günebakan ben seni hangi topikten hatırlıyorum yaaaaaa..çıkaramadım ama çok tanıdıksın..
Dün eminönündeydim canım , hafta sonu da Kadıköy, Beşiktaş-Ortaköy, RivaNereleri gezdin
süper olmuş patronnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.ellerine sağlıkEki Görüntüle 1339367 Eki Görüntüle 1339368 Eki Görüntüle 1339369 Eki Görüntüle 1339370 çılgın bir sohbet mi aradığınız
yoksa iki küfür mü yemek arzuladığınız
bizden biri olmaya var mısınız ?
tırnakları kes tırnakları kes ben kökünden keserim hep
çok güzel canım. benim de beğendiğim modeller var ama ilk olanın anıları falan başka olunca nedense değiştirmeye gönlüm razı olmuyor. güle güle kullan.
kız accuk uzun ben öyle kökünden kesmemtırnakları kes tırnakları kes ben kökünden keserim hep
sağol canım bu benim 3.alyansım ilkni kaybettim, ikincisini aldığımda 10 kilo fazlam vardı ,şimdi elime çok büyük oluyor dünde bunu beğendim bunu aldım. Kocamın ki hep aynı ama ilk yüzüğümüz..çok güzel canım. benim de beğendiğim modeller var ama ilk olanın anıları falan başka olunca nedense değiştirmeye gönlüm razı olmuyor. güle güle kullan.
ben deeeeee..tırnakları kes tırnakları kes ben kökünden keserim hep
aaa aynı olsaydı bari kaj.sağol canım bu benim 3.alyansım ilkni kaybettim, ikincisini aldığımda 10 kilo fazlam vardı ,şimdi elime çok büyük oluyor dünde bunu beğendim bunu aldım. Kocamın ki hep aynı ama ilk yüzüğümüz..
hoşbulduk canımminnak hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
bulmadım ki aynısından özel seri almıştık şimdi satılmıyor dönemlik bir yüzüktü.. ve çok güzeldi herkes çok beğeniyordu.. aynısından yaptırmak içinde benden 2 bin istediler. bende Yaptırmadım 2 binlira bir alyansa çok..aaa aynı olsaydı bari kaj.
nabersinnnnhoşbulduk canımgünaydın hanım minnaklar
ne güzel Aziz ismini çok severim..
bende oğlum olursa adını Agah koyacağım.
Çok seviyorum bu ismi..
iyiyim hatta süperim sen nasılsın kuzunabersinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?