- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
hahahhaaa betül çok fena bir velettabi tabi hep öyle olur zati
betül e açtıracağım kapıyı demiştin ya ondan sordum..buarada betül hanım anlamış sizin niyetinizi ki uyumamış
kajda ayak işine baksın duygusal manyaklaynnnnn şirket bilem kurarız...karkk ve misk A.Ş.............fallenide genel müdür yaparız...biz evdeyiz..
hayır bak çok zevkli olacak hadin yapalummmkajj ya attıkların çok güzel......ben başlarım yapmaya ama elimde süner kalır..çabuk bıkarım gibi geliyor
ayak işlerine park baksın..çıkamadı havuzdan..cezalı...kajj bizim basın danışmanımız olsun...hani ünlü olcaz ya keçeylekajda ayak işine baksın duygusal manyak
Arada kulagını cekerim onun sesinide cıkarmaz. anca aglar
becerikli hatun vesselambunu ben yaptımm....
ünlü olduk diye aglar lan bu duygusal karuayak işlerine park baksın..çıkamadı havuzdan..cezalı...kajj bizim basın danışmanımız olsun...hani ünlü olcaz ya keçeyle
en iyisi siz yapıp bana satın....ucuz olcak heeee..en fazla 6 parçaya 5 lira veririm dahada vermem...üstümde başka para yok...hayır bak çok zevkli olacak hadin yapalummm
bu hafta malzemelri alalım yapalım..
en fazla 5 tl tutar malzemeler
du lannnnn... geliştiriyoz bişiler eccuk duuuuen iyisi siz yapıp bana satın....ucuz olcak heeee..en fazla 6 parçaya 5 lira veririm dahada vermem...üstümde başka para yok...işinize gelirse..ilk satışı bana yaparsınız
ben para işlerine bakarım tutumlu karıyımdırayak işlerine park baksın..çıkamadı havuzdan..cezalı...kajj bizim basın danışmanımız olsun...hani ünlü olcaz ya keçeyle
iki aya kajın işi tamam ..biraz daha bizimle kalırsa şubat 2015'te ağlak karı değil, zalım karı olcak....kadınlar kulübü üyeleri korksun bizden .nihaaaaaaaaaaaaaa biz geliyoruz...candyyyyyycilerden keçe savaşı...sinemalardaünlü olduk diye aglar lan bu duygusal karu
ııı şeyyy bizzzz aaaaaaader
biz varya bizzzzz
3. ataga kalmadan bunu bogarım
park şeye baksın. bence o kaldırım mühendisi olsun
gümbür gümbür geliozzzzziki aya kajın işi tamam ..biraz daha bizimle kalırsa şubat 2015'te ağlak karı değil, zalım karı olcak....kadınlar kulübü üyeleri korksun bizden .nihaaaaaaaaaaaaaa biz geliyoruz...candyyyyyycilerden keçe savaşı...sinemalarda
tmm muhasebe sende..kaj basın danışmanı..fallen genel müdür..kark ve ben büyük patron..paraya boğacaz sizi parayaaben para işlerine bakarım tutumlu karıyımdır
sağol canım:)kaj süpermiş bak buda. ellerine saglık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?