ya meelem benim hormonlar normalse ben neden regl olamıyorum. geçen ay 9 unda oldum. yine olamıyorum.noldu kuzucum gene
off fallenbuyur bebeğim
test yaptınmıya meelem benim hormonlar normalse ben neden regl olamıyorum. geçen ay 9 unda oldum. yine olamıyorum.
çıldırmamak elde değil.
psikolojıkkkkkkkkk ondan olamıyorsunnnnya meelem benim hormonlar normalse ben neden regl olamıyorum. geçen ay 9 unda oldum. yine olamıyorum.
çıldırmamak elde değil.
benim canım kuzu kaburga istedibenım canımda kumpir çekti iyimi
yavaşşşşş park yavaşşşşşbenim canım kuzu kaburga istedi Eki Görüntüle 1338577
benim deeee çok severimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbenım canımda kumpir çekti iyimi
ay geçen ay benim öyle oldu canım. akşam test yaptım sabahı olmuştum. yapayım bari bir testim kaldı evde. sabaha olayımipek bende olmadım olmadım gittim test yaptım şimdi çatır çatır oldum dünden beri
ben hiç sevmem böyle ağır yemekleri ya. yani hiç canım falan çekmez böyle.benim canım kuzu kaburga istedi Eki Görüntüle 1338577
ay geçen ay benim öyle oldu canım. akşam test yaptım sabahı olmuştum. yapayım bari bir testim kaldı evde. sabaha olayım
şu an hemde hunharca istiyorum falll yaaaaaaaaaaaaaayavaşşşşş park yavaşşşşş
hahahahahahaha
anam kendine bak. bir de korseye bak. ben en küçük beden almıştım doğumdan sonra. eski filmlerdeki gibi korseler yok seni 90-60-90 gösteren.korse seçerken nasıl beden ayarlaması yapacağız bilmiyorum ben
sanmıyorum cnaım ya. göğüslerim radar gibi ve acıyor. karnım davul gibi.sen korunmuyorsun değilmi belkide gebesin ipek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?