- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
tablo falan alabilirsin canım.eşimin arkadaşıgil ev aldılar.ev hedayesi alamam lazım görükür.hediyelerle başım dertte
klozetli olunca daha mı yavaş oluyo leynn,bizimki de ondan mı böyle yapıyor
makyaj tazelio makyaj
klozetli ev istemedim sırf bu yüzden. maalesef ev klozetli. girdimi 10-15 dkk cıkmıyo
hem suçlu hem güçlüStati bu arada banada m,lyon kez sorar güzelmi diye en son nevrim döner fena değil sen bilirsin derim
Peki, hiç yardımcı olmuyorsun der..
yok gitmedim...daha yeni geçtiler.biraz geçsin öyle gidicemde .hediyemi önceden hazır edeyim didim.tablo falan alabilirsin canım.
madama coco da güzel ürünler vardı.
yada evine hiç gittinmi. belki eksik bişisi gözüne ilişirdi
ben iki kişilik fincan takımlarını çok beğeniyorumeşimin arkadaşıgil ev aldılar.ev hedayesi alamam lazım görükür.hediyelerle başım dertte
ayakları yorulmuyor. rahat rahat ediyolar.klozetli olunca daha mı yavaş oluyo leynn,bizimki de ondan mı böyle yapıyor
kafamda deli sorular
ya afedersiniz ben hiç o sıkıntıyı çekmediğimden bilmiyorum,benim eeeeeen uzun kalışım 5 dkdır. noluyor da insan o kadar kalabiliyor anlamıyorum.bir keresinde kv gittik,eşim gitti wc ye aradan 15 dk geçti,biz diyoz bu çocuk nerde,dışarı mı çıktı.meğer hala wcdeymiş
ne düşünüyosun peki aklında ne var?yok gitmedim...daha yeni geçtiler.biraz geçsin öyle gidicemde .hediyemi önceden hazır edeyim didim.
bikaç şey var aklımda...bakayım bi...bakır kahve fincanları var belki onlardan alırımben iki kişilik fincan takımlarını çok beğeniyorum
şimdi de yeni evli 2 çift var onlara da,kanaviçeden tablo işleyeceğim isimlerinin yazdığı,ya da home sweet home da yazabilir
Kızlar cuma günü başıma neler geldi bir bilseniz
bu psikopat kocam servisi kaçırmış iş dönüşü..
Sonra otobüse binmiş, otobüsle evin arasıda bi 20 dk var. her neyse bu son dakka beni aradı gel diye bende tam çıkacaktten apartmana kedi girmiş üstüme atladı bende korktum baya zaten kediden korkarım neyse ben güvenliğ aradım buda beni aradı çıkmadın mı çok yağmurlu diye neyse bekçi geldi kediyi aldı bu ama telefonda bana diyorki bencilsin ,ölsem umrunda olmaz falan diye bende o telaşla kapıyı kapatıp çıktım montumda da sadece telefonum ve arabanın anahtarı vardıo
evin anahtarını , cüzdanı falan hep evde untmuşum.
Sonra bunu almaya tam gidiyorum aradım nerdesin diye ama ben nasıl ağlıyorum sinirlerim boşaldı resmen sonra bubana demezmi taksiye atladım geldim ben bir çıldırdım adammı oynatıyrosun diye
sonra geldim bunun yanına anahtaro içerde unuttuğumu söyledim bu baya bir delirdi neden böyle dikkatsızsın diye velhasıl çilingir arıyoruz yokSonra bekçiyi aradık çilingir varmı tanıdık diye kapıcı geldi pet şişeyle kapımızı açtı. eve geldim ben baya kötü oldum , sonra geldi bana anlayışlı eş ayakları yapıyor..
heeayakları yorulmuyor. rahat rahat ediyolar.
alaturkada öyle degil 5dkk dur ayaklara vuruyo. kalklan yeter diye
Kızlar cuma günü başıma neler geldi bir bilseniz
bu psikopat kocam servisi kaçırmış iş dönüşü..
Sonra otobüse binmiş, otobüsle evin arasıda bi 20 dk var. her neyse bu son dakka beni aradı gel diye bende tam çıkacaktten apartmana kedi girmiş üstüme atladı bende korktum baya zaten kediden korkarım neyse ben güvenliğ aradım buda beni aradı çıkmadın mı çok yağmurlu diye neyse bekçi geldi kediyi aldı bu ama telefonda bana diyorki bencilsin ,ölsem umrunda olmaz falan diye bende o telaşla kapıyı kapatıp çıktım montumda da sadece telefonum ve arabanın anahtarı vardıo
evin anahtarını , cüzdanı falan hep evde untmuşum.
Sonra bunu almaya tam gidiyorum aradım nerdesin diye ama ben nasıl ağlıyorum sinirlerim boşaldı resmen sonra bubana demezmi taksiye atladım geldim ben bir çıldırdım adammı oynatıyrosun diye
sonra geldim bunun yanına anahtaro içerde unuttuğumu söyledim bu baya bir delirdi neden böyle dikkatsızsın diye velhasıl çilingir arıyoruz yokSonra bekçiyi aradık çilingir varmı tanıdık diye kapıcı geldi pet şişeyle kapımızı açtı. eve geldim ben baya kötü oldum , sonra geldi bana anlayışlı eş ayakları yapıyor..
bakır kahve fincanı üstte resim attım....ona benze takımlar varya.ne düşünüyosun peki aklında ne var?
güzel olur. şık bi hediyebakır kahve fincanı
demi...benim hoşuma gidiyor...güzel olur. şık bi hediye
aynen benimde. güzel bişey.demi...benim hoşuma gidiyor...
bakayım kütahyaya daaynen benimde. güzel bişey.
kütahyanında 2li kahvelikleri güzel bak.
karstaki görümcem bana 6kişilik yapmıştı. su bardagıda var. gelen en cok onu begeniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?