- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
kuzum extrasisdol mu ne ondanmış işte.kim demiş yok öyle bişiii
nolcak gördük ................ :)Kızım mantık evliliği yapcam ben,
ilkinde aşık oldukta ne olduu
geçicek geçicek bişeyin kalmicakkuzum extrasisdol mu ne ondanmış işte.
geçermiş ama Rabbim dermansız dert vermesin
lan bi de doğru yaz şunu mübarek bu arada için rahatlar mı bilemem ama ekstrasistol sağlıklı insanlarda oluyor çoğunlukta..bir de reflü şart sen gastroya git ben sana diyom bakkuzum extrasisdol mu ne ondanmış işte.
geçermiş ama Rabbim dermansız dert vermesin
yaniii oyuzden para şarttt ahaahhahaen doğrusu lili....tmm aşk önemli ama mantık ilerleyince aşk gelmiyor belki peşinden ama sevgi mutlaka geliyor
noldu park..hayrolsunkendimi çok ezik hissediyom şu an kızlar
ya ya hepiniz prosunuz gıpgırmızı parlıyonuz ben ezik kaldım aranızdanoldu park..hayrolsun
ya bize koca bulsunlarr yazık bizeeKarKralicesi ben hala bekarım.ilelebet bekar kalıcam sanırım
L LiLyaNa_ ne çok ortak noktamız var bende evlenmek istiyorum
ay neden anlat helekendimi çok ezik hissediyom şu an kızlar
aahahahaha ezikkkya ya hepiniz prosunuz gıpgırmızı parlıyonuz ben ezik kaldım aranızda
ya ya hepiniz prosunuz gıpgırmızı parlıyonuz ben ezik kaldım aranızda
30 tl öde kazen hemencik yapıyorrryaa banane benide kırmızı yapsınlar bananeeeee
yanı pardonda ben bılıyorum kalple alakalı bısey oldugunuda ben yanlıs anlamadımtmm sakin ol cnm yalnış anlamış cutomum..
sen nasılsın, sonuçlar ne zamandı...
PARKİM İYİKİ extazi yazmadım hehehehlan bi de doğru yaz şunu mübarek bu arada için rahatlar mı bilemem ama ekstrasistol sağlıklı insanlarda oluyor çoğunlukta..bir de reflü şart sen gastroya git ben sana diyom bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?