körler sağırlar birbirini ağırlar.......29 yıl sonra beni buldu garibim. oda kör cıktı
yok kız onda sorun yok tüm mesele bendekörler sağırlar birbirini ağırlar.......tamam kabul komik değildi
portakallı yap süper oliyyyyyyyybugun canım dehşet kek çekio
eve gidip 2 tepsi yapacam anasını sattımının
ya normalde koyuyorum köftelerime ama istemeye istemeye yumurtayı sevmiyorum nedense ette..belki yumurtasız tarifi olan çıkar dedik..fıs çıktınız...laf aramızda 3 yumurtalı tarif bilem veren çıktı....köfte yapmamışında hiç herüfüne ondan şaabdımmmm
o kimmiş laynya normalde koyuyorum köftelerime ama istemeye istemeye yumurtayı sevmiyorum nedense ette..belki yumurtasız tarifi olan çıkar dedik..fıs çıktınız...laf aramızda 3 yumurtalı tarif bilem veren çıktı....
abla havuçu cevizli tarçinli yapppbugun canım dehşet kek çekio
ahahahahahah yımırta köftesi gibi olmuşya normalde koyuyorum köftelerime ama istemeye istemeye yumurtayı sevmiyorum nedense ette..belki yumurtasız tarifi olan çıkar dedik..fıs çıktınız...laf aramızda 3 yumurtalı tarif bilem veren çıktı....
senin bu haline bayılıyorum fallen yaaaa.bugun canım dehşet kek çekio
deli hallerimmi miskimsenin bu haline bayılıyorum fallen yaaaa.
adı ben de saklıo kimmiş layn
hemde 3teneee... 1de degil... körmüymüş arkidiş sorsana bi
ben bir kez gremali brokoli çorbası yaptımmKızlar bende dün kocamın en sevdiği yemeği yaptım
brokoli çorbası ve tavuklu pilav şahane olmuştu valaaaa
bende bileyim ya laaaaaadı ben de saklı
tarif isterük bi araahahahahahah yımırta köftesi gibi olmuş
bende yımırta sevmem hiççç bööögggg
o yuzden kırmam
küftemde gayet şahane oluyoreeeeeee
aaa abla sütlü yapacaksın benimki hakkaten nefis olurben bir kez gremali brokoli çorbası yaptımm
hahahah rezalet oldu
hahahahahahahahah
yaptımmı tam yapıyorsundeli hallerimmi miskim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?