ahanda çekildi hüpsütüm alaarm verdi!!!!!! gitgide çekiliyor çekiliyoo çekiliiiiiiiyyiiiii
babamda lazehimerbenim anneannemde alzaymır eskiyi unutmuyor çatır çatır kavgasını ediyor günceli unutuyor bi
naptınız
eeeeeee stres yaparsan çejkilir.sütüm alaarm verdi!!!!!! gitgide çekiliyor çekiliyoo çekiliiiiiiiyyiiiii
millet nerede ya.eneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yaşıyor yaşıyooooooooooooooooooooor
valla ben burdayam gurbaneeeeeemillet nerede ya.
arkadaş aktivitelerinden bakıyorum bizden kimse yok.
eeeeeee stres yaparsan çejkilir.
ben eskiden gamsızdım benım kızı 3,5 sene emzirdim.
hedefim ilk okuldu ama çpk zayıflamıştım dayanamadım hahahahahaha
valla biz baya bir aktivite içindeydik hatta seni bayaaaa bi andık ,o kadar bdv ye pembeli yeşilli sarılı yanrlı dönerli neonlu candyshopa giderde yazdırdık ama bulamadın bizi ipekmillet nerede ya.
arkadaş aktivitelerinden bakıyorum bizden kimse yok.
kız abla Allah iyiliğini versin
kız abla Allah iyiliğini versin
niye kızzz nabdım bennnnahanda şimdi kızın sütü gerçekten içeri kaçtı
valla bulamadım seni izlemiom mu acaba ben?valla biz baya bir aktivite içindeydik hatta seni bayaaaa bi andık ,o kadar bdv ye pembeli yeşilli sarılı yanrlı dönerli neonlu candyshopa giderde yazdırdık ama bulamadın bizi ipek
niye kızzz nabdım bennnn
şabıyım dedim
ayyyy olurmu olur valla benim görümce daha geçen sene bıraktı parmak emmeyicocuk artık resmen anne eve gidelim emicem diodu düşün hahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahah,
miskoo burda fallen burda ben burda karki burda katre burda stati burda ,,,,,bi kajla sen yoksun bir de cute sabah uğradı gitti bebeeeemvalla bulamadım seni izlemiom mu acaba ben?
bi bakım.
misk yok kesin mesela
cute yine aklı bir yerde adam zor kurtulur elinden.
kaj bir haber
kar bir haber
nerde leyn bunlar
ulan topige yeni garılar gelmesi lazımmiskoo burda fallen burda ben burda karki burda katre burda stati burda ,,,,,bi kajla sen yoksun bebeeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?