welcome too candyshop;)

kajj ya attıkların çok güzel......ben başlarım yapmaya ama elimde süner kalır..çabuk bıkarım gibi geliyor

ayak işlerine park baksın..çıkamadı havuzdan..cezalı...kajj bizim basın danışmanımız olsun...hani ünlü olcaz ya keçeyle
ünlü olduk diye aglar lan bu duygusal karu
ııı şeyyy bizzzz aaaaaaa der
biz varya bizzzzz

3. ataga kalmadan bunu bogarım
park şeye baksın. bence o kaldırım mühendisi olsun

hayır bak çok zevkli olacak hadin yapalummm
bu hafta malzemelri alalım yapalım..
en fazla 5 tl tutar malzemeler
en iyisi siz yapıp bana satın....ucuz olcak heeee..en fazla 6 parçaya 5 lira veririm dahada vermem...üstümde başka para yok...işinize gelirse..ilk satışı bana yaparsınız

en iyisi siz yapıp bana satın....ucuz olcak heeee..en fazla 6 parçaya 5 lira veririm dahada vermem...üstümde başka para yok...işinize gelirse..ilk satışı bana yaparsınız
du lannnnn... geliştiriyoz bişiler eccuk duuuu
kaja ne parası kazandırcennnnn

ünlü olduk diye aglar lan bu duygusal karu
ııı şeyyy bizzzz aaaaaaa der
biz varya bizzzzz

3. ataga kalmadan bunu bogarım
park şeye baksın. bence o kaldırım mühendisi olsun
iki aya kajın işi tamam ..biraz daha bizimle kalırsa şubat 2015'te ağlak karı değil, zalım karı olcak....kadınlar kulübü üyeleri korksun bizden .nihaaaaaaaaaaaaaa biz geliyoruz...candyyyyyycilerden keçe savaşı...sinemalarda

gümbür gümbür geliozzzzz

bunları da ben diktim hanımlar:)))
çok sipariş almıştım dikiş dikerken baya da bir para kazandım ama çok yorucuydu kocam izin vermedi..
bıraktım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…