hoşgeldin...kimlerdensinEnde yeni katildim bende esimden ayri calisiyorum is icin hafta sonlari gorusuyoruz bi oglum var 4 e gircek bi daha hamile olabilirim
evet canım
misk enlerin linkini yazabilirmisin? birde hepsini doldurmak gerekiyormu?seni zaten bi katagoriye aday göstercem ben
ipucu alsamseni zaten bi katagoriye aday göstercem ben
yoo gerek yok hepsine..bende hepsini doldurmicam zaten...misk enlerin linkini yazabilirmisin? birde hepsini doldurmak gerekiyormu?
hoşgeldinEnde yeni katildim bende esimden ayri calisiyorum is icin hafta sonlari gorusuyoruz bi oglum var 4 e gircek bi daha hamile olabilirim
e herkez şok tabiaaa fallen evlendimii.ne zamn
antepliyim.anteplimisin yoksa iş dolayısıylamı. Biz eşimin işi için burdayız hataylıyım ben.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yarisma-duyurusu.763650/page-84#post-37601798misk enlerin linkini yazabilirmisin? birde hepsini doldurmak gerekiyormu?
hadi canım..nasıl yani yaae herkez şok tabi
aylardır evliymiş zaten
Shosbulduk izniktenim yeni katildim sohbet etmeyi seviyorumhoşgeldin...kimlerdensin
kaç yaşındasın..evlimisin...çocuğun varmı vs...Shosbulduk izniktenim yeni katildim sohbet etmeyi seviyorum
Fallen sana bu konuda 50 kere yazdım
eger cevap vermeyeceksen bır daha sneınle konusmayacagım
neden evlendıgını bızımle paylasmadın? sadece merak hesap sormuyorum
antepliyim.
hatayda güzel bi il.
eşimin baya cevresi var orda
süprüzzzz oliciiiipucu alsam
e yavrum sen birine beni dolandırdı borcu bıraktı gitti demişsin hiç mi evlenmedin ben anlamadımAllah senın cezanı vermesin ne evlenmesi yaaa
ben evlenmedim.
dün konumda delik kalbe tıpa yapıoz yazmıişsın
ne tıpası dedim
cevap vermedin
anteptede eşimin ablası var.
valal ıste bende olayın sokundayımhadi canım..nasıl yani yaa
fallen cidden evlendinmiAllah senın cezanı vermesin ne evlenmesi yaaa
ben evlenmedim.
dün konumda delik kalbe tıpa yapıoz yazmıişsın
ne tıpası dedim
cevap vermedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?