haklısınnhayatın kendisi zor ne yaparsan zor ...
hoşgeldinn kuzumm geçmiş olsun
mapıs damları zordur
ya iyide öyle konuları açmalarına izin vermemeleri gerek , çünkü o konulara iyi yorum yapmak imkansızzz
bende gidiyordum zaten az kalsın bu ara kaşınıyorum sanırımsağol canım niye ziyarete gelmedin beni
yozlaşma resmen..insan ister istemez fake olduğunu düşünüyor
gerçekse zaten bir facia
bdv yi tavsiye etmiyorum diyecem amasağol canım bu iki oldu zor
bdv yi özledim sizleri özledim
bende gidiyordum zaten az kalsın bu ara kaşınıyorum sanırım
aynen ya bazen çok iyi birşey yazıyorsun onu bile kibliyor zalımın kızlarıkaşırsan kaşırlar bana düşman öyle çok ki ota b.... kibliyorlar beni zaten
artık kimin kiblediğini göremiyoruz.. dimi?aynen ya bazen çok iyi birşey yazıyorsun onu bile kibliyor zalımın kızları
bdv yi tavsiye etmiyorum diyecem ama
insan girmedende edemiyor demi ya
bağımlılık gibi birşey
bilmem ki ben göremiyorumartık kimin kiblediğini göremiyoruz.. dimi?
fakeler hariç evet insan ibret alıyor haline şükür ediyor ama o kadar saçma yorumlar yapanlar var kiöyle sen bir ara ben oraya hiç girmem demiştin nickin farklıyken,
ama ora da hayatın gerçekleri var
aynen ya bazen çok iyi birşey yazıyorsun onu bile kibliyor zalımın kızları
birde profil resminden karakter analizi yapanlar var onlara ne demeliaynen birde uyuz oluyorlarsa
daha dün üye olmuş bana gelmiş çemkiriyorlar sen ne sivrisin ,sen ne kendini beğenmişsin diye
diyorum beni nereden tanıyorsun ki daha üye olalı 1 gün olmuş
ziyeritçiyken görüyordum diyor çok tuhaf gerçekten çoğusu
eski üyeler yeni üye gibi geliyor çoğunlukla
artık kimin kiblediğini göremiyoruz.. dimi?
fakeler hariç evet insan ibret alıyor haline şükür ediyor ama o kadar saçma yorumlar yapanlar var ki
HOŞ geldin canım öncelikle..önceden görüyormuyduk...
benimde kiblediklerim oldu tabiki ama durduk yere birini kiblemedim ya fake olduğunu düşündüm ya atışma oldu ya küfür hakaret tarzı şeyler.
ama kiblendiginde editörler bakarlar gerçekten kiblenecek bir şeymi degilmi diye ona göre ceza uygulama yaparlar diye düşünüyorum
iyi bir şey yazmış sa neden ceza alsın ki
bende uyarı aldım geçen
ama çok komik oldu.
aslında ben banlanıcam sandım mesajı okudum allah dedim şimdi mapusa düşücem bekliyorum bekliyorum yok rahat rahat kk ya giriyorum..bu bekleme iki gün sürdü...
sonra mune ye mesaj yazdım bana böyle bir mesaj geldi niye banlanmadım diye
mune o uyarı deyince ben cahilliğime gül gül meğer uyarıymış hahhah
önceden görüyormuyduk...
benimde kiblediklerim oldu tabiki ama durduk yere birini kiblemedim ya fake olduğunu düşündüm ya atışma oldu ya küfür hakaret tarzı şeyler.
ama kiblendiginde editörler bakarlar gerçekten kiblenecek bir şeymi degilmi diye ona göre ceza uygulama yaparlar diye düşünüyorum
iyi bir şey yazmış sa neden ceza alsın ki
bende uyarı aldım geçen
ama çok komik oldu.
aslında ben banlanıcam sandım mesajı okudum allah dedim şimdi mapusa düşücem bekliyorum bekliyorum yok rahat rahat kk ya giriyorum..bu bekleme iki gün sürdü...
sonra mune ye mesaj yazdım bana böyle bir mesaj geldi niye banlanmadım diye
mune o uyarı deyince ben cahilliğime gül gül meğer uyarıymış hahhah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?