welcome too candyshop;)

kaymak yokki evde krem şanti var neyse söyleyeyim alsın dışardan benimki
eğer eşin erken gelecekse aldırırsan iyi olur canım.şantı de olur ama kaj ın dediği gibi biraz ağır olur.. bu arada biz a101 den aldık en son kaymak.lezzet olarak beğendim ben,tavsiye ederim

eğer eşin erken gelecekse aldırırsan iyi olur canım.şantı de olur ama kaj ın dediği gibi biraz ağır olur.. bu arada biz a101 den aldık en son kaymak.lezzet olarak beğendim ben,tavsiye ederim
tamam canım benim dedim şimdi gelirken alacak inşallah.Teşekkür ederim şeker

geçen amerikan servis aldım 101'den ben
onları ben de gördüm ama bizim orda çeşidi kalmamıştı,kullanışlı oluyor bence

bu hafta pirinç süzgeci almıştım bende onu unutmuşum..
özellikle kadife askılarına ve çoraplarına bayılıyorum ben,her çorap gelişinde alıyorum.halbuki sadece evde giyiyorum

ben her hafta muhakkak 30 tl ve üstü harcıyorum..
ama çok güzel şeyler getiriyorlar bim foss ya..
her hafta ne buluyosun kız öyle..ben ihtiyacım olmayanları almamak için frenliyorum kendimi.mesela bu hafta ki sürahi çok tatlıydı ama evde 3 tane sürahim var,işyeri içinde çok büyük geldi gözüme almadım o yüzden ama aklım kaldı

ya bende hastalık bu servis..alıp duruyorumher renkten vardı..hepsinden alacaktım ..kucaklamışım hepsini eşim gözüme bakıp bence şu güzel diyince bıraktım diğerlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…