yanı pardonda ben bılıyorum kalple alakalı bısey oldugunuda ben yanlıs anlamadım
gozlerımle okudum ve o konu suanda bdv arka sayfalarında yatıyor
yanı problemde degıl ıster evlenır ıster evlenmez ayol
toplantıya gırmıstım buarada
bi esprisi kalmamış ki banane ben sadece nickimi kırmızı istiyom hem bana kırmızı çook yakışıyor30 tl öde kazen hemencik yapıyorrr
cute evlendim demedim ben ordayanı pardonda ben bılıyorum kalple alakalı bısey oldugunuda ben yanlıs anlamadım
gozlerımle okudum ve o konu suanda bdv arka sayfalarında yatıyor
yanı problemde degıl ıster evlenır ıster evlenmez ayol
toplantıya gırmıstım buarada
2 evliliğini yapmak üzere olduğu adamdan ayrılmış kzıı ile ilişkisinden ötürükimse bana fallen evlendi demedi
fallen kendi yazdı 2.evliliğindeki sorunları
acılan bır konuya yazdı
uf banane ya
salça yolla bana biber ise hep antepten getirtirdik biz bu sene evlenince yalnız kaldımPARKİM İYİKİ extazi yazmadım heheheh
cidddimisin kuzummmm
ulan bende diom
hayvansal yağ yemem roka tere kırmızı lahaba çörek otu hakliki zeytinyağı
yerim
yazın yaz sebezesi kışın kış
bahçemizde herşey var limona kadar
herşey organil salçamız bile.
nasıl oluo dedim anasını satimmmm
kuzum bende reflüden şüpe ediyorum
yemek yarışmasına katılanları pro yapıyorlar,gel biz senle yarışmaya katılalım
bi esprisi kalmamış ki banane ben sadece nickimi kırmızı istiyom hem bana kırmızı çook yakışıyor
çevrimdışıda görünüyorsun parkkk
bi esprisi kalmamış ki banane ben sadece nickimi kırmızı istiyom hem bana kırmızı çook yakışıyor
hahaha valla mı yürü gidiyok bi içli köfte yapam bir de fellah uzman pro yapsınlar beniyemek yarışmasına katılanları pro yapıyorlar,gel biz senle yarışmaya katılalım
ben düz halimle çevrimdışı görünüyom zaten bebişimçevrimdışıda görünüyorsun parkkk
OHOOOO salçada yollarım kara duttaaaaaaasalça yolla bana biber ise hep antepten getirtirdik biz bu sene evlenince yalnız kaldım
bi özelliğ yok yani ondan şeyettiydm
karadut bayılırımOHOOOO salçada yollarım kara duttaaaaaaa
bugünde amma şettiriyonuz graliçayla senbi özelliğ yok yani ondan şeyettiydm
zaten şu an yok bebemmmm yazı beklekaradut bayılırım
diyetteyim uleeeeeyn
haa iyi bari 3-4 ay kiloyla uğraşsam sonra gebelikle uğraşsam yazın bir posta da bana çalışırsın sen oldu tamam anlaştıkzaten şu an yok bebemmmm yazı bekle
bende kraliçeden şettirmiştim zatiibugünde amma şettiriyonuz graliçayla sen
şedip gezin (anneannemin tabiriyle ) gavırın sıpalarııı(ah anaannem özledim leyn)bende kraliçeden şettirmiştim zatii
akşamda geliyormusunuz siz burayaşedip gezin (anneannemin tabiriyle ) gavırın sıpalarııı(ah anaannem özledim leyn)
ohoooo yazın ben işten gidince sadece kara dut yiyorum 1 kilo tmmmhaa iyi bari 3-4 ay kiloyla uğraşsam sonra gebelikle uğraşsam yazın bir posta da bana çalışırsın sen oldu tamam anlaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?