aslında bunuda beğenmedim bir resim buldum harika o onu yüklemek istiyorum ama boyut çok diyorrriyiyim şekerim sen nasılsın savaşçı kimliğin gitmiş sevecen olmuşsun
babam kıydı amaaaaaaaKıyamam ben sana Kıyamam
photoshopla küçültebilirsin tatlımaslında bunuda beğenmedim bir resim buldum harika o onu yüklemek istiyorum ama boyut çok diyorrr
babam kıydı amaaaaaaa
babalar kıyaraslında bunuda beğenmedim bir resim buldum harika o onu yüklemek istiyorum ama boyut çok diyorrr
babam kıydı amaaaaaaa
sen niye gitmek istemiyorsun işinebende işe gelmek istemiyorum ama geliyorum yapcak birşey yok malesef
seviyorum ama biryerden sonra zor geliyor sabah erkenden kalk hergün gel evde bir yığın iş ,iş desen çok yoğun zor çok zorsen niye gitmek istemiyorsun işine
sevmiyormusun
bu kadar oldu yaphotoshopla küçültebilirsin tatlım
sen niye gitmek istemiyorsun işine
sevmiyormusun
canım hoş geldin ne oldu sana yaaa banlanmışsın..Selam millet ne haber
haklısın çalışmakta cok zor allah yardımcın olsun canmseviyorum ama biryerden sonra zor geliyor sabah erkenden kalk hergün gel evde bir yığın iş ,iş desen çok yoğun zor çok zor
valla bende bunu çok beğendim..kajmery avatarın ne hoş olmuş öyle ,ayakta uyuyan bakımlı hatun
güzelmiş beğendim benbu kadar oldu ya
sevmiyor değilimde evde kahve içmeyi tercih ederdim diyelim
iki cevap birden geldi teker teker gelin banabu kadar oldu ya
sevmiyor değilimde evde kahve içmeyi tercih ederdim diyelim
hayatın kendisi zor ne yaparsan zor ...haklısın çalışmakta cok zor allah yardımcın olsun canm
canım hoş geldin ne oldu sana yaaa banlanmışsın..
tam kendimi buldum şuandagüzelmiş beğendim ben
geçmiş olsun kuzu hoşgeldinSelam millet ne haber
ya iyide öyle konuları açmalarına izin vermemeleri gerek , çünkü o konulara iyi yorum yapmak imkansızzzevet öyle oldun düştüm mapus damlarına hani şu kaynına aşık
kadın yüzünden oldu zaten daha önce uyarım vardı
geçmiş olsun kuzu hoşgeldin
hoşgeldinn kuzumm geçmiş olsunevet öyle oldun düştüm mapus damlarına hani şu kaynına aşık
kadın yüzünden oldu zaten daha önce uyarım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?