- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
brokoli corbasını nasıl yapıyosunKızlar bende dün kocamın en sevdiği yemeği yaptım
brokoli çorbası ve tavuklu pilav şahane olmuştu valaaaa
normal mercimekli aş yaparım ama..şehriyelisini bilemedimkızlar yeşil mercimekli tel şehriye pilavı yapan oldumu hiç?
benden kaçmazzz acayip yaparımmmmyaptımmı tam yapıyorsun
normal mercimekli aş yaparım ama..şehriyelisini bilemedim
1 kaşık tereyao koyuyorum az bir kaşık un ve süt koyuyorum , bir tanede soğan,sonrada brıkolileri ayırıp koyuyorum içine istediğin kadarda su koy.. benm kocam biraz kıvamlı seviyor..brokoli corbasını nasıl yapıyosun
leğen koydum ben herkese topik kirlenmesin diye..no panic... sorun yok..şimdi tek tek dökecem bittiyse hepinizkipark sen oralarda fink at bizde arkidişlerle cok egleniyoruz.
hatta bi ara topigi sidikler istila etti. gülmekten...
haberin olsun diye şeddiydim
hımmmm1 kaşık tereyao koyuyorum az bir kaşık un ve süt koyuyorum sonrada brıkolileri ayırıp koyuyorum içine istediğin kadarda su koy.. benm kocam biraz kıvamlı seviyor..
sonra tuz falan ekliyorum ,limon koyuyorum o kadar..
link tam gelmedioff gıcık oldum resim ekliyemedim
legene digildi şoo köşeye ben bi büyük abdest yapsam.leğen koydum ben herkese topik kirlenmesin diye..no panic... sorun yok..şimdi tek tek dökecem bittiyse hepinizki
ben kerevizin kokusunu çoook seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmBu arada aranızda kereviz salatası seven varmııı
kerevize daha gecen yıl alıştım ben. henüz şaabmadım ben dahaBu arada aranızda kereviz salatası seven varmııı
legene digildi şoo köşeye ben bi büyük abdest yapsam.
park gelince görüp kudursun
abla o zaman bak bu tarifimi mutlaka yapben kerevizin kokusunu çoook seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ohaaaaaaaaa laynnnnnnnnnnlegene digildi şoo köşeye ben bi büyük abdest yapsam.
park gelince görüp kudursun
bana bak sende brokoli çorbası yap süper olıyıınolduuuu
maksat ona pisliklik olsunohaaaaaaaaa laynnnnnnnnnnpark gelrkene bolca çamaşır suyu ve de köy süpürgesi getir...hortumu ben getiriyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?