- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
denicem kuzum en kısa zamanda.bana bak sende brokoli çorbası yap süper olıyıı
hemde çok faydalı bu arada ben içine soğanda koyuyorum söylemeyi unuttumm...
sonrada blendırlıyorum
nolmuş olabilir acabanolduuuu
bu dediğimi yap ama kesin beğeneceksinkerevize daha gecen yıl alıştım ben. henüz şaabmadım ben daha
abla o zaman bak bu tarifimi mutlaka yap
kerevizleri rendele (ben 2 taneyle yapıyorum) sonra içine 1 tanede ayva rendele
mayonez,yogurt , sarımsak , tuz koy ve ceviz koy muhteşem oluyor
ay canım çektiiiiiiiiiii
hhhahahahahaahahahhaah köy süpürgesimi köy peyniri der gibiohaaaaaaaaa laynnnnnnnnnnpark gelrkene bolca çamaşır suyu ve de köy süpürgesi getir...hortumu ben getiriyorummm
maksat ona pisliklik olsun
ibnelik dicemde tutuyom kendimi
adamın biri otogaleriye gidiyo. bi arabayı görüyo ama tek bi tane var.
bundan neden bi tane ürettiniz diyo. ibneligine diyo
pislik düşündügümde hep bu gelir aklıma
kereviz.brokoli pancar.ıspanak.dereotu. bunların karışımından bi corba yapardı benim arkadaşım cok harikaydı ya tadı...bu dediğimi yap ama kesin beğeneceksin
kereviz çorbasıda yap çok şifalı..
legen megen hahahahahahahnolduuuu
tamam sakinnnn şedddmiyozzzztuvalete kadar g,d,p gelem ben bu muhabbetin üzerine brokoli çorbası nasıl gider bilemedim
Ben kerevizi çok seviyorum,çiğini de pişmişini de..salatasını yeşil elmayla denedim ama ayvayı ilk defa duydum.en kısa zamanda deneyeceğimKerevizin Faydaları: Uyarıcıdır. Kandaki stresi hormonlarını azaltır ve siniryorgunluğunugiderir. Vücudu kuvvetlendirir. İştah açıcıdır.Cinsel gücü ve isteği arttırır, iktidarsızlığı giderir. Ağız kokusunu giderir. Öksürüğü keser. Kanı temizler. Karaciğer şişliğini ve sarılığı giderir. Sivilceleri azaltır. Gaz söktürücüdür. Böbrek kumunun ve taşlarının dökülmesine yardımcı olur. Yüksek tansiyon, şeker ve prostat hastalarına faydalıdır. Hipertansiyonu ve kolesterolü düşürür. Mideyi kuvvetlendirir. Ağrıları giderir. Cilde tazelik ve parlaklık verir. Unutkanlığa karşı faydalıdır. Anne sütünü arttırır. Romatizma ve gut şikâyetlerini azaltır.
KarKralicesi FallenAngel SUHAN @Katre-i Matem parkbyull tencerekapakmisali @BenIpek
ay bunu biliyorumda ayvayı yeni duydummmmmm
hhhahahahahaahahahhaah köy süpürgesimi köy peyniri der gibi
inan harika oluyor..Ben kerevizi çok seviyorum,çiğini de pişmişini de..salatasını yeşil elmayla denedim ama ayvayı ilk defa duydum.en kısa zamanda deneyeceğim
miskk işin gücün dalgaa baktınmı kerevizin faydasına
aspirinde çıkarıyor aklınızda bulunsunHalılarınıza dökülen çay v.s lekelerde az miktarda parlatıcıyı döküp bezle siliyoruz ve hiçç leke kalmıyo ben hep bu yöntemi kullanırım malum küçük çocuğunuz varsa halılardaki leke kaçınılmaz ama artık sorun olmaktan çıktı paylaşayım istedim....
bi üye paylaşmış. sizinde aklınızda kalsın kızlar
bunlardan bizim bahçede var kız anam aynı böyle süpürge yapıo
neyi çıkarıyor cinsel isteğimi hahahahahahahahahahahahahaspirinde çıkarıyor aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?