- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
AMİNNNönemli değil canım:)
Rabbim inşallah dördümüze de (sen ,ben ,burcu, stati) tez zamanda hayırlısıyla bir bebek nasip etsin amin..
eğer eşin erken gelecekse aldırırsan iyi olur canım.şantı de olur ama kaj ın dediği gibi biraz ağır olur.. bu arada biz a101 den aldık en son kaymak.lezzet olarak beğendim ben,tavsiye ederimkaymak yokki evde krem şanti varneyse söyleyeyim alsın dışardan benimki
tamam canım benim dedim şimdi gelirken alacak inşallah.Teşekkür ederim şekereğer eşin erken gelecekse aldırırsan iyi olur canım.şantı de olur ama kaj ın dediği gibi biraz ağır olur.. bu arada biz a101 den aldık en son kaymak.lezzet olarak beğendim ben,tavsiye ederim
ben en çok biminkini beğeniyorumeğer eşin erken gelecekse aldırırsan iyi olur canım.şantı de olur ama kaj ın dediği gibi biraz ağır olur.. bu arada biz a101 den aldık en son kaymak.lezzet olarak beğendim ben,tavsiye ederim
eski evdeyken ordan alıyorduk o da güzeldi hatta eker'e mi ne yaptırıyordu..ama şimdi evime yakın bim yok,daha çok a101 den av yapıyorumben en çok biminkini beğeniyorum
a101 deme banaa paramı hep onlar yiyor aktüel ürünleri harika yaeski evdeyken ordan alıyorduk o da güzeldi hatta eker'e mi ne yaptırıyordu..ama şimdi evime yakın bim yok,daha çok a101 den av yapıyorum
hakikaten o konu da bim i geçtiler..bende her hafta merakla bakıyorum ne gelmiş diye.Allah tan bu aralar pek harcamadıma101 deme banaa paramı hep onlar yiyor aktüel ürünleri harika ya
ben her hafta muhakkak 30 tl ve üstü harcıyorum..hakikaten o konu da bim i geçtiler..bende her hafta merakla bakıyorum ne gelmiş diye.Allah tan bu aralar pek harcamadım
geçen amerikan servis aldım 101'den bena101 deme banaa paramı hep onlar yiyor aktüel ürünleri harika ya
onları ben de gördüm ama bizim orda çeşidi kalmamıştı,kullanışlı oluyor bencegeçen amerikan servis aldım 101'den ben
her hafta ne buluyosun kız öyle..ben ihtiyacım olmayanları almamak için frenliyorum kendimi.mesela bu hafta ki sürahi çok tatlıydı ama evde 3 tane sürahim var,işyeri içinde çok büyük geldi gözüme almadım o yüzden ama aklım kaldıben her hafta muhakkak 30 tl ve üstü harcıyorum..
ama çok güzel şeyler getiriyorlar bim foss ya..
ya bende hastalık bu servis..alıp duruyorumonları ben de gördüm ama bizim orda çeşidi kalmamıştı,kullanışlı oluyor bence
bu hafta pirinç süzgeci almıştım bende onu unutmuşum..
özellikle kadife askılarına ve çoraplarına bayılıyorum ben,her çorap gelişinde alıyorum.halbuki sadece evde giyiyorum
sanki ne anlayıp da karışıyorsa sanaya bende hastalık bu servis..alıp duruyorumher renkten vardı..hepsinden alacaktım ..kucaklamışım hepsini eşim gözüme bakıp bence şu güzel diyince bıraktım diğerlerini
hiçççççsanki ne anlayıp da karışıyorsa sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?