tmm ptron...öpenzehaber etmeyi unutma arada
bilmukabelenzitmm ptron...öpenze
ben kırmızı kartlıyım misko hastaneye gidecekmiş du bakalım ipekle uzun zamandır görüşmediğimi hissediyorum...özlüceniz tabii
napıyonuz yoklugumda
bebeleri koydunuzmu yerlerine
herkez dagıldı paracı topiğinemı kactı naptınızben kırmızı kartlıyım misko hastaneye gidecekmiş du bakalım ipekle uzun zamandır görüşmediğimi hissediyorum...
paragöz topik ev olmadan düğün yok diyenler miherkez dagıldı paracı topiğinemı kactı naptınız
günaydın canımgünaydın
hahahaha karışım yaptık her dilden anlaşılsın diye laaa.İngilazca da iyiymişMunzevi Zencefil kızım Allah her şeye kadirken impossible is nothing ne ,imkansız diye bir şey yoktur diyemiyon mu ne bu İNGİLAZCA mı
hahahaha karışım yaptık her dilden anlaşılsın diye laaa.İngilazca da iyiymiş
anasının sıpası işte maaşallahyahu benim bir kızım var uykudayken izliyorum.Uyanınca beni görüyor anında yüzüne yılışık bir gülümseme konduruyor.Sanki yavvv uyanayımda şu anama bi gülümseyeyim sevinsin der gibi. Maşallah yaaa
Dün canım sıkkındı biraz uyuturken babası geldi konuşuyoruz fakat ben ağlamaklıyım.Betülde uyumuyor bir türlü leeyynn sesimde çatallanıyor ninni söyleyemiyorum.Dedim hadi uyu kızım birazda sitemli.Gözlerini dikti bana emziğini titreterek bi gülümsüyor deli etti beni.Adam akıllı sinirlenemiyorumda kavgada edemiyoruz benim adamlaanasının sıpası işte maaşallah
yerim layn siziDün canım sıkkındı biraz uyuturken babası geldi konuşuyoruz fakat ben ağlamaklıyım.Betülde uyumuyor bir türlü leeyynn sesimde çatallanıyor ninni söyleyemiyorum.Dedim hadi uyu kızım birazda sitemli.Gözlerini dikti bana emziğini titreterek bi gülümsüyor deli etti beni.Adam akıllı sinirlenemiyorumda kavgada edemiyoruz benim adamlaAllah her eve nasip etsin isteyen herkese hayırlı bir evlat inşallah
Dün canım sıkkındı biraz uyuturken babası geldi konuşuyoruz fakat ben ağlamaklıyım.Betülde uyumuyor bir türlü leeyynn sesimde çatallanıyor ninni söyleyemiyorum.Dedim hadi uyu kızım birazda sitemli.Gözlerini dikti bana emziğini titreterek bi gülümsüyor deli etti beni.Adam akıllı sinirlenemiyorumda kavgada edemiyoruz benim adamlaAllah her eve nasip etsin isteyen herkese hayırlı bir evlat inşallah
askerligemi üzülüyo ne...Sen kendini ortada hiç bişiy yokken
neden bu kadar üzüyorsun kuzucum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?