hayır bır kac ay evvel 2.evlılıgınden ve sıkıntılarından bahsettıCuteMom varya fallen zaten boşanalı çok oldu...bi kuzusu var...anlamadımki mevzuyu yenimi öğrendi kızlar
la bi insan selam verir direkt falleni soruyon bu nasıl iş@fallennnnn nerdesinnnnnnnnnnnn
fallenleri karıştırmıyon dimi fallenli bir nick daha var idihayır bır kac ay evvel 2.evlılıgınden ve sıkıntılarından bahsettı
fallenı bayadır tanıyorum konusuruz dertlesırız
liliii noliii bende anlamadım@fallennnnn nerdesinnnnnnnnnnnn
hah sonunda benım arkadas geldıdeFallenim ne oluyiiii
sana mı geldi fallene geldihah sonunda benım arkadas geldıde
liliii noliii bende anlamadım
sana mı geldi fallene geldi
kızlar ewli değil ki fallen daha geçen konuştuk la telde..liliii noliii bende anlamadım
Evet duzenliydi soyleki ayin 25 inde olurdum ama gecen ay 2 sinde oldum bu ayda daha olmadim test yaptim bi kac gun once silik cizgi cikti acaba hamilemiyim bilmiyorum supheleniyorumcanciğeri can alıcı bi soru sana reglin düzenlimidir bide kaç güne bir oluyorsun
yooo bizim fallenangel biliyorumfallenleri karıştırmıyon dimi fallenli bir nick daha var idi
cancigerimkimdur?
normalde görüşüyorum fallenle ama 2. evlilikten haberim yok..hayır bır kac ay evvel 2.evlılıgınden ve sıkıntılarından bahsettı
fallenı bayadır tanıyorum konusuruz dertlesırız
hoş geldin kardeş silik çizgi ise hamilelik kesin evlisin dimiEvet duzenliydi soyleki ayin 25 inde olurdum ama gecen ay 2 sinde oldum bu ayda daha olmadim test yaptim bi kac gun once silik cizgi cikti acaba hamilemiyim bilmiyorum supheleniyorum
ben mesaj caktımda oyle geldısana mı geldi fallene geldi
bahsettiğin kişi lilyanamıhah sonunda benım arkadas geldıde
hayırlısı bakalımEvet duzenliydi soyleki ayin 25 inde olurdum ama gecen ay 2 sinde oldum bu ayda daha olmadim test yaptim bi kac gun once silik cizgi cikti acaba hamilemiyim bilmiyorum supheleniyorum
silikse hamilesinEvet duzenliydi soyleki ayin 25 inde olurdum ama gecen ay 2 sinde oldum bu ayda daha olmadim test yaptim bi kac gun once silik cizgi cikti acaba hamilemiyim bilmiyorum supheleniyorum
Benim....cancigerim
Tskr ederim inssilikse hamilesin
canciğerim yeni üyesin bebeğim özelden bi boy portre foto gönder de dişi kişi olduğundan emin olalım sakın bize kızma kk kötü biz napalımBenim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?