordu ama orda duramazdım,sadece arabaların geçtiği bir yol ve tenha. çarpan adam zaten durmadı.benden 15 dk sonra aynı yoldan eşim geldi,ona sordum yokmuş orda ya kaldırdılar attılar,ya da veterinere götürdüler.inşallah veterinere götürmüşlerdir yaa
offff canım benımmm çok üzüldüm yaaaakızlar ya dün arabayla köpeğe çarptım hala aklımdan gitmiyor o an
eşim bana hep söyler sen dikkat edebilirsin ama bir anda köpek atlar yola kaza yaparsın çok hızlı gitme der.
dün çift yönlü yolda eve giderken yolun tam ortasında köpek vardı ama duruyordu,bende napıyor bu burda ya diye yavaşladım biraz.tam o anda karşıdan gelen adam hızla çarptı köpeğe o da savruldu benim arabama doğru geldi ben hafif sağa kaçtım ama sol taraftan tekerlerime çarptı. aynadan baktığımda debeleniyordu ama orda duramazdım,sadece arabaların geçtiği bir yol ve tenha. çarpan adam zaten durmadı.benden 15 dk sonra aynı yoldan eşim geldi,ona sordum yokmuş orda ya kaldırdılar attılar,ya da veterinere götürdüler.inşallah veterinere götürmüşlerdir yaa
kızlar ya dün arabayla köpeğe çarptım hala aklımdan gitmiyor o an
kimse sana bişey yapamaz
kuzucum
benım öyle korkularım yok
korkmam
ben sadece ölürsem die
korkuyorum
kızım kimsesiz kalır die
onuda Allah bilir.
canım doğru diyorsun yanlış yaptığımın farkındayım ama inan o an panikledim.bence yanlış yapmışsın keske hemen bir veteriner arasaydın ayrıca yol müsait değil demişsin valla ben öyle bir durumda kimseyi dinlemem inerim arabadan ararım veterineri bekleyi versinler 10 dk..
he bak onu bilmem nerede oldu kazacanım doğru diyorsun yanlış yaptığımın farkındayım ama inan o an panikledim.
bir de nasıl anlatsam benim gittiğim kestirme yol ve dağın içinden geçiyorsun.içki içenlerin çok olduğu biryer.doğru düzgün ışıklandırma yok birşey yok.arabadan inemezdim orda.ama inmesem de sağa çekip birşekilde ayarlayabilirdim yine de
büyükbakkalköy de cezaevi yolu var biliyor musun bilmiyorum..ataşehir'le kartal'ı bağlayan kısa yol. o yol üzerindehe bak onu bilmem nerede oldu kaza
yok tam bilmiyorum canım baksana cuma günü şebi arus var ben gidicem sende gelsene:)büyükbakkalköy de cezaevi yolu var biliyor musun bilmiyorum..ataşehir'le kartal'ı bağlayan kısa yol. o yol üzerinde
nerde canım? program tam olarak nedir? bakabileceğim bir link verir misin?yok tam bilmiyorum canım baksana cuma günü şebi arus var ben gidicem sende gelsene:)
bence çok fazla ayva yeterlidir:)Kızlar ben irmik tatlısıyla ayva tatlısı yapacağım akşama misafirlere.İkisi bir nasıl olur fazlamı gelir.Birde zaman bulursam kurabiye.
değilmi bencede ama içimden manyak gibi bir sürü şey yapmak geçiyor.Eşimde irmik yeterli dedi.bence çok fazla ayva yeterlidir:)
http://www.biletix.com/etkinlik/RSBA1/ISTANBUL/trnerde canım? program tam olarak nedir? bakabileceğim bir link verir misin?
cumartesi toplantı var hazırlıklarımı tamamlayabilirsem perşembeden gelmeyi isterim
irmiği nasıl yapıyorsundeğilmi bencede ama içimden manyak gibi bir sürü şey yapmak geçiyor.Eşimde irmik yeterli dedi.Ağır işsizim boş vaktim çokmuş gibi sanki
fırında haşhaşlı yapıyorum üzerinede krem şantiirmiği nasıl yapıyorsun
he ben teflonda kavuruyorum çok güzel oluyor içine azcuk ceviz ve dolmalık fıstık of canım çekti..fırında haşhaşlı yapıyorum üzerinede krem şanti
Kaj ama bu cumartesihe ben teflonda kavuruyorum çok güzel oluyor içine azcuk ceviz ve dolmalık fıstık of canım çekti..
ay yanlış söylemişim canımKaj ama bu cumartesi
program harika gözüküyor ama benim cumartesi toplantım var 7-8 gibi ancak biter.şuan için gelebilmem pek mümkün gözükmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?