- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
banada gönderseneeeeeeeya bende hastalık bu servis..alıp duruyorumher renkten vardı..hepsinden alacaktım ..kucaklamışım hepsini eşim gözüme bakıp bence şu güzel diyince bıraktım diğerlerini
işte ben kendime dur diyemiyorumher hafta ne buluyosun kız öyle..ben ihtiyacım olmayanları almamak için frenliyorum kendimi.mesela bu hafta ki sürahi çok tatlıydı ama evde 3 tane sürahim var,işyeri içinde çok büyük geldi gözüme almadım o yüzden ama aklım kaldı
göndereyim ayyy....yok onlara daha girişemedim...onlarda çok güzel ya...banada gönderseneeeeeee
keceli olanlardan aldınmı hiç
kendiniz yapın çok kolay ya..göndereyim ayyy....yok onlara daha girişemedim...onlarda çok güzel ya...
denedinmi sen...bi ara dedim yapabilrmiyim die dekendiniz yapın çok kolay ya..
O Tabakların içi doluyormu miskkya bende hastalık bu servis..alıp duruyorumher renkten vardı..hepsinden alacaktım ..kucaklamışım hepsini eşim gözüme bakıp bence şu güzel diyince bıraktım diğerlerini
takım yapmışlar masa için. cok şık duruyor.göndereyim ayyy....yok onlara daha girişemedim...onlarda çok güzel ya...
amerikan servis fallenim....O Tabakların içi doluyormu miskk
alıp saklıonmu yoksa içine güzel enfes yemekler yapıonmu=?
senmi yaptın layn bunları
ivit miskin sorusuna cvp bekliyoruz..sen yaptın mı? belki bende girişebilirim,Ümraniye şurasıkendiniz yapın çok kolay ya..
ne süperrrrrr demiiiisenmi yaptın layn bunları
eşimin arkadaşıgiller geliyor bekarlığındaki ev arkadaşı.Yeni evlendi oda. Doğum gününde de hediyesini iki gün önceden verdik çok güzel şeyler yapamadım betül uyumadı ki hiçbu arada bu akşam sana kim geliyordu?
hem yeni aklıma geldi doğum gününüz nasıl geçti hiç anlatmadın
fiyatı bazen çok oluyor yatakım yapmışlar masa için. cok şık duruyor.
ama bardak altlıklarına ısınamadım pek
carşıdan kece alıp evde yapasım varda. becerirmiyim onu şedemiyom
şedersem sanada asalarım kız. maraş naa şurası
60tl gördüm bi yerde.fiyatı bazen çok oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?