- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
diş çıkarma telaşında şimdi söylerim tabi onun yüzüne bakarak dua ettim sanabetüle söyle oda dua etsin nede olsa o bir melek
bazı sahte takılar enfes duruyor bende dün 5 tl ye bir yüzük aldım görsen 50 den aşşa demzsin:)
Anneler bazen çok takıyor böyle şeyleri
ama ben hamile kalırsam kocam yemin etti ne istersem alacakmış..
gerçi ben sadece sağlıklı bir bebiş istiyorum o kadar..
Allah razı olsun güzel arkadaşım..diş çıkarma telaşında şimdi söylerim tabi onun yüzüne bakarak dua ettim sana
ay ne güzel olur yaaaaa...ayy hadi inşallah kaj ya,birlikte kalalım ama beni çok geçme ,belki aynı hastanede doğum yaparız.
sende varmı denemeler falan..?
ay bacım çok sade yaaaaaaaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 1339649
Benimkiler böyle hiç değiştirmedim ama tektaşımı sevmiyorum belkim başka alırım doğumdan sonra
bacıııı muhasebecimisin sen heheheheh :)Eki Görüntüle 1339649
Benimkiler böyle hiç değiştirmedim ama tektaşımı sevmiyorum belkim başka alırım doğumdan sonra
sağol ablacım iyi olmaya çalışıyorum..
eyvallah hoşbuldum hanım ablam
abla nasılsın kutlamayı bende kaçırdım betül gece uyutmadı sabah uyuyakalmışımAmandaaaa amannnnnnnnn ulaaaaa sayfaaaaaaaaaaaaaaaa 1010 olmuşyaaaaaaaaa
hakket bu da sadeymiş çok..Eki Görüntüle 1339649
evet teşrif edip gelmediniz hıhhAmandaaaa amannnnnnnnn ulaaaaa sayfaaaaaaaaaaaaaaaa 1010 olmuşyaaaaaaaaa
henüz denemedik canım,folikasit kullanıyorum kilo vermeye çalışıyorum,öyle hazırlık yapıyorum işte..
önümüzdeki ay başlayacağız kısmetse..Rabbim aratmaz da tez zamanda verir inşallah
abla hoşgeldin kaçırdın kutlamayı,ama bu hızla gidersek 2000 i de yakında beraber kutlarız inşallahAmandaaaa amannnnnnnnn ulaaaaa sayfaaaaaaaaaaaaaaaa 1010 olmuşyaaaaaaaaa
o vişne suyunda boğarım onu...hakket bu da sadeymiş çok..
ilkinde doğum hediyesi aldı mı eşin?
geçen biri anlatıyor,kadın doğum yapmış kocası vişne suyuyla ziyarete gitmiş
hoşş buldummmmm gülümmmmmabla hoşgeldin kaçırdın kutlamayı,ama bu hızla gidersek 2000 i de yakında beraber kutlarız inşallah
ay benim ki de odundur ama o kadarını yapmaz herhalde.hamile kalırsam yavaş yavaş aşılıcam onu,yoksa öyle kötü bir sürprizle karşılaşmak istemiyorumo vişne suyunda boğarım onu...
abla ben hamilelik için içiyorum,sen hangi sebepten alıyorsun acabahoşş buldummmmm gülümmmmm
bende folik asit içiyorumm + demir
demirim çekilmiş resmen
inşallah 2000 sayfada süper bir kutlama yaparık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?