welcome too candyshop;)

kimse sana bişey yapamaz
kuzucum
benım öyle korkularım yok
korkmam
ben sadece ölürsem die
korkuyorum
kızım kimsesiz kalır die
onuda Allah bilir.

veterinere götürmüşlerdir dostum.inşallah iyileşir bi an önce.

offff canım benımmm çok üzüldüm yaaaa
çok geçmiş olsun
Rabbim beteinden saklasın

bence yanlış yapmışsın keske hemen bir veteriner arasaydın ayrıca yol müsait değil demişsin valla ben öyle bir durumda kimseyi dinlemem inerim arabadan ararım veterineri bekleyi versinler 10 dk..
kimse sana bişey yapamaz
kuzucum
benım öyle korkularım yok
korkmam
ben sadece ölürsem die
korkuyorum
kızım kimsesiz kalır die
onuda Allah bilir.

abla kader de varsa engel olmayız hiç bir şeye
bunu düşününce insan rahatlıyo

amin,inşallah ya..
bundan yıllar önce babamla bir kuşa çarpmıştık durduk aldık,o da elimde ölmüştü.daha o aklımdan gitmezken bu hiç iyi olmadı.bu sabah aynı yoldan gelirken hep sağa sola baktım,köpek çıkacak mı,olan köpeklerden sakat olan var mı diye

bence yanlış yapmışsın keske hemen bir veteriner arasaydın ayrıca yol müsait değil demişsin valla ben öyle bir durumda kimseyi dinlemem inerim arabadan ararım veterineri bekleyi versinler 10 dk..
canım doğru diyorsun yanlış yaptığımın farkındayım ama inan o an panikledim.
bir de nasıl anlatsam benim gittiğim kestirme yol ve dağın içinden geçiyorsun.içki içenlerin çok olduğu biryer.doğru düzgün ışıklandırma yok birşey yok.arabadan inemezdim orda.ama inmesem de sağa çekip birşekilde ayarlayabilirdim yine de

he bak onu bilmem nerede oldu kaza

Kızlar ben irmik tatlısıyla ayva tatlısı yapacağım akşama misafirlere.İkisi bir nasıl olur fazlamı gelir.Birde zaman bulursam kurabiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…