Niye yüzüğüme bir yorum yapmadıncakdııı gözleri aman ışılll ışıllllllllllllllllllllll
içimde bir tebessüm ahh kıpırrr kıpırrrrrrrrrrrrrrr
İşliyor ya kalbime tıkır tıkır
niyeki?hazırlık yapamıyorum malesef şimdik
başta uçuruyor fiyatı da otur pazarlık et baya pazarlık yapıyorlar mezuniyet için arkadaşa kıyafet diktirdik başta 500 dedi en son 350ye aldıkoo süper peki fiyatlar nasıl kuzum?
Bu arada abiyeye çok ihtiyacım oluyor çok düğüne gidiyoruz..
İnşallah da zaman da kalmadı kaj.Güzel şeyler beklenmedik zamanlarda olur..
tşk ederim minnak dün ablam doğum yaptımiiissssskkk çok sevindimmm hayırlı olsunnn
Misk anladığım kadarıyla hamilesin??
Anam ne sevindim. Allah tamamına erdirsin. Stres yapma bu sefer doğuracaksın içim yalan söylemez.
Anlat hele bakalım nasıl çalıştın, kaç günde bir, nasıl tutturdun?
Belirtin neyim var mı?
Beta kaç?
arka sayfalarda kaldı kuzum.Niye yüzüğüme bir yorum yapmadın
neyse anladım ben ok..
sözlümcüğüm sağolsun daha okuyor ablası hazırlık için çok erken bir de o tarafın durumlar çok iyi değil bir alışveriş yapamayız yani şu an beklemedeyizniyeki?
biri deyiverseydi ya şunu daha önce bir ton şey yazdım.tşk ederim minnak dün ablam doğum yaptı
oo çok iyiymiş ya 350 ye abiye yok ki..başta uçuruyor fiyatı da otur pazarlık et baya pazarlık yapıyorlar mezuniyet için arkadaşa kıyafet diktirdik başta 500 dedi en son 350ye aldıkama dikişleri çok kaliteli istanbula göre fiyatları da iyi geldi bana açıkcası
öyleymiş canım. ne bilim ben de şeddi sandım.
kızkardeşi dogum yaptı
maltepede çok terzi var ya sen bir araştır oralarıoo çok iyiymiş ya 350 ye abiye yok ki..
not ettim bunu afeerim topiğe yararlı üye geldi :)
olumsuz olma yaa.İnşallah da zaman da kalmadı kaj.
kepenk kapatmayı düşünüyorum.
mobilya işin şaka kısmıydıda.sözlümcüğüm sağolsun daha okuyor ablası hazırlık için çok erken bir de o tarafın durumlar çok iyi değil bir alışveriş yapamayız yani şu an beklemedeyiz
puf çok heycan yaptım bir antşk ederim minnak dün ablam doğum yaptı
ha şöyle hahahaarka sayfalarda kaldı kuzum.
iyi günlerde kullan cok hoş yüzügün
korkum şu. sanırım peş peşe hepinizde aynı anda hamile kalırsınızöyleymiş canım. ne bilim ben de şeddi sandım.
Bence bir abiye için 350 çok fazla. sahneye mi çıkacaksın? Ne gerek var? Tek gece giyip dolaba koyacaksın. Sonra modasu geçecek ya da başka bir akraba düğününde giyemeyeceksin hafızalarda "aman hep de aynı şeyi giyiyor " olarak kalacak. Mango da falan 150-200 tl çok zarif şeyler var.oo çok iyiymiş ya 350 ye abiye yok ki..
not ettim bunu afeerim topiğe yararlı üye geldi :)
laynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnMisk anladığım kadarıyla hamilesin??
Anam ne sevindim. Allah tamamına erdirsin. Stres yapma bu sefer doğuracaksın içim yalan söylemez.
Anlat hele bakalım nasıl çalıştın, kaç günde bir, nasıl tutturdun?
Belirtin neyim var mı?
Beta kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?