SIFIR
henüz teşrif etmedi 2aydır bekliyorum oni...
ay bacım çok sade yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bana yolla sen onu ben biraz taş yapıştıram..
bacıııı muhasebecimisin sen heheheheh :)
abloşşş senın prenses neler yapıoHer günün güzel geçsin o zaman :))
Kızın nasıl iyimi
kızlar bende geçen yaz değil ondan evvelsi yaz
palm wings kuşadasına gittim
otelden çok menmun kaldım
şöyleki.
otelin 15 tane havuzu vardı
her blok önünde özel havuz
ayrıca kaydırak havuzu ve olimpik normal buyuk havuz.
biz hep blok onundeki özel havuzu kullandık superdi.
bu yıl yine palm wings ama didim otelini istiyorum
ne dersiniz :) tamamen bir koyaa kurmuşlar oteli.
ay benim ki de odundur ama o kadarını yapmaz herhalde.hamile kalırsam yavaş yavaş aşılıcam onu,yoksa öyle kötü bir sürprizle karşılaşmak istemiyorum
kuzum bende myom var regl olduğum zaman bütün kanım gidiyorabla ben hamilelik için içiyorum,sen hangi sebepten alıyorsun acaba
Kızım iyi şükür abla bu aralar çığlık atmayı öğrendi hatta dün mutfakta işim vardı babasına dedim sen uyut güzelce sardım sarmaladım yatırdık.Her günün güzel geçsin o zaman :))
Kızın nasıl iyimi
önemli değil canım benüm olur böyle hatalar:)Ay çooook pardon katreydi o dimiDaha sabah konuştuk senle bacım çok afedersin.
Hehehh alyansım sade kalsın be yanına taşlı bişiler ekleyelim
Yok değil grafikerim nerden çıktı kız
afiyet olsun kuzumben yemeğe kaçar,görüşürüz
nerede yaptırdın ama dikkat et ters bir şey olmasın..kızlaaaaaaaaar beri gelin söyleyeceklerim var...ben özel bir ilaç yaptırdım vücudumdaki pislik cenabet ne varsa dökecek inşallah kandan organlara kadar temizlik yapan bir ilaç,folik asite başladım dün ve bugün içtim ,İÇMESEM Mİ leyn?
benimki doğumda çiçek aldı haa topraklı öölee solan değilay benim ki de odundur ama o kadarını yapmaz herhalde.hamile kalırsam yavaş yavaş aşılıcam onu,yoksa öyle kötü bir sürprizle karşılaşmak istemiyorum
kuzucum resimlerini ekleyim sanaabla ne güzel yermiş o öyle ama kapalı olunca seçenek çok olmuyor
yemek falan nasıl peki herşey dahil dmi?
ay yapmaz heralde yoksa ben gelir o kocana o vişne suyundan ikram ederim ...
ama hoş olmayan bir biçimdeeeeeeeeeeeee
rakanmları görünceee meslektaşmıyız dedimAy çooook pardon katreydi o dimiDaha sabah konuştuk senle bacım çok afedersin.
Hehehh alyansım sade kalsın be yanına taşlı bişiler ekleyelim
Yok değil grafikerim nerden çıktı kız
leeyynn bişey diyeyimmi bir kaç hafta sonra burada '''''göbüşşleri bebiş dolu'''''kızlaaaaaaaaar beri gelin söyleyeceklerim var...ben özel bir ilaç yaptırdım vücudumdaki pislik cenabet ne varsa dökecek inşallah kandan organlara kadar temizlik yapan bir ilaç,folik asite başladım dün ve bugün içtim ,İÇMESEM Mİ leyn?
abloşşş senın prenses neler yapıo
Kızım iyi şükür abla bu aralar çığlık atmayı öğrendi hatta dün mutfakta işim vardı babasına dedim sen uyut güzelce sardım sarmaladım yatırdık.Tek sallayacak.Mutfakta güle oynaya işimi yaparkene ben baktım bir kahkaha sesi yükseliyor derinden derinden. Dışardan geliyor sandım ama betülü yatıralı bir saati geçmiş ben ihtimal vermiyorum çoktan uyudu diyorum.Kapıyı bir açtım ses evin içinden geliyor. Betül babasını kafalamış şirinlikler yapıp kandırıyor uyumamak için. Leeyyynnn dedim zopaylan geliyorum oraya. Benim sesi duyunca tabi bunlar sustular betül beni gördü tıp etti ses seda yok dahada. O kahkahaları atan bendim sanki.Kızım dedim ne diye uyumuyorsun babasına bakıyor sanki uyutmuyor beni babam der gibi.
kuzum erken rez.başladı hatta bitiyortatil demen layn
hakket bu da sadeymiş çok..
ilkinde doğum hediyesi aldı mı eşin?
geçen biri anlatıyor,kadın doğum yapmış kocası vişne suyuyla ziyarete gitmiş
kızlar bende geçen yaz değil ondan evvelsi yaz
palm wings kuşadasına gittim
otelden çok menmun kaldım
şöyleki.
otelin 15 tane havuzu vardı
her blok önünde özel havuz
ayrıca kaydırak havuzu ve olimpik normal buyuk havuz.
biz hep blok onundeki özel havuzu kullandık superdi.
bu yıl yine palm wings ama didim otelini istiyorum
ne dersiniz :) tamamen bir koyaa kurmuşlar oteli.
Kızım iyi şükür abla bu aralar çığlık atmayı öğrendi hatta dün mutfakta işim vardı babasına dedim sen uyut güzelce sardım sarmaladım yatırdık.Tek sallayacak.Mutfakta güle oynaya işimi yaparkene ben baktım bir kahkaha sesi yükseliyor derinden derinden. Dışardan geliyor sandım ama betülü yatıralı bir saati geçmiş ben ihtimal vermiyorum çoktan uyudu diyorum.Kapıyı bir açtım ses evin içinden geliyor. Betül babasını kafalamış şirinlikler yapıp kandırıyor uyumamak için. Leeyyynnn dedim zopaylan geliyorum oraya. Benim sesi duyunca tabi bunlar sustular betül beni gördü tıp etti ses seda yok dahada. O kahkahaları atan bendim sanki.Kızım dedim ne diye uyumuyorsun babasına bakıyor sanki uyutmuyor beni babam der gibi.
kızlaaaaaaaaar beri gelin söyleyeceklerim var...ben özel bir ilaç yaptırdım vücudumdaki pislik cenabet ne varsa dökecek inşallah kandan organlara kadar temizlik yapan bir ilaç,folik asite başladım dün ve bugün içtim ,İÇMESEM Mİ leyn?
uyansında parkın dediği gibi hunharca seveyim yerinizeMeleğim ne habersin tatlım,iyi oda çalışıyor işte gidip geliyor işine
Yerim onu varya maşşallah onadaha dur neler yapacak annesi..
Biraz daha büyüsün uykuyuda es geçecek direnecek göreceksin.
Bunlar adama papuçu ters giydirirler,öpsene benim yerime biraz hatta mıncıkla biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?