HOŞ geldin canım öncelikle..
OFS mi nedşr bşr bölüm varmış o kaldırılmış ya , bende bakmadım sanırım oradan görünüyormuş.
Geçen Mune banada mesaj atmış dedim aha bitti meğer bende uyarı almışım..
Ama bazi kadınlarda cidden ağır sözleri hak ediyor..
Tabii ama ben artık bazı konulara yapılan bu "ironi" meselesine cidden sinir oluyorumhoş buldum canımcım
tabiki hak edenler var
hatta dolaylı laflar edilse de anlamayanlar var...
konu açıyıor herkes aynı şeyi yazıyor yani aklın yolu bir gibi hala konunun ilk başın da olan yazılanlar da bir nebze bir şey anlamıyanlar da var o zaman da haliyle yazarken bir emek bir çaba oluyor onun için çaba
ama dalga geçiyor çemkiriyor o zaman yapacak bir şey yok ya konudan gidicen ya hakaret var sa hoppp dur bakalım diyeceksin
sonuçta etki tepkiyi doğruyor.
cezalar banlar kurallar olmasa da sitenin bir düzeni olmaz bunlar da olmak zorun da bi de o var
Sen o üslübunla yılın üyesi olursun bacımBende gidecem yakında mapisa Betül e iyi bakin
bazısı çok sinsi ama sayflarca kandırıyorlar milletievet tabi fakeler hariç onlar zaten ben fake im diye bağırıyor
bak ya hemen de bana yüklenin zaten
Bu arada bugün çaylar benden minnak beceremiyor yapmayı...
Tam tavşan kanı....
Ay yok be canısı konu fake ise hemen kendini ele veriyor ben anlıyorum şahsen ve yorum dahi atmıyorumbazısı çok sinsi ama sayflarca kandırıyorlar milleti
Öğreneceksin güzellik..Hem el oğlu dese daha mı iyibak ya hemen de bana yüklenin zaten
ya dün bi kız vardı konuyu hatırlamıyorum da sayfa 30a ulaşmış ta orda yakalamışlardı yalanını var öyle zeka küpleriAy yok be canısı konu fake ise hemen kendini ele veriyor ben anlıyorum şahsen ve yorum dahi atmıyorum
yalan söylemek için çook zeki olmak lazım:)
unutuyorsun çünkü belli süre sonra
el oğlunun ağzını buynunu kırarımÖğreneceksin güzellik..Hem el oğlu dese daha mı iyi
hoş buldum canımcım
tabiki hak edenler var
hatta dolaylı laflar edilse de anlamayanlar var...
konu açıyıor herkes aynı şeyi yazıyor yani aklın yolu bir gibi hala konunun ilk başın da olan yazılanlar da bir nebze bir şey anlamıyanlar da var o zaman da haliyle yazarken bir emek bir çaba oluyor onun için çaba
ama dalga geçiyor çemkiriyor o zaman yapacak bir şey yok ya konudan gidicen ya hakaret var sa hoppp dur bakalım diyeceksin
sonuçta etki tepkiyi doğruyor.
cezalar banlar kurallar olmasa da sitenin bir düzeni olmaz bunlar da olmak zorun da bi de o var
Yılın üyesiSen o üslübunla yılın üyesi olursun bacım
Ah Ah bu lafları bende derdim bir arada öyle olmuyor anacığımmel oğlunun ağzını buynunu kırarım
heheheh yılın üyesini yiyimYılın üyesi
Bende gidecem yakında mapisa Betül e iyi bakin
yok ben zaten şaka da olsa yapmam da yaptırmam da hatta onun yanında bu tarz şakalar da yapmam zatenAh Ah bu lafları bende derdim bir arada öyle olmuyor anacığımm
cute bak sen yoksun diye girmiyom buraya sen gelirsen gelrimnapıyonuz la
kibliyim mi seni şimdi napim ha napiyimmmcute bak sen yoksun diye girmiyom buraya sen gelirsen gelrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?